- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към мъжката част ;}}
Ми.. с долната мисля ноо тфа не проличава докато горната говори :Д
Господ се обърнал към Адам и му казал:
-Имам две новини, една добра и една лоша. С коя да започна?
-С добрата, Господи!
-Поставих ти и мозък, и пенис.
-Благодаря, Господи! А каква е лошата?
-Няма да можеш да ги използваш едновременно.
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Az kakto vseki normalen m1j mislq s dolnata...ama eto ylovkata, za da poly4i ne6to dolnata, trqbva da izpolzva6 gornata. Taka 4e ne zanemarqvam nikoq ot dvete ;]
@Загорелия автор:
Абееееееееееее вземи си набий една чикия, а не задавай тея тъпи въпроси!![]()
П.С Махни я тая снимка, че като ти гледам сланинестите мускули направо ми идва да се кача на покрива на блока и да се изхвърля от там с мисълта как може да има такива олигофрени...![]()
Pagani Zonda
Мисля само с долната,щото от толкова пушене на трева и бой от куките вече горната е напълно куха.
Първото мение с което съм съгласенПървоначално написано от t0d1t0
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Според ситуацията ... ако предстои секс с пишката ... всичко останало с горната
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
мен ако питате зависи и от възрастта на момчетоа иначе май повечето мислят с долната
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Както повечето жени мислят с портфейла и гъза си!
Станислава
Ааа смятаи можете да мислите било то с долната или горната ...Пък колко е яко да не се мисли ...Въобще не ви и трябва това нещо мисленето![]()
Всички мислят ПЪРВО с долната няма изключения (не говоря за 3 класниците) а след това вече зависи от човека. (момиче съм) :P
личи си.Първоначално написано от ruDichet0
Станислава
Оф майкооо...я, ти познаваш цялото население от мъжката част на планетата и знаеш че ВСИЧКИ мислили първо с долната и че няма изключение, е не знам колко ограничена трябва да си! (и аз съм момичеПървоначално написано от ruDichet0
)
П.П - не се сдържах просто, хайде женската част да покажем, че поне можем да четем и да не се месим в мъжката тема?!
Първоначално написано от Rebirthing
ии мнение ли не мога да изразявам??ии познавам достатъчно, за да знам. Кво си мислиш, че ако някое момче види някоя секси мацка,ще си мисли дали има домашно по математика ли??
![]()
е,, да не си ли личи..Първоначално написано от t0d1t0
![]()
ruDichet0, ти си на 12-13 нали ?
Pagani Zonda
момиче съм, но от моите наблюдения смятам, че повечето мислят определено предимно с долните![]()
Просто аз
То тва цените не са хора (вика един от моя клас) или са курви или са мръсни курви
Ей тва е цялата истина![]()
Приказка за стълбата: когато си долу мислиш най-добри нещанай-честни и искрени мисли
![]()
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
ако мъжете мислят с долната глава то там кадето им е мозъка жените нямат нищо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе незнам с коя повече ама и на 2те глави имам 180 IQ така че и 2те са гениални![]()
One 4 the money , two 4 the show