- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа ?
харесвам едно момче което го видях в дискотеката знам всичко за него ноо проблема е че е 3 години по голям от мен.Много искам да му кажа че го харесвам но не знам как да го кажа
Направи така че и той да те опознае... излизайте,сприятелете се и после вече можеш да му кажеш за чувствата си
There is no right or wrong, only fun or boring
Ооох ами аз май нема да мога да ти помогна щот едно време и аз харесвах един,знаех всичко за него абсолютно всичко,ама така и не се запознахме,ужас,ужас..(аз бях7ми клас,той 9ти)Сега виждам колко съм била глупава преди,за тва отивай и му казвай всичко,иначе ще съжаляваш,като мен...след5години все още съжалвяам.
Успех!!!!
Вземи му скайпа и се запознайте,кажи,че ти е познат от диското ала бала,на мен ми изглежда естествено.Не бъди лесна де,ама ако направиш първата крачка,няма нищо уницително или лошо.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Първоначално написано от Sladurcho
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
взе ми думите от устата ... много ме кефят мнениятат тиПървоначално написано от Sladurcho
![]()
аз сашо правих тези грешки преди се чках одбен момент,и ме беше срам да кажа на някое момиче че я харесвам.
Докато се наканех да и кажа се некои ем преварваше,та нечакаи деистваи да не се случи като при мене![]()
Има 2 начина с уста и езика на жестовете
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
аха .. мии просто му пиши коя си..Първоначално написано от MISkrisinkaaa
кво толко сложно има
![]()
I don`t care .. ;] ..
Като за начало се запознайте...
ти знаеш всичко за него, а той за теб сигурно нищо и кфо ще отидеш и ще му изтърсиш "Аз съм Криси и те харесвам, ти харесваш ли ме ?"![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Отиваш при него и му го казваш в прав текст какво толкова сложно има...ако те е срам остави още си малка има кога да сваляш батковци по дискотекитеПървоначално написано от MISkrisinkaaa
![]()