.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Клок на nVidia

Та искам да питам с коя програма да я клокна аз си знам какво да правя ама програма нямам не става RivaTuner не ми намира драйвъра понеже съм на Уйн 7 благодаря предварително.

ПП: Видеото е GeFroce 9600GT

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    като бях на 7, мойта 9600гт я клоквах с EVGA Precision... супер е програмата

Re: Клок на nVidia

Цитирай Първоначално написано от golf_5_r32
    Та искам да питам с коя програма да я клокна аз си знам какво да правя ама програма нямам не става RivaTuner не ми намира драйвъра понеже съм на Уйн 7 благодаря предварително.

Някъде бъркаш при клокването!!! И аз съм с Windows 7 (64-битова версия), видео карта GF 9600GT на Gigabyte и ползвам програмата "RivaTuner" (последната версия), а както знаеш тя е точно за клокване на "nVidia" видео карти! Проблема го търси или в стара версия на програмата или при самото клокване...

П.С. - Имам въпрос към LittleDude - На какви честоти максимално си клоквал картата?

Re: Клок на nVidia

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от golf_5_r32

Някъде бъркаш при клокването!!! И аз съм с Windows 7 (64-битова версия), видео карта GF 9600GT на Gigabyte и ползвам програмата "RivaTuner" (последната версия), а както знаеш тя е точно за клокване на "nVidia" видео карти! Проблема го търси или в стара версия на програмата или при самото клокване...

П.С. - Имам въпрос към LittleDude - На какви честоти максимално си клоквал картата?
    не ме разбираш чакай да ти покажа какво ми вади

Версията е v2.24

http://img341.imageshack.us/img341/2589/rivatuner.jpg

Ентусиазиран НЕпукист™

Свали си най-новите видео драйвери от сайта на http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us и тогава пробвай пак!

Аз ползвам същата версия на "RivaTuner"

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Свали си най-новите видео драйвери от сайта на http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us и тогава пробвай пак!

Аз ползвам същата версия на "RivaTuner"
    с най новите съм

Ентусиазиран НЕпукист™

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    ползвай EVGA-та

аз си намерих за моята оригиналната ама то мойта карта е батак понеже е на Expert Vision ама карай

Ентусиазиран НЕпукист™

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си