.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 165 от общо 165
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Fifooooo
    аз пък гледах по дискавари ще когато една майка е родила 3-4 деца последното има мн голяма възможност да е гей или ако има и 5 дете защото в утробата се развиват някви глупости (забраих точно какво беше) и колкото повече раждаш толкова повече от тия глупости а ако жената е родила 3 момичета ако 4 е момче 90% ще стане гей

тва са пълни глупости имам един приятел коъто има 6 сестри и не е никак гей

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от 1234565
    Цитирай Първоначално написано от Fifooooo
    аз пък гледах по дискавари ще когато една майка е родила 3-4 деца последното има мн голяма възможност да е гей или ако има и 5 дете защото в утробата се развиват някви глупости (забраих точно какво беше) и колкото повече раждаш толкова повече от тия глупости а ако жената е родила 3 момичета ако 4 е момче 90% ще стане гей

тва са пълни глупости имам един приятел коъто има 6 сестри и не е никак гей
    Тая теория важи само ако децата са момчета
    И как така не е "никак гей". Ти с пера и фон дьо тен ли искаш да се разхожда по улицата

Повече от фен
    не просто мн хора смятат това за странно

Цитирай Първоначално написано от DeViLMaN
    щом не е нормален не заслужава да живее поред мене ама ...
    Нямам думи просто, ако на това са те научили вашите, наистина безмълвен съм.. :Х:Х:Х

Значи повечето гении, живяли някога на тази земя не е трябвало да живеят. Не говоря специално за хомосексуалните хора

ИСТИНАТА
    Хомосексуалноста е позната още от времето преди христа .Познати са много народи, където жените са били ползвани за разплод а мъжете за удоволствие.Човек не става "педал" ,а се ражда с такава ориентация . Един на всеки 10 е хомосексуален относно съотношението при жените нямам информация , но предполагам че е 1към 15 .Има и случаи когато човек по късно се осъзнава , НО това незначи че той не се е родил такъв . Е ...... има го и варианта с известните личности които са толкова презадоволени , че чак им писва и затова се ориентират към собствения си пол , но те не са хомо .Относно shemale към такива хора аз лично изпитвам само съжаление.
    ПС: НЕ разбирам хора които казват "педалите на сапун" или други подобни изказвания относно теми които дори не са си направили труда да се информират относно ..... . В крайна сметка всеки е свободен да чука каквото или когото си поиска

Fun Fact: В Древна Гърция във войската по-старите воини са си имали по-млади любовници. Считало се е за нещо нормално и хубаво, което сплотява войската. Веднъж, когато момчето порасне достатъчно обаче, връзката се е прекъсвала.

Супер фен
    Град
    България
    Аз направих наскоро едно проучване между мои приятели и познати (само момчета). Въпроса беше следния:

,, Би ли ебал момче за пари?''

Отговора беше прост и кратък: ,,Да!''

Какво да си говорим тогава?

Много от Вас са бисексуални, но не си признават.
    Не мога да разбера още едно нещо. Като човек не е опитвал, защо изобщо коментира?
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Цитирай Първоначално написано от Annonimous
    ще ви кажа 1 и го запомнете

Много момчета стават педали защото от малки някой ги кара да вършат такива неща .. да това е така защото има много педофили и не мисля че трябва да се подигравате на някой ако са го карали да прави нещо и си е мълчал , ако си е мълчал значи просто е имал проблеми аре стига лафихте а други стават гей-ове по свой собствен избор, лично аз несъм , предпочитам си женско

Re: защо някой хора стават :лесбийки,гей,травестит,Shemal e п

Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    защо някой хора стават :лесбийки,гей,травестит,Shemal e пород и т.н ? Какво ги кара ?Нима традиционното вече не е на мода ?Как един родител възприема такава новина ,за дето си
    питай ги

Повече от фен Аватара на BgHtH
    За мен цялата тая работа с хомосексуалистите не е нормална,не я разбирам но не я и осъждам.Не са виновни хората че се раждат така.

ANTIHUMAN
    "Не мога да разбера още едно нещо. Като човек не е опитвал, защо изобщо коментира?"
    Тва ме уби... сериозно.. бахти логиката ....
    Значи трябва да сам пробвал нещо за да си съставя мнение ,правилно ли съм разбрал?По аналогия трябва и секс с животни,трупове и други гнусни проявления на психически разстройства да пробвам че да мога да ги заклеймя като отвратителни! Да ви имам изкривеното мислене ..
    Addicted to Addictions

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    В повечето случаи тея неща са резултат от някви аномалии - прекалено разочарование от първата голяма любов; физическо (или сексуално) насилие и т.н. Лично аз не вярвам, че човек се ражда "различен", по-скоро обстоятелствата го правят такъв. Както обичаше да казва един приятел: всички като бебета сме малки, сладки, красиви и добрички, като порастнем ставаме идиоти.

Познавам и гейове и лесбийки.Имайте предвид,че някой са много приятни хора ,но аз не ги разбирам.Връзките (разбирайте сексуални и не) са нормални между мъже и жени.Останалото не е!

Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    Познавам и гейове и лесбийки.Имайте предвид,че някой са много приятни хора ,но аз не ги разбирам.Връзките (разбирайте сексуални и не) са нормални между мъже и жени.Останалото не е!
    Зависи какво разбираш под "нормално". Ако ще си говорим за биология, всичко в секса, което не води до бебета, би трябвало дае болестно състояние по твоята логика.
    Хората правят секс за удоволствие (клиторът например няма НИКАКВА друга функция, освен да доставя удоволствие), а не единствено за да се размножават. И тъй като ни е в биологията да си доставяме удоволствие и можем да го правим също толкова успешно с индивиди от нашия пол, то може би хомосексуалността не е някакво болестно състояние или нещо ненормално.

ми някои просто искат да пробат нещо различно

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    А може би, някои от вас е трябвало по-честичко да влизат в часовете по психология и биология, и по-малко да се правят на готЕни, с цигарките в ъгъла на дворчето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си