- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Предложение: Раздел "Секс"
Много прав, ама много. Просто най-много да повредим някое детенце. Не че можем да им забраним, няма как да стане, ако са любопитни, ще лъжат за годините, ще се регистрират ако ще дори с чуждо ЕГН, но...но...ако им стига акъла дотолкова, значи могат да се сетят и що е секс, или най-вероятно вече са го правили.Първоначално написано от amk933
Мисля, че по-скоро ние, по-големите, които трябва да сме отговорни за бъдещите отрочета на България, вместо да им помагаме, ги осмиваме и по нелеп начин ги демотивираме да питат. Поставете се на мястото на по-малките - "Защо да питам аз, само да ми се смеят, ще пробвам на своя глава!" и накрая капачки от дезодоранти засядат в гениталии и химикали Шнайдер дефлорират 13 годишни...
Мисля, че можем да въведем като мярка задължителното изписване на години при пост-ване на тема от момче/момиче между 13 и 16, те рядко си казват, защото ги е срам. По този начин и ние можем да се държим с тях не като със поредните вероятни ебавки, а наистина да им помогнем с малко човечност и дори опит.
И ние сме били малки, и ние сме искали да попитаме - тогава нямаше и кого (по мое време особено, не че съм много възрастен де). И те искат да знаят що е то туй секс и ако големите го правят, на тях защо им е забранено или защо всички им казват, че са малки. Няма да се промени това. Но апелирам към всички Ви - не се отнасяйте с децата (съжалявам, за мен са деца) като към безмозъчни гадинки. Бъдете толерантни.
Благодаря Ви !
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."