.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 165
    Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Ето, образовайте се - http://www.vbox7.com/play:24c2731a

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Както се пееше в една песничка - "Щото вече е на мода педерастката порода..."

И въобще разни такива глупости от сорта на "Ама то му идва отвътре...", "Сбъркан/а си е по рождение..." - не вървят.

В природата грешки стават изключително рядко, а ако повярвам, че на всеки пендел в БГ му иде отвътре, то значи, че у нас тя греши в 70-80% от случаите. Някак си не мога да го повярвам...

Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Mr_Crowley

И въобще разни такива глупости от сорта на "Ама то му идва отвътре...", "Сбъркан/а си е по рождение..." - не вървят.

В природата грешки стават изключително рядко, а ако повярвам, че на всеки пендел в БГ му иде отвътре, то значи, че у нас тя греши в 70-80% от случаите. Някак си не мога да го повярвам...

Не ги приемай като грешки, отклонения им се викат. А че са толкова редки... абе не са. Имаше едно проучване което показва, че 4% от хората на 18-45 годишна възраст са обратни или бисексуални.

Град
    Halls Of Valhalla

Re: защо някой хора стават :лесбийки,гей,травестит,Shemal e п

Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    защо някой хора стават :лесбийки,гей,травестит,Shemal e пород и т.н ? Какво ги кара ?Нима традиционното вече не е на мода ?Как един родител възприема такава новина ,за дето си

Невъзможността в секса , невъзможността да срещнат любов, еднообразието, агресията от ежедневието ... всички тези неща водят към разврат - търсят поле на изява , където да са пълноценни и едва ли не да се издигнат в собствените си очи. Това най-често е на неосъзната основа

Мега фен Аватара на t0d1t0
    щото трябва да има.
    Станислава

Голям фен Аватара на sifon4o
    Защото са изключително интелигентни .
    the game

наще са ми казали че пак ще си ме обичат
    аз бих си намразил сина ако стане гей (за дъщеря лезбиика не )
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от onqtam
    наще са ми казали че пак ще си ме обичат
    аз бих си намразил сина ако стане гей (за дъщеря лезбиика не )
    90% от хората не стават гейове. Раждат се такива. А ако толкова се дразниш, децата до 15-16 год възраст могат да ходят на психотерапевт който да ги направи хетеросексуални.

Цитирай Първоначално написано от gogo4o4o
    90% от хората не стават гейове. Раждат се такива. А ако толкова се дразниш, децата до 15-16 год възраст могат да ходят на психотерапевт който да ги направи хетеросексуални.
    Абе май на теб ти трябва преглед... Кажи ми как по точно един хомосексуален човек може да бъде "направен" хетеросексуален. Ти изобщо чуваш ли се какво говориш и още повече вярваш ли си?!

Супер фен
    Град
    България

Не ги приемай като грешки, отклонения им се викат. А че са толкова редки... абе не са. Имаше едно проучване което показва, че 4% от хората на 18-45 годишна възраст са обратни или бисексуални.
    Какво каза ти? Какви са тези смешните 4% Може 4% да си признават, но са повече от 20 % , ако не и 30%! Само да ти кажа, че в моя квартал знам, за 20 момчета и 4 момичета. Не знам дали са хомосексуални или бисексуални, но не са хетеро!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Виновно е семейството....
    най-щастливата :PpP

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от spenZo
    Защото са грешки на природата, които трябва да бъдат запалени на клада. Освен лесбийките, те са готини. Всичко транссексуално от мъжки пол трябва да бъде заличено от лицето на Земята.
    +1

детето се ражда бисексуално и в последствие си променя съзнанието.
    замислете се колко деца са играли на "чичко доктор", като малки с други деца от същия пол?
    разбира се сега никой няма да си признае, но фактът си съществува.
    като малко детето не разбира установените норми на обществото и тогава има по-голяма възможност за сексуална свобода. в последствие се намесват всички заучени модели на поведение и страхове, започва и пубертета с хормоналната атака. във всеки човек има женски и мъжки хормони, и ако едните надделеят - посоката се очертава. много хора откриват сексуалната си ориентация точно тогава.
    има и други, които го правят от поза, разбира се, но те са се заблудили много лошо. според мен това са хората, които имат нужда от помощ.

Какво каза ти? Какви са тези смешните 4% Може 4% да си признават, но са повече от 20 % , ако не и 30%! Само да ти кажа, че в моя квартал знам, за 20 момчета и 4 момичета. Не знам дали са хомосексуални или бисексуални, но не са хетеро![/quote]

Е, аз говорех за целия свят, не за квартала ти. А в този твой квартал колко човека са хетеро?[/quote]

Какви 4% за целия свят бе 20-30% да бе сигурно... много повече са процентите за тия които са си признали само а да не говорим колко се крият

Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от spenZo
    Не ме интересува собственият избор. Педалът трябва да мре. Т'ва е канон за мен.

По отношение на лизбийките, бих казал, че нямам нищо против тях, може би, защото са от другия пол. На никого не би му било зле да се присъедини към двечки, които вече са започнали.
    Нали знаеш, тия дето се правят на "мъже" и са бахти' пичовете зад монитора, на края на кой бряг отиват.
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Цитирай Първоначално написано от sexypichaga
    Може ли да те питам на колко си стереоуоман?
    Можеш да си сигурен, че сме различни хора.
    Елементарното често е и най-гениално, да не забравяме.

"Елементарното често е и най-гениално" не ми говори със заучени фрази, че ставаш още по-смешен.
    sexypichaga и naigotiniq и двамата регистрирани на 19 дек. защитават се взаимно...
    ако не сте един и същ, тогава ти със сигурност си тоя, който му е пъхнал тампона в гъза..
    "Отровата, погубваща слабите натури, е храна за силния и той дори не я нарича отрова" - Ф.Ницше

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN

Какво каза ти? Какви са тези смешните 4% Може 4% да си признават, но са повече от 20 % , ако не и 30%! Само да ти кажа, че в моя квартал знам, за 20 момчета и 4 момичета. Не знам дали са хомосексуални или бисексуални, но не са хетеро!
    Е, аз говорех за целия свят, не за квартала ти. А в този твой квартал колко човека са хетеро?

Повечето са хетеросексуални! За целия свят също не са 4% ! Това смешно число не го споделяй много с околните, защото ще ти се смеят. Около 25% са в целия свят, още 5-6% където не си признават, ако не и 10% излизат към 30-35% макс.
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Фен Аватара на Qamstel
    Град
    Sofiq

защо някой хора стават :лесбийки,гей,травестит,Shemal e пород и т.н ? Какво ги кара ?Нима традиционното вече не е на мода ?Как един родител възприема такава новина ,за дето си
    при 90% е заради гена

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Не знам,ама аз бих станала лесбийка.
    добреее хаха обаче имам чувството че когато има две лесбиики сички им се кефят кат има двама мъже (ако може така де се каже :Д ) секи ги псува хахаха иначе никога само женско си търся

Заложено им е в гена, затова стават, никой не ги кара повечето пъти, идва им отвътре.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от anika17
    детето се ражда бисексуално и в последствие си променя съзнанието.
    замислете се колко деца са играли на "чичко доктор", като малки с други деца от същия пол?
    разбира се сега никой няма да си признае, но фактът си съществува.
    като малко детето не разбира установените норми на обществото и тогава има по-голяма възможност за сексуална свобода. в последствие се намесват всички заучени модели на поведение и страхове, започва и пубертета с хормоналната атака. във всеки човек има женски и мъжки хормони, и ако едните надделеят - посоката се очертава. много хора откриват сексуалната си ориентация точно тогава.
    има и други, които го правят от поза, разбира се, но те са се заблудили много лошо. според мен това са хората, които имат нужда от помощ.
    Евалата за това мнение ! Хората не се раждат лесбиики или гейове. Живота,обстоятелствата вкусовете влечението към даден човек ги променят. Има много хора на които им се лепват етикети а те просто обичат даден човек не заради пола а заради самия него. В никой не е заложено това да е еди какъв си.. Това става в последствие. Някой го осъзнават като малки други дори след много години. Трети го отричат през целия си живот, само защото го смятат за неествествено. Но човек не може да се бори с чувствата и желанията си. Това е единственото нещо което не се контролира от мозъка а от сърцето.
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Farbat
    добреее хаха обаче имам чувството че когато има две лесбиики сички им се кефят кат има двама мъже (ако може така де се каже :Д ) секи ги псува хахаха иначе никога само женско си търся
    Така е, защото жената е нещо красиво и нежно и две жени заедно са двойна наслада. Докато двама мъже е някак си грозно.
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Защото някои са си по-обратни по рождение или пък под влияние на околната среда стават и такива. Хората подражават на това, което има. Ако живееш преди Х години в Западна Европа и идеал ти е Казанова, Дон Жуан или Ромео, ще си израстнеш като галантен мъжкар. А, ако гледаш от малък Азис, може и да станеш шимейл, травестит...
    Така или иначе това са малка част от обществото.
    Родителите - някои нямат такива, на други не им дреме, трети отдавна са се разделили с тези си рожби...
    Good luck, Bad luck, Luck...

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Така е, защото жената е нещо красиво и нежно и две жени заедно са двойна наслада. Докато двама мъже е някак си грозно.

ВИНАГИ ли 2 жени са нещо красиви и нежни?

Good luck, Bad luck, Luck...

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от gir
    Цитирай Първоначално написано от monityY

ВИНАГИ ли 2 жени са нещо красиви и нежни?

В този случай, не бих казала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си