- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо винаги става така?
Не знам защо е така. Защо на тая възраст, 16 години, ме е толкова страх от сериозна връзка. Страх ме е майка ми да разбере, защото момчето е на 20. Познава го, от 1 село сме. Но просто ми е неудобно. Страх ме е да се задълбоча в отношенията си с някой. Всичко ми е за убиване на времето... Защо се получава така ? Защо колкото ида го харесвам не мога да тръгна с него, само заради страха.. !?
нормално е..на 16 колко искаш да се задълбочиш?
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Според мен пък точно на 16 се създават здрави връзкии.. не си прав/а в случая ми се струваПървоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
На 16 нема сериозни работи-тогава е времето на купоните запивките,забивкитеа не като баби да седите и да плетете с мъжо
![]()
![]()
Та по темата ако живееш на село и въпросният е от село-ееем то за една мин.всички ше научат.
не мога да ти помогна.Помогни си сама
Не, не живея там, просто ходя от време на време и да, сякаш има телепатия всички да разберат...
Всъщност донякъде съм съгласна с danyrenesmee
Като се замисля има случаи където деца на 16 си остават дъълго време заедно.Но винаги има два погледа върху полупълната/полупразната чаша![]()
![]()
Сигурно просто те е страх да не те отреже , или пък да тръгнете и той да ти разбие сърцето. Мисля, че на 16 се е повече от нормално да имаш гадже и майка ти ще те разбере. Вярно, в село много бързо се разчуват нещата, но пък да не си единствената с приятел там !? Дори и да тръгнат да го обсъждат, всяко чудо за 3 дни.![]()
ЗАСТООООО?
ЗАСТООООООО?
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
риск печели,риск губи :P :P :P
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
А защо си мислиш, че ВИНАГИ става така? Колко ограничено...
Проблема е в теб. Търси го.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Е той брак ли ти е предложил![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
защото те е страх!!! майка ти да не е цербер? я се осъзнай ! да имаш сериозен човек до себе си е нещо толкова хубаво..друг е въпроса ако си някоя курвичка..Първоначално написано от Fickle
![]()
I don`t care .. ;] ..
щом те е страх значи мне си пораснала на психическо ниво за сериозна връзка или ина нещо в животата ти което е повлияло така на мисленето , както казаха и преди мен проблема е в теб помисли и го потърси като му дойде времето ще си намериш серионата връзка
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Не е само эаради страха.
3аради това,че не го желаеш истински е.
Съветът: Не го прави.
Съгласна съм напълно с горното мнение.
Колкото и да е клиширано,е вярно,че когато моментът и човекът настъпят в живота ти,няма особено да се замисляш,а ще рискуваш.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
това за шестнайсетте години, че нищо сериозно не може да стане тогава, едва ли не, немаш акъл в главата и си retard е абсолютна лъжа.
естествено идва и развитието на личността, отделно, всеки е различен.
но ... на 16 аз срещнах човека, с който съм и в момента и още тогава разбрах че истински обичам.
Отпусни се, не мисли за мнението на майка ти![]()
When you dream anything can happen.