Отдавна съм се убедила, че 12 годишните са по-напред и от мен дето съм 2 пъти по-голяма и нищо не може да ги впечатли. Ако не тук ще го намерят другаде. По-скоро е работа на родителите им да ограничат достъпа, а не наша. Да, 1 форум може да обединява,възпитава и да бъде коректив в една или друга степен, но не бива тази му функция да се абсолютизира. И в другите раздели може да се споменава за секс, наркотици, алкохол, хазарт и други неща, които не трябва да стават явно достояние на 11 годишните. Наша работа ли е да им забраняваме достъпа до сайта и форума или на родителското тяло?
Между другото форумът е тийн и трябва да има и автоматично изключване по тази логика и на тези, които не са тийн. По-голямата част от модераторите и от хората, пишещи разумни неща, биха си заминали. И изобщо кой би спазвал някакво ограничение? Идеята не е като цяло лоша, но на практика няма смисъл от нея.
Да не говорим, че четенето на по-голямата част от разделите във форума, може да става и от гости. Или предлагаш и този раздел да се скрие от гостите?