- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защо някой хора стават :лесбийки,гей,травестит,Shemal e пород
Първо, Бог нищо и никого не е създал.Първоначално написано от hugeZ
Второ, трябва да си извратен за да бъдеш крайно нетолерантен. Хора, толкова ли не можете да разберете, че не всички се радват на пола си (това по повод транссексуалните)? Аз съм жена и се харесвам като такава. Освен това съм би и хващам бас, че 90% от хората тук не биха го сметнали за извратено, само защото съм момиче.
Някои хора смятат всичко различно от нормалната хетеросексуалност за болест, но не са толерантни. По същия начин ли се отнасяте и с хората, страдащи от други болести?
Според мен няма нищо лошо в това да си хомо/транс/би/каквото още се сетите стига това да не вреди на никого.![]()
Добре бе, транс/хомо/би сексуалната, тогава що има мъже и жени а не само мъже или само жени?! Добре, лижете правете си кефа аре да ви видя как ще се направите дете? а? Неможе нали? Еми как да може ?! За тва както и хората така и животните са Мъжки и Женски индивид! Писна ми да обеснявам на гупави хораПървоначално написано от MochaOnMyLips
![]()
![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
Глупакът си ти.
Аз съм само би, да се отбележи (не че е от значение, ама карай).
Има мъже и жени за да се размножаваме. В момента сме толкова прекалено много, че хомо връзките май са по за предпочитане, така че не ми го набутвай довода с природата.
Пак повтарям, някои хора го смятат за болест. Нямам нищо против тези хора - имат си съвсем логична теза. Въпросът беше, че трябва да сме по-толерантни.
Хахахаха тоя скапаняка продължава с нацистките изцепки.Първоначално написано от hugeZ
Хайл Хитла,скапаняк!
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Абе ей мухъл няма да те храна само и само да не си докарам бан.. И що да съм нацист бе ку*воляк ?! СТАЛИН ЖИЗНЬ!Първоначално написано от Antixrist
Скапаняк ше викаш на баща си бе глист!
![]()
Deep Purple
Първоначално написано от Biskfitka
Vii momichetata ste si lesbiiki po rojdenie.![]()
Ти глист не знаеш кво означава е капут,бягай да правиш нещо,което ти харесва,например да избиваш евреи...Първоначално написано от hugeZ
![]()
За тво инфо педро, глиста е вид ендопаразитен червей! (Дай ми по точно обяснение бе) Ти и без това никога няма да ти се налага да използваш капут така че не говори!Първоначално написано от Antixrist
и ше правя квото си искам, пу*ка като тебе не може да ми каже
Аре ходи се гътни някъде да не ми докараш бан
![]()
Deep Purple
Първоначално написано от hugeZ
Хора как не можахте да рзберете, че простият и ограничен човек си остава прост! Дори и в дворец да го сложиш пак ще си остане същия ограничен простак! Какъв е смисала да се занимавате и да говорите с тоя? Кой знае от кое село е
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
hugeZ млъкни че съм надървен в момента и мисля да ти оправя глистите
ОДИН!!!
Няма смисъл да се месиш!Първоначално написано от dimi93
И не съм селянин за твое сведение
![]()
Deep Purple
Хах загорял типПървоначално написано от darkPaladin
![]()
![]()
Deep Purple
Аре да приключваме тоя спор, че става тъпо вече!Първоначално написано от Antixrist
![]()
Deep Purple
много мразя разни расисти и тем подобни заради такива като тебеПървоначално написано от hugeZ
ще имам бан на 3 акаунт в този форум
ОДИН!!!
wtf?Първоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
![]()
Съгласен!Първоначално написано от hugeZ
![]()
Първоначално написано от hugeZ
Лол... но само селяните са такива ограничени, не виждащи по-далеч от носът си! Ок, де манталитета ти е селски хД
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Радвам се, че се разбрахме толкова бързоПървоначално написано от Antixrist
![]()
Deep Purple
По същата причина, по която ти си хетеро.
all day... all night... what the fuck?!
Ох, един от най-кратките, точни и вярни коментари по темата най-послеПървоначално написано от ScarletBite
![]()
Бог е създал и идиоти като теб, но никой не те съдиПървоначално написано от hugeZ
![]()
според мене от възпитанието.. освен за shemale .. тва е неква ебавка с природата![]()
[b][color=black]Espa
Ами аз съм още объркан! Може би наистина е заради възпитанието на майка ми и често се питам ако не беше такава щях ли да съм хетеро?