- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли опастност ?
От скоро започнах да водя полов живот. Като правиме секс обичам да свършвам по тялото и (на коремчето). 2-3 минутки след това тя отива да се мие. Има ли някаква опасност при самото миене на спермата като се стича по нея да забременее. И ако го направим пак след 10 мин и съм се измил преди това?
Нямаш никакви проблеми дружеТя спермата трябва да влезе във влагалището - няма как просто да се стече и да достигне до срамните устни. Някои казват, че така може да се забременее - е, има някакъв шанс, но е просто абсурдно. Добре е, че се миеш, след 10 минути нямаш проблем пак да я почваш, но един съвет от мен - миеш само със хладка вода, никакъв сапун (течен-твърд), защото може да предизвикаш парене при момичето. Хайде, със здраве
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
чети важните теми за бога!
hating you makes me all warm inside : )
Винаги има опастност. Затова е най-добре да ги сменяш всеки ден - а ако имаш проблеми с това да намираш всеки ден нова - стани зоофил или некрофил.
Първоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата:Не мисля,че има някакъв шанс да забременее..![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
За какво,по лесно е да пусне нова тема !Първоначално написано от ThedramaQueen
По темата : Няма невъзможни неща![]()
ехе какви ли не начини измисляте момичето да забременееПървоначално написано от fifa
,как спермата ще се стече и че да влезе в нея
,а това ,че се миеш след секс си е много добре от гледна точка на хигиена ,няма как да забременее веднага,Може само ако свършиш в нея или като си свършил веднага да и го вкараш .
![]()
Не мисля,че има шанс да забременее...![]()
ти опасен ли казваш или опасТен?Първоначално написано от StringTheorist
![]()
hating you makes me all warm inside : )
Има огромна опасТност спермата да преплува и нахлуе във вагината на приятелката ти, да разпробие влагалището и да влезне в анала. След това ще се изкачи до устата и през кръвта ще попадне в матката. Девствената ти приятелка е бременна.![]()
Първоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)
Смешен си бе..тръгнал си да правиш секс,а не знаеш кога едно момиче може да забременее![]()
НЕ,НЕ МОЖЕ... !
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
А ако свършиш на чершафа, тя го изпере и се завие след 2 седмици пак с него, дали има някакъв шанс да забременее с еднояйчни близнаци?
![]()
НЕее не може, спермата умира във вода![]()
"You were deceived"