^Да на Алекс93 нали? Я дай линк, че може да съм изпуснал...![]()
Леле и аз умирам за тоя шоколад!!!Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
Дано се отбележи как не спамих в другата тема, а пренесох цитата в тази
![]()
![]()
Кольо, просто.. не желая да ти обяснявам, но ти си нямаш и на представа какви хора току що нарече "идиоти"![]()
Ето това беше целта. Да не спамим в съседните теми. Зарежи го кольо. Новак е, не схваща....Ще му дойде акъла някой ден...Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
Още е малък "пацул"![]()
+++Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
![]()
Как е Алекс93 бтв?
Ами днес не съм си писала с нея... добре е тяПървоначално написано от amk933
И на мен ми е кофти, че я няма, защото сега сеира на който се наслаждавах се намали на половина
![]()
Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
Мхм. Много ме е яд за Алекс! Банът вечен ли е???![]()
Ами май да.. тя може да си направи нов акаунт ама явно не иска..Първоначално написано от amk933
П.С. Скъпи Алекс, в този фроум сме заобградени от полу-идиоти!![]()
Аре да пишем на мачока ли на някои там да и махне бана.Ама сигурно ли е че ако и махнат бана ще се върне?
И аз на нейно място не бих си правил нов рег ..За какво да се унижавам .Щом сум нежела на едно место ....
признавам си че идиоти е малко пресилено ,но пък някои си го просят по това което пишете не мога да разбера "ителектуалното" ви ниво ,но и не искамПървоначално написано от BePoHuKa
п.с това НЕ е извинение
Ако и махнат бана може би пак ще си влиза..друг е въпроса, че няма да и го махнатПървоначално написано от KASAPA
Ако направят изключение за един, ще трябва и за всички останали
![]()
Ако изчакаш известно време и наблюдаваш коментарите ни, ще можеш да си извадиш заключение сам и да коментираш с покритие, а не въз основа на 2-3 коментараПървоначално написано от kolio94
![]()
Да са ебЪЪт в гЪЪза тогава!Вероника дай ми скайпа и,имаш лиго?Първоначално написано от BePoHuKa
фана ме на тясно не ми се случва честоПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
Ето в една тема за свършването какво намерих:
Първоначално написано от Alexandra93
Първоначално написано от kolio94
Ако ще спориш с мен, свиквай
![]()
П.с. минута за реклама моляВиж сега, аз не съм лош човек и не влизам тук да се с карам с който и да било.. не може ли да сме едно голямо щастливо семейство?
![]()
мен за злобен ли ме мислиш ?Първоначално написано от BePoHuKa
не искам да ме запомнят с това просто имам проблем с мизериите виждал съм много и разбирам кога какво ще стане и се опитвам само да помогна некои да не му стане мизерията знам кое следва след кое но е много по дълго от което и да е математическо изчисление не е нещо което се научава или го разбираш или не
![]()
п.с отстрани може да пише новак не се заблуждаваи![]()
Липсата на каквато и да било пунктуация малко ме обърква. Нямам предвид, че си злобен и не мисля, че ние правим кой знае какви мизерии, които да трябва да предотвратиш за да спасиш форума от гибел.
ама ти маи въобще не схващаш какво пиша както написах по рано 1 човек е казъл: не спори с идиоти 1-во ще паднеш на тяхно ниво после те ще те бият заради опита си...Първоначално написано от BePoHuKa
п.с прочети го пак ако не го разбереш го прочети пак ако не разбираш някоя дума питаи или ползваи речник![]()
А може би ти си този, който не схващаПървоначално написано от kolio94
![]()
можем да си спорим до безкраи викам да си кажем само по 1 евала за добрите аргументи и да спрем а ?
kolioo арее малкоо млъкни щотуу ако не си забелязал преди това се карах с едни отворковци .. а пък тии с това 94 изобщо не говори добре за теб, за да влизам в спорове ..![]()
![]()
Като сме "идиоти" (бляя писна ми да обяснявам, че е супер тъпо да слагате такива етикети след като не ни познавате) просто не пиши в НАШАТА тема..
хораа оцеля ни темичката ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3