- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За бадемовото масло....?
Здравейте!Може би има такива теми, но аз не успях да ги намеря.Затова аз имам няколко въпроса-някой от вас ползва ли бадемово масло за косата(чувала съм,че от него косата растяла)?и ако да-как го прилагате и по коло слагате? Благодаря предварително![]()
![]()
Hubavite neshta se sluchvat,kogato nai-malko gi ochakvame....
Аз използвамНо не толкова за растеж,колкото като маска...много добре ми действа на косъма
Иначе то си е масло...и не може да сложиш супер много... т.е с малко количество омазняваш косата. След като се намажа стоя мин 30минутки и после с 2 измивания и косата ми става сууупер
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
тя мойта маска май е с бадемово маско май
масло ***![]()
Аз съм ползвала доста отдавна-поне на мен не ми помогна.Лятото пробвах и с стимулан за коса на Икаров-пак не бях доволна.
I'm not in love this time,this night...
Аз си го нанасям първо в корените,а после разнасям по цялата дължина на косата,оставям 20 минутки и си измивам косата![]()
Само по корените е достатъчно за подхранване.Първоначално написано от shell
а тези,които го позлвате забелязвате ли някакъв ефект?Сгастява ли се косата?![]()
Върху корените:
Чисто с едно памуче минаваш отгоре в корените.
Маска
Жълтъка на едно яйце+1с.л.ракия+1с.л зехтин(олио)+1с.л.лимонов сок+1с.л бадемово масло.Можеш да сложиш и 1с.л мед.
Стоиш 2 часа с маската или чисто или цяла нощ,ако косата ти е много увредена.Измиваш с хубав шампоан поне два пъти,като наблгнеш на корените,за да махнеш омазняването.
Ползвам го от 1месец.Имам чувството,че ми се е променила косата към добро,но трябва повече използване,за да се види истинският ефект.
Благодаря на всички.Знам,че на всеки действа по различен начин,но все пак да попитам-някой забелязал ли е маслото да му действа отрицателно?![]()
а колко струва?
иначе аз ползвам маската с Тревитаминол и съм много доволна![]()
аз ползвам това на Икаров- 2.25 мисля,4е го взех - 55мл
За растеж не знам...но косата ми става идеално мекичка от него, много ми харесва![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
като си правя маска за коса с други неща тогава слагам о тнего 4-5 капки,инче слагам в шампоана 5-6 капки и се мия с него,костаа ми после има блясък и не цъфти бързо
И аз си слагам като се сетя.Иначе има ефект определено.Косата се заздравява и става много мекичка.
Аз направо на леко влажна коса си слагам,завързвам я и я увивам с кърпа и на сутринта си я мия![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
и аз ползвам тривитаминолаПървоначално написано от nymphadora
![]()
Много искам да пробвам Тривитаминола, но все не се решавам да си купя
Иначе ползвам бадемово масло и стимулант за коса на Икаров
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Ползвай го,няма да съжаляваш :P .Поне аз съм много доволна,но се иска много търпениеПървоначално написано от Pepincetyy
.Все пак красотата изисква жертви
![]()
Амии аз си правя една маска с бадемово масло, но е от скоро и резултат за растежа не мога да ти кажа, иначе ми прави косата много блестяща и жива![]()
2 с.л. бадемово масло.
2 с.л. ракия /или друг алкохол/
2 с.л. оцет или лимонов сок
1 с.л. мед и 1-2 с.л. хининова водаможе и няколко хининови хапчета на прах мое и без нея
![]()
Стои се възможно най-много с плик и кърпа
и след това миеш докато не усетишче всичко е паднало.
И аз правя нещо подобно + половин аспирин,газ,понякога Стимуланта на Икаров...без хининова водаПървоначално написано от blondeVIP