Здравейте на всички,нова съм във форума и тъй като ме заинтригува реших и аз да споделя проблема си..Съжалявам ако не е за този раздел, но сметнах, че тук ще е най-удачно...Та да мина направо към въпроса..Наскоро се запознах с едно момче (държа да отбележа, че не е лапе на 15/16, а мъж на 20 и кусур) и така с въпросния човек сме се виждали няколко пъти, като той още отначалото започна да ми хвърля погледи, закачаше се с мен,абе изобщо имаше по-специално отношение към мен, проблема е , че не си даде номера, намекна нещо, но не си го даде След няколко дни по стечение на обстоятелствата се свързах с него и си говорихме по тела..държеше се приятелски и намекна, че пак можем да се видим и така се заприказвахме и той изобщо не бързаше да затвори телефона, а се опитваше да завърже разговор.От тогава не сме се чували нито виждали, дори не знам има ли ми номера, а казах вече, че обстоятелствата са такива, че едва ли ще се видим пак ако той не направи нещо И така искам да знам и Вашето мнение..Според Вас харесва ли ме, има ли някакви сериозни намерения или просто иска секс?Аз мисля, че достатъчно съм му намекнала, че имам симпатии към него и сега той трябва на направи нещо..но ето че нищо не прави..Просто исках да споделя и да чуя и някое друго мнение Благодаря предварително на всички, които си направят труда да прочетат историята ми!