- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защо някой хора стават :лесбийки,гей,травестит,Shemal e пород
Първоначално написано от Fifooooo
тва са пълни глупости имам един приятел коъто има 6 сестри и не е никак гей
Тая теория важи само ако децата са момчетаПървоначално написано от 1234565
И как така не е "никак гей". Ти с пера и фон дьо тен ли искаш да се разхожда по улицата
не просто мн хора смятат това за странно
Нямам думи просто, ако на това са те научили вашите, наистина безмълвен съм.. :Х:Х:ХПървоначално написано от DeViLMaN
Значи повечето гении, живяли някога на тази земя не е трябвало да живеят. Не говоря специално за хомосексуалните хора![]()
ИСТИНАТА
Хомосексуалноста е позната още от времето преди христа .Познати са много народи, където жените са били ползвани за разплод а мъжете за удоволствие.Човек не става "педал" ,а се ражда с такава ориентация . Един на всеки 10 е хомосексуален относно съотношението при жените нямам информация , но предполагам че е 1към 15 .Има и случаи когато човек по късно се осъзнава , НО това незначи че той не се е родил такъв . Е ...... има го и варианта с известните личности които са толкова презадоволени , че чак им писва и затова се ориентират към собствения си пол , но те не са хомо .Относно shemale към такива хора аз лично изпитвам само съжаление.
ПС: НЕ разбирам хора които казват "педалите на сапун" или други подобни изказвания относно теми които дори не са си направили труда да се информират относно ..... . В крайна сметка всеки е свободен да чука каквото или когото си поиска![]()
Fun Fact: В Древна Гърция във войската по-старите воини са си имали по-млади любовници. Считало се е за нещо нормално и хубаво, което сплотява войската. Веднъж, когато момчето порасне достатъчно обаче, връзката се е прекъсвала.
Аз направих наскоро едно проучване между мои приятели и познати (само момчета). Въпроса беше следния:
,, Би ли ебал момче за пари?''
Отговора беше прост и кратък: ,,Да!''
Какво да си говорим тогава?
Много от Вас са бисексуални, но не си признават.
Не мога да разбера още едно нещо. Като човек не е опитвал, защо изобщо коментира?
Първоначално написано от ScionOfStorm
питай гиПървоначално написано от anichka12345678
![]()
За мен цялата тая работа с хомосексуалистите не е нормална,не я разбирам но не я и осъждам.Не са виновни хората че се раждат така.
ANTIHUMAN
"Не мога да разбера още едно нещо. Като човек не е опитвал, защо изобщо коментира?"
Тва ме уби...сериозно.. бахти логиката ....
Значи трябва да сам пробвал нещо за да си съставя мнение ,правилно ли съм разбрал?По аналогия трябва и секс с животни,трупове и други гнусни проявления на психически разстройства да пробвам че да мога да ги заклеймя като отвратителни! Да ви имам изкривеното мислене ..
☆ Addicted to Addictions
В повечето случаи тея неща са резултат от някви аномалии - прекалено разочарование от първата голяма любов; физическо (или сексуално) насилие и т.н. Лично аз не вярвам, че човек се ражда "различен", по-скоро обстоятелствата го правят такъв. Както обичаше да казва един приятел: всички като бебета сме малки, сладки, красиви и добрички, като порастнем ставаме идиоти.
Познавам и гейове и лесбийки.Имайте предвид,че някой са много приятни хора,но аз не ги разбирам.Връзките (разбирайте сексуални и не) са нормални между мъже и жени.Останалото не е!
Зависи какво разбираш под "нормално". Ако ще си говорим за биология, всичко в секса, което не води до бебета, би трябвало дае болестно състояние по твоята логика.Първоначално написано от jambo_bs
Хората правят секс за удоволствие (клиторът например няма НИКАКВА друга функция, освен да доставя удоволствие), а не единствено за да се размножават. И тъй като ни е в биологията да си доставяме удоволствие и можем да го правим също толкова успешно с индивиди от нашия пол, то може би хомосексуалността не е някакво болестно състояние или нещо ненормално.
ми някои просто искат да пробат нещо различно![]()
А може би, някои от вас е трябвало по-честичко да влизат в часовете по психология и биология, и по-малко да се правят на готЕни, с цигарките в ъгъла на дворчето.