- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да му пиша,и въобще да му пиша ли ?
Вчера бях на село и вечерта излезнах с приятели на кръчмичка малко,на другата маса седеше едно момче,на което съм хвърлила око още от лятото.Та снощи постоянно се гледахме,той ми се усмихна няколко пъти,но към 12 аз отидох на дискотека и нищо не стана.Сега като му взема номера(от едно момиче) какво да му пиша? И въобще да му пиша ли ?
Пс:Другата седмица пак съм там и сигурно пак ще се видим.
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
Пиши му, нищо не губиш.
/офтопик: ей тия свалки на селоооо![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
пиши му естествено бекажи му коя си..напиши нещо закачливо и от там вече знаеш ко да правиш
нали??!
![]()
I don`t care .. ;] ..
Ако не знаеш - ние ще ти кажем. Тука сме като енциклопедия.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Хаха,добре ще му пиша.Мерси![]()
Но проблема е,че не ми идва на ум нищооо,а не искам да е нещо изтъркано...
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
защо не му се обадиш?!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Като за начало предпочитам да му пиша.(ужасно срамежлива съм.)Първоначално написано от bathory
Нещо повече... Това си е Тийнклопедия (зле съм хора).. направо бием и УикипедиятааПървоначално написано от LadyDi
![]()
Напиши си домашните първо и не забравяй,че утре отново сме на даскало![]()
Първоначално написано от danyrenesmee
![]()
![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Хохохо,колко сме забавни само..Като не искаш да ми кажеш,защо въобще пишеш в темата?Аман от такива спамери значи.Аз си питам съвсем нормално,тя ...Първоначално написано от nymphadora
Как си, какво правиш.. банално и изтъркано, но сигурно действа..
казваш му в прав текст харесвам те от еди кога си и еди защо си ,щом се е усмихнал има основа .. Питай ги директно тия работи ,щото ако мислиш и увърташ само ще се дразниш и тъпчеш на едно място .. от риск глава не боли![]()
Задължително пробвайте 3 ка(по-хубав отговор не очаквай от мен...Каквито въпроси задаваш такива тъпи отговори ще получаваш )
3а кво ще му пишеш ?
Иэчакчай до другата седмица и опитай да установиш реален контакт с него.Ако се получи,след това вече мисли да му эвъниш ли и какво да му пишеш.![]()
Eто ти и едно умно мнение. И му поискай номера сама. За да не се обясняваш коя си, когато му пишеш.Първоначално написано от MAKEmeFEELgood
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
А бе, така и така е ясно, че ще му олигавиш мръсника, ко ти пука...пък и на него едва ли ще му пука какво си му писала като напрайш вакуума![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Пиши му нещо, което ще го зашемети ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3