- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме ?
Имам един въпрос ..
Харесвам едно момиче ..
Виждали сме се 1 път и ходихме у тях..
гледахме филм ..
но тя с нищо не ми показва , че ме харесва
на няколко пъти се опитах да я целуна поглеждайки я и приближавайки се към нея , но тя никаква реакция само ми се усмихва ..
видяхме се , прегърнахме се , като ме испрати пак се прегърнахме , но много ми е интересно дали тя ме харесва ??
дай малко повече инфо, познавахте ли се от преди това.. писали ли сте си.. и прочие...
1) ако е чатърска среща или нещо подобно и сте се видели за 1ви път а сте се били и разбрали да гледате филм в тях, може да не те е харесала на външен вид :/
2) ако пък от преди това сте се виждали отстрани и тя се е съгласила да излезете и да идете в тях може и да има симпатии към теб :/
еми за първи път се виждаме ..
писахме си 1 вечер и на другата вечер ме пита в събота свободна ли си като преди това аз и писах да се видим и се видяхме и тя вика , че трябва да чисти у тях и да идем и ще гледаме някакъв филм и аз се съгласих отидохме легнахме на леглото и гледахме филма като свърши филма тя там си гледа нещо на компа и после тя трябваше да излиза излезе и ме изпрати до таксито (е не баш) и аз отидох при нея прегърнах я силно ( не исках да я пускам ) и тя и тя ме прегърна и такам .. ??
5 -ти клас ли сте ?
да.. това достаа.. объркваПървоначално написано от MagnetiC
![]()
![]()
момиче би сексуална съм .
деа'знам
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
ами щом се е усмихнала,може и да те харесва![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Днес звездите,не ми говорят![]()
ами сигурно![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
mi tq e na 18-19 nz to4noa az sum na 17 , no tova kakvo zna4enie ima ? Mi ne , ne znaeshe 4e sum bi , no az i go nameknah
![]()
da , no me e strah ot tova da ne me otblusne :X Iskam tq da e tazi koqto shte napravi 1vata kra4ka !
ok. Blagodarq na vsichki za mneniqta i suvetite :*
Е ние откъде да знаем дали си падо по момчета или по момчета,в случая по теб...?Сори забравих си кълбото някъдеЕдинствено ти можеш да разбереш,ако действаш...
ПП.mOBSCENE nice avatar![]()
и тя е би сексуална
еми , ако аз я направя и тя ме отблъсне какво правим тогава !?
Затова е по добре да поизчакам да разбера дали тя наистина ме харесва
питай нея не нас ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
да, не, може би.. не знам!
Pain is inevitable. Suffering is optional.