- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защо някой хора стават :лесбийки,гей,травестит,Shemal e пород
Ето, образовайте се - http://www.vbox7.com/play:24c2731a
Както се пееше в една песничка - "Щото вече е на мода педерастката порода..."
И въобще разни такива глупости от сорта на "Ама то му идва отвътре...", "Сбъркан/а си е по рождение..." - не вървят.
В природата грешки стават изключително рядко, а ако повярвам, че на всеки пендел в БГ му иде отвътре, то значи, че у нас тя греши в 70-80% от случаите. Някак си не мога да го повярвам...
![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Не ги приемай като грешки, отклонения им се викат. А че са толкова редки... абе не са. Имаше едно проучване което показва, че 4% от хората на 18-45 годишна възраст са обратни или бисексуални.Първоначално написано от Mr_Crowley
Първоначално написано от anichka12345678
Невъзможността в секса , невъзможността да срещнат любов, еднообразието, агресията от ежедневието ... всички тези неща водят към разврат - търсят поле на изява , където да са пълноценни и едва ли не да се издигнат в собствените си очи. Това най-често е на неосъзната основа![]()
наще са ми казали че пак ще си ме обичат![]()
![]()
![]()
аз бих си намразил сина ако стане гей (за дъщеря лезбиика не)
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
90% от хората не стават гейове. Раждат се такива. А ако толкова се дразниш, децата до 15-16 год възраст могат да ходят на психотерапевт който да ги направи хетеросексуални.Първоначално написано от onqtam
Абе май на теб ти трябва преглед... Кажи ми как по точно един хомосексуален човек може да бъде "направен" хетеросексуален. Ти изобщо чуваш ли се какво говориш и още повече вярваш ли си?!Първоначално написано от gogo4o4o
Какво каза ти?Първоначално написано от gogo4o4o
Какви са тези смешните 4%
Може 4% да си признават, но са повече от 20 % , ако не и 30%! Само да ти кажа, че в моя квартал знам, за 20 момчета и 4 момичета. Не знам дали са хомосексуални или бисексуални, но не са хетеро!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Виновно е семейството....![]()
най-щастливата :PpP
детето се ражда бисексуално и в последствие си променя съзнанието.
замислете се колко деца са играли на "чичко доктор", като малки с други деца от същия пол?
разбира се сега никой няма да си признае, но фактът си съществува.
като малко детето не разбира установените норми на обществото и тогава има по-голяма възможност за сексуална свобода. в последствие се намесват всички заучени модели на поведение и страхове, започва и пубертета с хормоналната атака. във всеки човек има женски и мъжки хормони, и ако едните надделеят - посоката се очертава. много хора откриват сексуалната си ориентация точно тогава.
има и други, които го правят от поза, разбира се, но те са се заблудили много лошо. според мен това са хората, които имат нужда от помощ.
Какво каза ти?Първоначално написано от gogo4o4o
Какви са тези смешните 4%
Може 4% да си признават, но са повече от 20 % , ако не и 30%! Само да ти кажа, че в моя квартал знам, за 20 момчета и 4 момичета. Не знам дали са хомосексуални или бисексуални, но не са хетеро![/quote]
Е, аз говорех за целия свят, не за квартала ти. А в този твой квартал колко човека са хетеро?[/quote]
Какви 4% за целия свят бе20-30% да бе сигурно... много повече са процентите за тия които са си признали само а да не говорим колко се крият
![]()
Нали знаеш, тия дето се правят на "мъже" и са бахти' пичовете зад монитора, на края на кой бряг отиват.Първоначално написано от spenZo
![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Първоначално написано от sexypichaga
![]()
"Елементарното често е и най-гениално" не ми говори със заучени фрази, че ставаш още по-смешен.
sexypichaga и naigotiniq и двамата регистрирани на 19 дек. защитават се взаимно...
ако не сте един и същ, тогава ти със сигурност си тоя, който му е пъхнал тампона в гъза..
![]()
"Отровата, погубваща слабите натури, е храна за силния и той дори не я нарича отрова" - Ф.Ницше
Първоначално написано от gogo4o4o
Повечето са хетеросексуални! За целия свят също не са 4% ! Това смешно число не го споделяй много с околните, защото ще ти се смеят. Около 25% са в целия свят, още 5-6% където не си признават, ако не и 10% излизат към 30-35% макс.
Първоначално написано от ScionOfStorm
при 90% е заради генаПървоначално написано от anichka12345678
добреее хаха обаче имам чувството че когато има две лесбиики сички им се кефят кат има двама мъже (ако може така де се каже :Д ) секи ги псува хахаха иначе никога само женско си търсяПървоначално написано от Biskfitka
![]()
![]()
Заложено им е в гена, затова стават, никой не ги кара повечето пъти, идва им отвътре.
http://www.youtube.com/watch?v=ABqh9...eature=related Шлам тхозе бийтс!!
Евалата за това мнение ! Хората не се раждат лесбиики или гейове. Живота,обстоятелствата вкусовете влечението към даден човек ги променят. Има много хора на които им се лепват етикети а те просто обичат даден човек не заради пола а заради самия него. В никой не е заложено това да е еди какъв си.. Това става в последствие. Някой го осъзнават като малки други дори след много години. Трети го отричат през целия си живот, само защото го смятат за неествествено. Но човек не може да се бори с чувствата и желанията си. Това е единственото нещо което не се контролира от мозъка а от сърцето.Първоначално написано от anika17
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Така е, защото жената е нещо красиво и нежно и две жени заедно са двойна наслада. Докато двама мъже е някак си грозно.Първоначално написано от Farbat
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Защото някои са си по-обратни по рождение или пък под влияние на околната среда стават и такива. Хората подражават на това, което има. Ако живееш преди Х години в Западна Европа и идеал ти е Казанова, Дон Жуан или Ромео, ще си израстнеш като галантен мъжкар. А, ако гледаш от малък Азис, може и да станеш шимейл, травестит...Първоначално написано от anichka12345678
Така или иначе това са малка част от обществото.
Родителите - някои нямат такива, на други не им дреме, трети отдавна са се разделили с тези си рожби...
Good luck, Bad luck, Luck...
Първоначално написано от monityY
ВИНАГИ ли 2 жени са нещо красиви и нежни?![]()
![]()
Good luck, Bad luck, Luck...
В този случай, не бих казала.Първоначално написано от gir
![]()