- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли сериозни намерения или не...
Може и да си права, явно интересът му не е голям, а може би и интересите му са насочени към друга насока ... не става въпрос за големи неща, а за нещо като малък жест, все пак това е важно![]()
Не Ми ПуКъ За ВаС мОмЧеТа,Не Ми ПуКа За ТъПаТа ЛюБоВ
аЗ СъМ ПрОсТу ЕдНа КуЧкА бЕз СъРцЕ,щОтО ЕдИн НеЩаСтНиК мИ гО ВзЕ!
може да искаш мнение, но хич нямаше да попадаш в подобни ситуации, ако имаш реална представа за живота около себе си.Първоначално написано от Vipkuchka89
Значи тва, че съм попаднала в такава ситуация значи, че нямам реална представа за живота?И си убеден, че примерно някога и ти няма да изпаднеш в такава ситуацияПървоначално написано от w0sh
Ok, видях вече какъв си "разбирач" и не възнамерявам да споря
![]()
ха.
странно как стана така че за 20 години си решавах проблемите сам.
очевидно съм задръстен.
И какво искаш да кажеш с това, че примерно за тея 20 години не си искал съвет, мнение, някаква подкрепа, дори малка ... Аз не вярвам някой оттук от съфорумниците да дойде и да ми реши проблема, то е ясно, че само и единствено аз мога да го направя, или кво сега трябва да съжалявам, че съм искала мнение?!
Опитвам се чрез метода на критиката да ти покажа, как можеш в бъдеще да избегнеш такива неразбирателства с околните.
Добре, разбрах критиката ти и за какво аджеба намекваш, можеш да си спокоен![]()
суперско