- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сами по празниците ?
Аз ще съм с приятелите си. Освен ако плана не се провали отново.
The blood that binds us ..till death unites us
Като гледам всички ще са или сами или със семейството си..Нямаш ли други приятелки,който си нямат гаджета,за да се събереш с тях...или с някой по-голями братовчеди..не е много хубаво да си сама точно на този ден..според мен е малко депресиращо..дано има с кой да си
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Еми аз ще съм с бай гроздан, Иванчо пешеходеца , джак даниелс абе голям купон ще стане
Тая Нова Година и аз като suantito ще си я празнувам с моя приятел Джак Даниелс .. може и Джони Уокър да са включи .. ще вкараме малко Флирт да има докато стане 12 часа,някое друго забранено зеленичкоо ииииииии .. така ще е купонче.![]()
Приятеля ми да прави каквото си иска .. аз се събирам с приятели и честно казано вече ми е все едно дали ще идва или не .. ако ще .
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
*в къща на село естествено!
*20 човека някъде, близките ми приятели.
*Любовта на живота ми
*кученце на двора![]()
*алкохолец ..естествено
*Чалгаfree!
*добро настроение
*нещо за душата..хм
*3-4 дни щастие
lookin' forward 2 it![]()
"Сами" това е много относително понятие.
Аз няма да съм сама - нямам гадже,но това не ми пречи да си изкарам супер със семеството си на бъдни вечер, а на нова година с приятелите ми,сред които е и бившият ми приятел.![]()
When you dream anything can happen.
Ей за това си сама - щото имаш 'добри приятели' с които не искаш да имаш нищо общо а се хващаш с пичове дето ви сменят като носни кърпички деаПървоначално написано от Gabriellchetyy
![]()
Бас държа че поне двама от тези твои 'добри приятели' биха били щастливи да са ти гаджета. Пораснете бе !!! Няма момче което да ти се пише приятел и да не иска да те изч*ка![]()
офф не мисли за бившия си гледай да си изкараш добре не е задължително да си с "любимия" или просто някое момче под ръка, за да ти е весело ..![]()
Аз на Коледа ще съм си в къщи, а за Нова година шанса да съм с него е също толкова малък ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами още не съм много сигурна къде точно ще съм на Нова Година, но 100% ще съм с най-добрата ми приятелка, която от своя страна ще бъде с таджето й... Не се коркай, че ще си сама на празника - аз да ти кажа до сега никога не съм улучвала да съм с гадже на Нова Година, винаги късаме преди това... Но това не ми пречи да си направя купона с приятелите миСъщност като се замисля никога не ми е било тегаво, че нямам гадже с мен точно на тоя празник... И друг път се е случвало приятелите ми (не всички разбира се) да са си с гаджетата, но това по никакъв начин не ни е пречело да си изкараме яко
Така че не се притеснявай изобщо - отиваш там и си правиш веселото!
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Еми ще празнувам със приятелки,най-близките ми при това.Бяхме се разбрали,че ще сме заедно всичките.Пък и е по-лесно,че само аз и най-добрата ми приятелка си имаме гаджета.Иначе щеше да стане война ...![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
аз ше я прекарам със семейството, предполагам ще бъде прекрасно!![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Наа мен не ми е толкова че няма да имам гадже на Нова година, а това че по някое време моите приятелки ще искат да останат насаме с техните приятели и в крайна сметка ще остана сама ...![]()
Ами реших да се отделим от големия град, поне по празниците.
Ще празнувам с приятелки в провинцията. С стриста зора накарах нашите![]()
![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
ми аз нямам гадже, ще карам Нова Година с наще, а след това с приятели, както винаги е било![]()