.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Как закръглени но красиви дами можем да отслабнем побързо

Здравейте !
    Аз съм на 15 г0дини но за разлика от годините си изглеждам по голяма .. тежа 65 кг и искам да отслабна колкото се може по бързо ! Всички викат гладуване и спорт .. е хъ ама не става .. тренирам от 5 години ям много малко но нито нагоре нито надолу .. моля помогнетее !!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Диети..Спорт..
    Обаче не препоръчвам да правиш диети,защото все още си в пуберитета и се развиваш - и тази диета може да се окаже вредна..Но както и да е - всеки решава,какво иска..

Повечето са доволни от 90 дневната диета.. http://www.dieti-otslabvane.com/90-%...B0%D0%BD%D0%B5

+ спорт..

Да добавя че това може да е и до ГЕН.. ..Ако родителите ти (или единия) е по-пълен и ти ставаш по пълничка - така съм чувала ( но не знам дали е вярно или не )
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен
    Господина ни по ФВС каза,че гените важът до 15-16 годишна възраст и че тези слабите дето се тъпчат и не спортуват на 20 ще са дебели лелички.Аз съм пълна по ГЕН-от подготвителната група спортувам и всеки ден съм навънка и играя (сега последните 2 години нищо сериозно) Даже по едно време се бях записала на 3 спорта ама.... Понеже съм красива(винаги съм се мислела за грозна м/у другото,но момчетата започнаха да ме харесват страшно много-даже от други класове и ме хокат дето съм дебела-приятелски)

Благодаря много за 90 дневната диета ! Определено от утре я почвам

дано помогне ... аз съм доста търпелива и старателна .. а и тренирам всеки ден ще комбинирам и някоя друга торбичка под дрехите в тренировката .. все пак има бягане в хандбала

А това за ГЕНа сигорни ли сте ,че трае до 15/16 годишна възраст .. дано да е така .. ;( защото баща ми е палничак но не много а майка ми е слаба.. завиждам на брат си той е висок слаб .. а аз съм нисичка и малко пълничка

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от fatimaa
    ще комбинирам и някоя друга торбичка под дрехите в тренировката .. все пак има бягане в хандбала
    тва с торбичките е вредно.. няма да ти обяснявам защо ама съвет-без торбички и глупости

а за гена- да сигОрни сме

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от fatimaa
    Благодаря много за 90 дневната диета ! Определено от утре я почвам

дано помогне ... аз съм доста търпелива и старателна .. а и тренирам всеки ден ще комбинирам и някоя друга торбичка под дрехите в тренировката .. все пак има бягане в хандбала
    Да,наистина без торбички
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

e zasht0 puk ne s t0rbichki ?

Голям фен Аватара на stelit0
    защтото ти се преебава кожата!!!

Влизаш в фитнеса и почваш. Тва е решението. Гледай да не се престараваш, че разтегнатата кожа (от мазнините) може да се свлече надолу. Ще заприличаш на уранготан
    whO0p-whO0p

az imam otgovor na tozi vapros ne e nujno da pravi6 90 dnevna dieta imam edna priqtelka na 15 tq be6eee 70 kilograma i otslabna samo ot : vseki den si zavarzva6e nailonov plik na korema i 30 min na den igrae ra4enica moje da e sme6no no otslabna s 20 kilograma az sa6o iskah da svalq 3 kg i otslabnah za 2 sedmici sorry za pisaneto no no taka sam sviknala

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си