.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Съвет ако може

С едно момиче се познаваме от повече от две години вече и тя преди много ме харесваше и ме зарибяваше ама аз я игнорирах,смисъл не й обръщах толква много внимание,макар че е сладка хубава и т.н,не ми се занимаваше с момичета,миналата година тя си хвана приятел и спря,но преди няколко месеца са скъсали.Сега вече съм сигурен че я харесвам,пък и тя имаше няколко дена през които постоянно при мен седеше и си говориме тва онва.Обаче тя като всяко друго момиче през 5 мин си сменя настроението,и не знам дали наистина отново ме харесва или кво...пък и има вероятност да е тръгнала с някой друг,та може ли да ме посъветвате как точно да й предложа,да я целуна направо ли ...кво. мерси : )

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    със смс
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Re: Съвет ако може

целувай я направо.. след това ще разбере харесва ли те или не!
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Таити
    хвърли един БОБ и всичко ще ти се проясни
    There is no right or wrong, only fun or boring

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    със смс
    Ехеее Къци ти и тука си имал регистрация ....

питам сериозно,кво бихте направили вие...не ме интересуват бобчета и смс-и...в яслата ли сте...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    изпуснал си момента....

Като не си сигурен побързай , че ако друг и предложи и тя не те харесва толкова , си fucked up , в крайна сметка ти трябва да я накараш да те харесва до някаква степен.

целуния ... щом някога те е харесвала, мога да ти кажа, че почти на 100 % ще има чувства, дори и да са мн малки .... пък и кво нищо не ти пречи да пробваш

не може.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    със смс
    със смс не става!

най-добре ще е да пробваш по скайп

Аз съм се решил да действам,разбрах вече че от колебание само се губи...но въпроса ми беше как точно,незнам кое е по-удачно да й кажа точно кво чувствам,или да я заприказвам и да я целуна...знам че не може да ми кажете кво да правя,но исках да знам какво бихте направили...мерси за отговорите : )

ми на по 16 сме

Зависи и от момичето.Някои биха се стреснали ако направо им се "нахвърлиш", но все пак ти би трябвало да я познаваш достатъчно добре, за да пречениш сам.Според мен най-добре е да я заговориш и най-спокойно, внимателно и без много овъртания да ѝ обясниш чувствата си.И пак казвам ти можеш да си прецениш най-добре.

Цитирай Първоначално написано от damatavzeleno
    a ot kade si
    Кво значение има?

Blood,мерси,мисля и аз така да действам : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си