.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    Haskovo

Продължение на Дамата с рентхеновите очи

Хораа помогнете ми колкото можете.. значи имам да допиша разказа Дамата с рентгеновите очи смисъл то нали накрая е писано като днвеник и аз трябва да продължа дневника... каквито идеи се сетите пишете ги, че аз се сещам тук-там, но съм сигурна че всички са писали нещо такова пък ми трябва 6ца
    Badi takav kakavto si, a ne takav kakavto drugite iskat da badesh :]

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Боя се ,че не ти трябва 6-ца ,ами мозък!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Haskovo
    Не се притеснявай ти за моя мозък Ако имаш нещо с което да ми помогнеш тогава пиши...ако ли не мълчи си и спести тъпите си комплексирани мнения

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Научила думата комплекс от импулса и я пуска тука...
    Бате ти знаеш ли какво означава комплекс

Цитирай Първоначално написано от bigsmile13
    Не се притеснявай ти за моя мозък Ако имаш нещо с което да ми помогнеш тогава пиши...ако ли не мълчи си и спести тъпите си комплексирани мнения
    като толкова много ти знае устата по-добре ходи и дописвай Дамата с ренгеновите очи,а не коментирай кой поства "тъпи комплексирани мнения" ! ; )
    това,че срещу теб е най-добрия не значи "не мога" !

Град
    Haskovo
    Много добре знам какво значи комплекс и искам да ти кажа, че нямам регистарция в импулс Просто потърсих вашата помощ и някакви идеи, които са ви хрумнали, и ако искате можете да ми помогнете нали така? Момичето ме убиди съответно и аз и отвърнах със същото Както и да е вече си я имам 6цата :P

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Много добре знам какво значи комплекс и искам да ти кажа, че нямам регистарция в импулс Просто потърсих вашата помощ и някакви идеи, които са ви хрумнали, и ако искате можете да ми помогнете нали така? Момичето ме убиди съответно и аз и отвърнах със същото Както и да е вече си я имам 6цата :P
    бравос, иначе щях да ти напиша няколко идейки .. и един съвет: на простотията не отговаряй с простотия

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Неграмотно създание, Божие.. Пише се Обида!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си