- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- много ми е гадно
hora pomo6t. Problema mi e takav : imam si priqtel ot 2 meseca i mnogo mi se e*e. Mom4eto naistina mi haresva mnogo i mslq 4e i toi izpitva 4uvstva kam men oba4e ne6ty me spira da go napravq, mislq 4e maika mi e nasadila 4uvstvoto na sram ot tova ne6to sqka6 e ne6to nepristoino i .. o0o0f kakvo da pravq..iskam go, gotova sam taka se 4uvstvam, no sqka6 maika mi 6te me obvini 4e sam go napravila
:@:@
0o0f,ми мило не знамеби си се като ти се ебе,а майка ти го праи нарочно,щот знае,че ти съ ебе
![]()
Ако найстина си готова и найстина е подходящия човек,може да поговориш с майка си по този въпрос ,естествено не дерекно ,а може би трябва да изчакаш малко .На колко си години ,ако не е тайна...Първоначално написано от damatavzeleno
Sleda ot liubovta
Щом толкова искаш, давай.Майка ти няма да те гледа как го правиш, споко
![]()
16Първоначално написано от SoulOfJustice
![]()
О,не казвай на майка си.Аз казах и сега съжалявам,ама много ;д
Просто трябва много да го искаш и да си сигурна , че си с точния човекне да дариш девственоста си на некой пръдлио .
Ем ако си напълно обедена,че е това ,което искаш ,го направи ,но може и да изчакаш още малко все пак 2 месеца ,не се чак толкова дълго време да упознаеш приятеля си напълно.. Ти си знаеш.Но никога недей да мислиш само с хормоните си,а мисли и с главата си на раменете ти.И най-важното пази си .Първоначално написано от damatavzeleno
Sleda ot liubovta
Имаш кирилица за заглавието,но нямаш за мнението якооо...
Прави секс,майка ти няма да те гледа отдолу дали си девствена или не.
Mного ми е грозно мацка да каже ебе ми се-ее по-просташки език не можа ли да използваш,егаси...ем "еби" се като искаш,ние кфо да ти светиме ли а аа????
Ми направи го, щом го искаш.![]()
Вафла..
deiba se 6e sa nameri nqkoi da ta napliue...![]()
Дърпаш едно зелено и го караш да те люшка на кола![]()
e tva e idealniqt variant![]()
Наистина е грозно момиче да каже "e*e ми се" отстрани е много противно такова..![]()
по темата..2 месеца са малко наистина, но ти си знаеш най-добре, щом си сигурна, окей..![]()
с тая твоя майка, отчет като ходиш до тоалетната не и ли даваш?!![]()
)
![]()
![]()
![]()
И к`во ако се е*eте и после майка ти к`во? ше земе един фенер и една лупа и ще почне да те гледа отдоло ?
![]()
Боже боже..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\