.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Съвет.. Pls..

Град
    София

Съвет.. Pls..

Здравейте! Новичка съм, най-накрая се реших да се регна и да пиша във този сайт. Попринцип трудно се доверявам на близките си и приятелите си, но пък сега ще се доверя на напълно непознати и ще поискам доже и съвет от вас.
    Когато бях първи крас, малко пишлеме, се преместихме с нашите в нов квартал, следователно идват и новите приятели, новата компания. Още тогава на мен ми се случи да се влюбя, смятайте колко малка ме е сварила любовта. Та от първи клас до миналата година някъде, аз обичах едно момче, което обаче дори си нямаше и понятие, всъщност знаеше, но 4 години си е разлика и аз винаги съм си имала едно на ум че нищо няма да стане. Та, миналата година си казах че няма смисъл, и просто спрях всякакви контакти с него, смених компанията, приятелите, блока, всичко! Забравих го за една година, лесно или трудно, винаги ще имам нещо към него, но вече поне не е така силно!
    Реших че повече няма да се влюбвам и се зарекох, че ще стана онаци гадната кучка, която всяко момиче има вътре във себе си. Ама, те пък на! От наколко месеца ново момче ми е завъртяло главата и не знам как да го преодолея. Днес Бфф-то ми направи най-гадния номер който можеше да ми направи в момента и то беше да ме избазика, че едно момиче което мразя е тръгнала с въпросния. Скъсах се да рева цял следобед, и накрая се оказва че "Бфф-то" само малко се е посмяла на мой гръб.

След като се осмелих да ви разкажа за пречките в живота си, и прочетохте част от историята ми се чудя дали не можете да ми помогнете?? 1-во според вас как трябва да постъпя с така наречената си "приятелка"? Дали да и простя или да я отрежа? И как подяволите да забравя това прословуто момче, което от няколко месеца ми е взело главата?!

Град
    Таити
    Не я имай за БФФ а просто за позната с която можеш да излезеш да пиеш едно кафе като няма с кой друг.Относно момчето което си си харесала пробвай се нищо не ти пречи да опиташ, пък каквото стане стане.Няма смисъл в момента в който хлътнеш и да гледаш да забравиш за момчето опитай си късмета може да се получи и да изживееш една страхотна връзка... Успех
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    София
    Пропуснах да спомена факта, че с приятелката сме заедно във всичко от четири години, а с момчето веднъж се натискахме и тва беше преди около месец и половина, че и повече, и от тогава не сме се виждали нито чували, а аз съм страшно хлътнала!

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна

Re: Съвет.. Pls..

Да я "отрежеш" само заради това? Най-добрата ти приятелка? Хм..
    А защо трябва да забравиш въпросното момче?

П.П: На колко си?
    The blood that binds us ..till death unites us

Град
    Таити
    Ей така кат почнете "Ама с приятелката ми сме неразделни от .... години" И кФо ?! да не би да не те прецаква и да не ти завижда и да говори зад гърба ти а ?! били сте добри приятелки ама тя гони интересите си а ти я оставяш да те прай на шматка Апък щом си се натискала с това момче значи все пак има нещо от негова страна
    There is no right or wrong, only fun or boring

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Lucyy
    Пропуснах да спомена факта, че с приятелката сме заедно във всичко от четири години, а с момчето веднъж се натискахме и тва беше преди около месец и половина, че и повече, и от тогава не сме се виждали нито чували, а аз съм страшно хлътнала!
    На колко си..? натискала си се с него,ама не сте гаджета,е па как става тва хммм
    ем не знам леко ти е тъп проблема честно.И за кфо ше си оставиш приятелката,като това е било само бъзик а??
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    София
    На 14 съм, и под натискане нямах пред вид секс, а прегръдки целуфки и така! Нищо по сериозно.

Град
    На 14 съм, и под натискане нямах пред вид секс, а прегръдки целуфки и така! Нищо по сериозно.
    Е д'ге значи под целувки и прегръдки не разбираш гадже а?аАми кво-брат ли
    Аз се целувам и прегръщам с човек,водещ ми се гадже....не знам вече кфи разбирания имате малките.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Боже, колко съм стара...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Боже, колко съм стара...
    Не де..

Вържи се с момчето и не си оставяй приятелката само щото се е базикала.
    The blood that binds us ..till death unites us

Град
    София
    Оо ти си онази за което пишеше в книгата, мн ти се радвам нз що ;Д Относно приятелката, реших си вече, а за момчето, може да се каже забивка, но не и гадже, нз какви са ви разбиранията, ама на скоро разбрах какъв глупак е и още не мога да спра да мисля за него.. ;[[

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    Боже, колко съм стара...
    Не де..

Вържи се с момчето и не си оставяй приятелката само щото се е базикала.
    И като се замисля правата си!! Много благодаря на вс които се опитаха да ме посъветват и на тези които успяха ;]] Този сайт наистина бил добър..

Град
    Варна
    Каква книга?

Голям фен
    чакай чакай... АДЖАБА АЗ КАК ТОЧНО ДА ТИ ПОМОГНА ? удри 1 ракия и са успокой...
    само моля ти са след седмица не пускай тема "бременна ли съм?"

аде със здраве
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    София
    Каква книга?
    Диагноза Тийн ;]] мн добра за 1 ден я прочетох? ;Д

Град
    Варна
    Ах, да, вярно Бях забравила
    Тогава публикуваха историята без съгласието ми, ама кво да правиш

Град
    София
    Обаче историята ви е страхоттна ;]]

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Аз се целувам и прегръщам с човек,водещ ми се гадже....не знам вече кфи разбирания имате малките.
    Ами.. да ти кажаа.. имаше един такъв случай дето един ми викаше,че съм му като сестричкаа.. и аз му виках мойто братче.. ама се "натискахме" доста честооо Бъзикам се.. абсолютно си права

Град
    Цитирай Първоначално написано от danyrenesmee
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Ами.. да ти кажаа.. имаше един такъв случай дето един ми викаше,че съм му като сестричкаа.. и аз му виках мойто братче.. ама се "натискахме" доста честооо Бъзикам се.. абсолютно си права

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си