Първоначално написано от
t0d1t0
щото сме яки спамери.
тооооооочно и аз това си мислех .. и кое ви е якото? Държиш ми сметка за неща, които самия ти правиш ..

+ това е супер тъпо и жалко да нападаш момиче .. защо не нападнеш някое момче а? Сещам се за поне 2-3, които познавам и, които ако ги закачиш с нещо ще ти се иска никога да не си се заяждал с тях .. и не това не е заплаха просто ти давам пример .. опитах се по хиляди начини да ти обясня, че не искам по никакъв начин да се занимаваш с мен .. опитах и с добро и лошо .. кое не разбра?!?!!?

Ако ме бан-ат какво печелиш? Мислиш ли, че нямам още регове тук а? Това, че не пиша с тях не значи, че няма да го направя .. + това има още поне 20 човека, които си плачат за бан, но ти си избрал точно мен .. като толкова искаш да се правиш на п*тка спрямо мен се оплачи в темата на модераторите .. така беше направила и още една и т'ва и беше грешката .. давай оплачи се .. дано поне се кротнеш малко веднъж завинаги ..

Аз нямам какво да крия да спамя, НО никога не съм се правила на много важна и безгрешна, за да държа сметка на някой друг ..

Заяждам се само и единствено с тези, които пускат по 85957 еднакви теми и питат едно и също нещо .. ама те не ти пречат нали умнико? Само аз съм .. единствена, която ти бърка в здравето .. и к'во ше ми кажеш, че това е неумишлено?!?

пффф осъзнай се малко ..

Това ти го пиша не за първи път и го знаеш, но и този път няма да ти влезне нищо в главата ..
afkforlife а ти още по - слабо ме вълнуваш .. каква съм и каква не съм си е ЛИЧНО МОЙ ПРОБЛЕМ ясно ли ти е ? Прави си ги другите на каквото поискаш .. с мен не си мери п*шката .. ясна ли съм?!?!

Напусни темата и не ми пиши повече ..