- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли сериозни намерения или не...
Здравейте на всички,нова съм във форума и тъй като ме заинтригува реших и аз да споделя проблема си..Съжалявам ако не е за този раздел, но сметнах, че тук ще е най-удачно...Та да мина направо към въпроса..Наскоро се запознах с едно момче (държа да отбележа, че не е лапе на 15/16, а мъж на 20 и кусур) и така с въпросния човек сме се виждали няколко пъти, като той още отначалото започна да ми хвърля погледи, закачаше се с мен,абе изобщо имаше по-специално отношение към мен, проблема е , че не си даде номера, намекна нещо, но не си го дадеСлед няколко дни по стечение на обстоятелствата се свързах с него и си говорихме по тела..държеше се приятелски и намекна, че пак можем да се видим и така се заприказвахме и той изобщо не бързаше да затвори телефона, а се опитваше да завърже разговор.От тогава не сме се чували нито виждали, дори не знам има ли ми номера, а казах вече, че обстоятелствата са такива, че едва ли ще се видим пак ако той не направи нещо
И така искам да знам и Вашето мнение..Според Вас харесва ли ме, има ли някакви сериозни намерения или просто иска секс?Аз мисля, че достатъчно съм му намекнала, че имам симпатии към него и сега той трябва на направи нещо..но ето че нищо не прави..Просто исках да споделя и да чуя и някое друго мнение
Благодаря предварително на всички, които си направят труда да прочетат историята ми!
Не Ми ПуКъ За ВаС мОмЧеТа,Не Ми ПуКа За ТъПаТа ЛюБоВ
аЗ СъМ ПрОсТу ЕдНа КуЧкА бЕз СъРцЕ,щОтО ЕдИн НеЩаСтНиК мИ гО ВзЕ!