.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Черно море 4:1 Левски

Айде да ви е честито ! Чакаме Лацио

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    Ей шестнайсетгодишен мухльо ти друга работа нямаш ли си бе фагот ? Добре че е интернет да избиваш комплексите си пъпчивко. Къде се намираш в живота а ? Със сигурност си ял недостатъчно бой. Айде мий краката и в леглото, че майка ти ще ти се кара пикъл.
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

бахахахахха да не си афектиран от разгромната загуба?

Град
    Изобщо не съм афектиран от "разгромната" загуба. Но ти си достатъчно малък за да НЕ помниш времената когато ЦСКА падаха с 4 : 0 от Нефтохимик на Армията и с 8 ( ОСЕМ ) : 0 от Латекса. А ти продължаваш да си търсиш белята. Никой не ти влива акъл от кой отбор да си, но ми играеш много стабилно по нервите с шизофреничните си постчета и загазваш.
    Относно мача, не мисля, че това е раздела, но редовния гол (автогол), който беше отменен преля чашата. Хората, които чаткат поне малко от футбол да си помислят относно жребия за купата.

Не ми казвай на колко съм и на колко не съм.. не ме познаваш.. да не ти се окажа батко Ако ще си мериме пишките кой от кого е падал списъка ви е дълъг. А за мача просто няма какво да коментираш - жалката игра не ви е виновна нали? Само съдиите..

Айде много поздрави от Танко Дяков

Град
    Със сигурност няма да ми се окажеш батко, аз искам да си премеря пишката с теб, но знам, че това няма да стане никога и вината е твоя, така че не мисля да продължавам спора

Град
    Somewhere...in The sea...
    Aре владетеля на канала пак излезе от дупката си.
    Кооолко си зле момче...нямам думи. Вместо да си бръснеш девствения мустак...си тръгнал да се правиш на велик.
    Аре К.УР за свинете. Само тва ще ти кажа.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

то жеше бахти стадиона... кал, кал, кал.. гювеч.

Съдията много цакаше Левски, още не ми е ясно що отмениха гола.

Повече от фен
    Съдията ви е виновен само при едно положение.Ето какво вие направихте в мача
    1.Грубо влизане на Рабех.Чист червен картон.Много грубо без никакъв акъл влиза с бутоните напред и не ги сваля,влиза така както Гунди в завои на Витиня.
    2.Милиев и Тасевски бутат съдията няколкократно,при червеният картон на Рабех и при отмененият гол(който си признавам,че беше неправилно отменен).Тук поне жълт картон можеше да им даде.
    3.Тасевски в 20-30 минута някъде посредата след отсъждане на фал в полза на Лефски,след нарушение на защитник на Черно море с/у Живко дузпата,тасевски удря нарочно със сила ,със лявата си рака Бачев от Черно море.Това се води умишлен удар без топка.Съответно червен картон.Но не го дават...
    4.Йовов влезна не 1 път ,а два пъти.Тези които бяха наблюдателни ще видят,че освен при отмененият гол ,той влиза и след червеният картон на Рабех.При гола той бута съдията и го напсува,и това от камерите на Про БГ се вижда.
    5.Тасевски напсува при една ситуация(мисля,че беше засада отсъдена)страничният съдия на БЪЛГАРСКИ при това.Разстоянието между тях беше към 15-20метра и се чу ясно от всички от сектор А на стадиона,както съответно страничният,треньори,ръков одство и репортери!
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от realantisocial
    Изобщо не съм афектиран от "разгромната" загуба. Но ти си достатъчно малък за да НЕ помниш времената когато ЦСКА падаха с 4 : 0 от Нефтохимик на Армията и с 8 ( ОСЕМ ) : 0 от Латекса. А ти продължаваш да си търсиш белята. Никой не ти влива акъл от кой отбор да си, но ми играеш много стабилно по нервите с шизофреничните си постчета и загазваш.
    Относно мача, не мисля, че това е раздела, но редовния гол (автогол), който беше отменен преля чашата. Хората, които чаткат поне малко от футбол да си помислят относно жребия за купата.
    Може да помни как паднаха от Миньоро на Армията този полусезон.

Жребия, Миньор- Черноморец, ЦСКА- Миньор,
    В началото на сезона написах в някаква тема опасенията си и за съжаление се сбъдват.

Ние имаме загуба от Миньор, да. Но вас който ви хване ви дере с по 3-4:1

Голям фен Аватара на revolver
    Майка им стара на тия селяни Черно море ,отмениха гол,изгониха двама и трениора,и ми кажете че тоя мач беше честен !

Цитирай Първоначално написано от revolver
    Майка им стара на тия селяни Черно море ,отмениха гол,изгониха двама и трениора,и ми кажете че тоя мач беше честен !

Да смешник, задай си въпроса колко положения имахте ... А ще ти отговоря 0...
    И какво заслужавахте да биете така ли ?! Без удар във вратата....Говеждата ви памет е много кратка ... Преди 1 месец несъществуваща дузпа за Левски,Жо падна без да е докоснат...Преди 1 година 1 спорна и 1на несъществуваща дузпа довела и до ЧК... Цяло десетилетие ни биете само с дузпи ...СВАЛЕТЕ СИНИТЕ ОЧИЛА,ЛЕВСКИ Е СЛАБ!

А и безмалко да забравя 1-вия гол на Левски е от засада...

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    момчета купата е червена не се карайте

Цитирай Първоначално написано от cunt
    Елате във Варна и ще има изненанда и за вас

Цитирай Първоначално написано от cunt
    е тва е най-смисленото мнение дотук

Голям фен Аватара на Wildchildd
    У лево ташаци, форумни войни сте вие, защо свинете и ряците не сте толкова силни навън а?

пхахфахахааха

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Дегенерат, искаше да кажеш нещо ли?

хм.. вдигнете шум за Миньоро? ^^

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Кво спорите за българските отбори видяхме се колко струваме в европа
    Creative Technologie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми