.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Защо винаги става така?

Не знам защо е така. Защо на тая възраст, 16 години, ме е толкова страх от сериозна връзка. Страх ме е майка ми да разбере, защото момчето е на 20. Познава го, от 1 село сме. Но просто ми е неудобно. Страх ме е да се задълбоча в отношенията си с някой. Всичко ми е за убиване на времето... Защо се получава така ? Защо колкото ида го харесвам не мога да тръгна с него, само заради страха.. !?

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    нормално е..на 16 колко искаш да се задълбочиш?
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    нормално е..на 16 колко искаш да се задълбочиш?
    Според мен пък точно на 16 се създават здрави връзкии.. не си прав/а в случая ми се струва

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    На 16 нема сериозни работи-тогава е времето на купоните запивките,забивките а не като баби да седите и да плетете с мъжо
    Та по темата ако живееш на село и въпросният е от село-ееем то за една мин.всички ше научат.
    не мога да ти помогна.Помогни си сама
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Не, не живея там, просто ходя от време на време и да, сякаш има телепатия всички да разберат...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Всъщност донякъде съм съгласна с danyrenesmee
    Като се замисля има случаи където деца на 16 си остават дъълго време заедно.Но винаги има два погледа върху полупълната/полупразната чаша
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Сигурно просто те е страх да не те отреже , или пък да тръгнете и той да ти разбие сърцето. Мисля, че на 16 се е повече от нормално да имаш гадже и майка ти ще те разбере. Вярно, в село много бързо се разчуват нещата, но пък да не си единствената с приятел там !? Дори и да тръгнат да го обсъждат, всяко чудо за 3 дни.

ЗАСТООООО?
    ЗАСТООООООО?

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    риск печели,риск губи :P :P :P
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    А защо си мислиш, че ВИНАГИ става така? Колко ограничено...

Проблема е в теб. Търси го.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Е той брак ли ти е предложил
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Re: Защо винаги става така?

Цитирай Първоначално написано от Fickle
    Не знам защо е така. Защо на тая възраст, 16 години, ме е толкова страх от сериозна връзка. Страх ме е майка ми да разбере, защото момчето е на 20. Познава го, от 1 село сме. Но просто ми е неудобно. Страх ме е да се задълбоча в отношенията си с някой. Всичко ми е за убиване на времето... Защо се получава така ? Защо колкото ида го харесвам не мога да тръгна с него, само заради страха.. !?
    защото те е страх!!! майка ти да не е цербер? я се осъзнай ! да имаш сериозен човек до себе си е нещо толкова хубаво..друг е въпроса ако си някоя курвичка..
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    щом те е страх значи мне си пораснала на психическо ниво за сериозна връзка или ина нещо в животата ти което е повлияло така на мисленето , както казаха и преди мен проблема е в теб помисли и го потърси като му дойде времето ще си намериш серионата връзка
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Не е само эаради страха.
    3аради това,че не го желаеш истински е.
    Съветът: Не го прави.

Град
    Бикини-Ботъм
    Съгласна съм напълно с горното мнение.
    Колкото и да е клиширано,е вярно,че когато моментът и човекът настъпят в живота ти,няма особено да се замисляш,а ще рискуваш.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Град
    В.Търново
    това за шестнайсетте години, че нищо сериозно не може да стане тогава, едва ли не, немаш акъл в главата и си retard е абсолютна лъжа.
    естествено идва и развитието на личността, отделно, всеки е различен.
    но ... на 16 аз срещнах човека, с който съм и в момента и още тогава разбрах че истински обичам.

Отпусни се, не мисли за мнението на майка ти
    When you dream anything can happen.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си