Тази година отидох в ново даскало и както попринцип става се запознах с един сладур, а после тоя сладур ми поиска скайпа в facebook аз разбира се му го дадох. Започнахме да си пишеме да се прегръщаме като се видиме пихме кафе заедно, НО има гаджеот 2 години. Попитах го дали иска да сме заедно и той каза, че връзката му се разпада и иска свобода. Иска да сме заедно, но го е страх от тая кобра поне така си мисля и не само аз. Искам да сме заедно! Искам да я разкара оная и да бъде с мен! Какво да направя?
Никога няма да забравя тези мигове !
С теб аз се чувствах добре ... !
''Какво да направя ? ''
Направи си попара и намали малко тази пара ,
пусни си нещо различно от Мишо Шамара
не е изхода да бачкаш на сфетофар или на гара ,
ако е готин ще ти забележи чара , ако не ще те разкара..
Поунесох се , но да речем , че си егоист , немислиш ли , че ще нараниш някой чувства . Въпреки , че в живота си човек често наранява и е нараняван , помисли малко . А доколкото си разказала неможем да разберем ясно за ситуацията , ако той иска да е с теб , ще се постарае.
Пребий я тая кyчка !!!Разкраси й кyрвенското лице ! Как смее тя да стои между вас ?!
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
'бах мама му
нищо не разбрах
;/
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Страх го е от тая кобра?![]()
Тя какво - ще му залепи ташаците с лепило за крака?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
poznata istoriq.. podobna na moita, emi az go 4akah da skasa s neq, kato me uverqva6e 4e 6te bade s men sled tova,i znae6 li kakvo napravi toi - tragna s drugo momi4e..taka 4e na mom4eta vqra da nqma6
![]()
мисля, че не е правилно да тръгваш с него...
1) все пак и "оная кобра" има чувства, а 2 години връзка не е малко
2) щом е готов да зареже 2 годишното си гадже заради някфа дето се е появила от нищото, то какво ли те чака тебе ако ти ходиш с него и някоя се появи пак от нищото - тогава ти ще си "кобрата"
Аз лично не одобрявам такива постъпки! Струва ми се прекалено грубо да се изразяваш така за момиче, което не познаваш и чието дългогодишно гадже искаш да отнемеш!
Ох.. моля тееПървоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
въздух не ми остана бее
![]()
![]()
![]()
"Вожд губи свои пера?"![]()
![]()
Момиче-кокиче,не ставай курва в своите и в моите очи заради едно момче.
Щом не му стиска да си каже нещата честно,и то с човек,с който е прекарал 2 години,значи не заслужава и теми да пускаш за него.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Е, не си ли гледала "Двама мъже и половина"Първоначално написано от danyrenesmee
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Бе, като му се разпадала връзката, да поговори с приятелката си и да решат какво да правят. Дотогава думите му си остават празни приказки, а ти ще си безумно глупава, ако му се вържеш. Хората от 2 години са заедно, в тази възраст може и да не е нещо чак толкова сериозно, но все пак. Ако е заинтересован и има желание да бъде с теб - ще си остави приятелката. Няма нужда ти да му тичаш подир гъза.
Първоначално написано от MagnetiC
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
:ДД
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Първоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
![]()
представи си само да го направи тая бих я метнал от 100ния етаж (най малко) ако го направи
![]()
![]()
![]()
![]()