.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от allesk
    LadyDi отначало беше много изчерпателна с прословутото лафче Скрий се и явно е някаква Goddes в този форум щом ти се връзват!Да не започвам пък да анализирам тези дето те слушат,само ще кажа,че с всеки изминал ден се убеждавам каква безхарактерност е налегнала днешните Бг тийнове!Виждам колко морално извисена си,след като следиш всяка нова темичка тук,я кажи откъде прочете такива контра аргументи,че и аз да се науча
    Като достигнеш моето ниво на извисяване, тогава имаш право на диалог с мен

Леко с варненското самочувствие,петниш хубавия град!

P.S. ИЗРОДА ПРЕДИЗВИКВА МОЯ СМЯХ!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    allesk, аз не съм от Варна. Временно пребиваваща съм.

Цитирай Първоначално написано от Salieri
    То в тоя форум иам една чалгаджийска,пияндурска атмосвера

И не можеш да ме уплашиш с модераторките си боклуци, ти си рикошет от нечия чики* след като подкрепяш курвалака.. Явно и ти си от това общество ?!
    С всеки изминал пост проявяваш все по-голяма деградация. Естественият подбор няма да те подмине
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на nymphadora
    Абе оставете LadyDi,вижте наш Дачко кви ги пише .Пич,всеки път като ти чета постовете и се забавлявам от сърце

Подкрепяш ли тея курвенски изпълнения ??? Явно да,значи и ти си курва

Град
    Варна
    Не подкрепям човешката простотия, която демонстрираш.

dakata е фен. Аз съм му фенка

Супер фен Аватара на nymphadora
    моето беше ирония,но мерси за органа.

Усещам как с всеки следващ пост изпускаш парата,явно разбираш,че анализатор не е второто ти име,LadyDi.

Град
    Варна
    Аз НЕ СЪМ анализатор. И никога не съм го твърдяла.

Тогава ти препоръчвам да се изказваш адекватно

Ха значи не подкрепяш темата,няма нищо вярно в нея.. хаха зле си доста. Каде точно работиш с твоите колежки във град Варна ?

Град
    Варна

Ха значи не подкрепяш темата,няма нищо вярно в нея.. хаха зле си доста. Каде точно работиш с твоите колежки във град Варна ?
    Аз съм курва, братле. Т.е., по твоята логика, не би могъл да се уредиш с мен

allesk, не мисля, че съм се изказала неадекватно.

Цитирай Първоначално написано от allesk
    Тогава ти препоръчвам да се изказваш адекватно
    хаха еми тя е неадекватна 100% е заради брояна на коментарите в форума То тук 70/100 са точно заради това С малки изключения които дават горе-долу адекватни отговори

Аз съм к***а, братле. Т.е., по твоята логика, не би могъл да се уредиш с мен

allesk, не мисля, че съм се изказала неадекватно.

Аз не искам с никоя да се уреждам,хаха камо ли пък с теб

Момичетата без грим са като плашило всяка сутрин,цела нощ кокошки ги ринали пърдели цяла нощ, на умрели катерички мирише просто...

No Coment...

[/quote]
    Аз съм к***а, братле. Т.е., по твоята логика, не би могъл да се уредиш с мен
    Освен ако не разполага с определена сума и 24`s

Броя на коментарите пък какво общо има?
    Има хора с по 10 000 мнения и то не е, защото 24/7 са във форума, а защото пишат по 100 поста за един час в Кофата.

LadyDi винаги се е изказвала дръзко, винаги се е намирал и някой, който да се опитва да я затапва. За информация на пътниците, тя е в този форум, отпреди вие дори да сте знаели, че съществува. Да не говорим, че 7-мия клас го е минала отдавна, още тогава, когато вие не сте били еротичен пламък в очите на родителите си.
    Авторе, пуснал си тема. Това е форум, а не сбор. Не можеш да тъпчеш устите на хората с наденички, за да са на твоето мнение. Би трябвало да очакваш и негативни мнения. Още повече, че постът ти е copy/paste и прилича на статия на Cosmo, само че в мъжки вариант.

Цитирай Първоначално написано от Luciernaga
    Има хора с по 10 000 мнения и то не е, защото 24/7 са във форума, а защото пишат по 100 поста за един час в Кофата.

LadyDi винаги се е изказвала дръзко, винаги се е намирал и някой, който да се опитва да я затапва. За информация на пътниците, тя е в този форум, отпреди вие дори да сте знаели, че съществува. Да не говорим, че 7-мия клас го е минала отдавна, още тогава, когато вие не сте били еротичен пламък в очите на родителите си.
    Авторе, пуснал си тема. Това е форум, а не сбор. Не можеш да тъпчеш устите на хората с наденички, за да са на твоето мнение. Би трябвало да очакваш и негативни мнения. Още повече, че постът ти е copy/paste и прилича на статия на Cosmo, само че в мъжки вариант.
    LadyDi,коя е ? Никоя не е,не е нещо повече от мен =) И аз съм минал 7 клас отдавна

Голям фен

цс

Авторът е прав, защо се правите на цапнати не мога да разбера и не приемете истината?! Ехх, тези розови очила, свалете ги, купете си с диоптър, имате нужда.
    Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Авторът на този шедьовър заслужава нобелова награда. Толкова истини на едно място до сега не съм виждал.

По мои наблюдения голяма част от представителките на 3-тата група са грозни или поне се мислят за такива.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от Luciernaga

Таа какво казваше за броя на отговорите,след като едва ли не идеализираш LadyDi за стажа и във форума Не забравяй,че човек цял живот се учи,и не питай старило,а патило!И явно проницателността те кара да сравняваш по-горе написаното с професионалист,само че недей да иронизираш Cosmopolitan,защото съм сигурна,че го четеш!

Град
    Варна
    Темата твърде се отклони
    Във всеки случай, аз съм привърженик на това, че всеки има право на мнение. Без значение колко глупаво е то.

Броя на мненията ми няма нищо общо и ако ги сравниш с датата, на която съм се регистрирала, ще видиш, че са много по-малко отколкото на потребители, регистрирани много по-късно.

Възрастта ми също не е от значение. И на 14 години, пак не подкрепях такава простотия, каквато демонстрира автора.

Към такива теми съм изключително невъзприемчива, точно защото (въпреки твърденията на автора), поставят хората, в случая жените, под общ знаменател. Не мисля, че личният злощастен опит на един индивид, и то в такава крехка възраст, му дава право да се изказва по този грозен и подронващ начин за всички жени.
    Ако ги нямаше жените, и самият той нямаше да бъде на този свят, за да разпръсква глупостта си.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Пишеш ми тема в която се възмущаваш от идиотщината в България ,а в същото време си толкова безмозъчен и лишен от здрав разум.Преди да почнеш да пускаш такива теми обогати общата си култура и вдигни интелектуалното си ниво.

Какво като в България има някакви 12-13 годишни пикли които се ебат от ранна възраст и са курви и половина?Това не прави нормалните хора които имат мозък и ценности по-малко.
    Образованието ни е под всякаква критика ,но го няма и желанието у хората да се научат на нещо..Вие не можете да се видите какви глупости говорите.Какво ми говориш за деградация като тука със аlesk сте кретени и половина...Вие сте пример за глупост и то неосъзната.Вместо да обиждате LadyDi и да пишете глупави теми отидете и се научете на нещо.От нещата които сте написали тук вие показвате ,че нямате елементарна култура...
    Как да очакваме нещо да се промени когато хора като вас продължават да се раждат??
    Вие критикувате тъпите 12-13 годишни пикли ,пропушили на 11 и без грам мозък в главата ,но вие не сте нещо повече от тях.Вярно е ,че деградацията е тотална и че глупостта превзема нацията -та вие сте пример за това.И докато обикновеният българин продължава да седи и да гледа безучастно ще си стоиме в това положение.
    И сега вместо да бързаш да ме оборваш и да пишеш по-големи глупости отиди и отвори някоя книжка да прочетеш или си пусни Discovery Chanel -туко виж ти влязло нещо в главицата.

--------------------------------------------------------

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от dakata123
    Е па ти от, кой вид к**ви си. Ебаси и мълоумната тема, ама тя е като авторката си. Ей т'ва ша ви кажа "Жена ли е, не е човек" е има си и изключения, ама т'ва са подробности
    Еи дребен хаха давам ти наи много 12 години И не съм момичеее,да знаеш а и е време вече да си лягаш Утре си на училище... Абсолютен дебил
    1. Аз не съм на 12
    2. Извинявай, за това, че те обидих щом си момче
    3. Ходи да спиш ТИ, щом имаш зор

ЛейдиДи е женица, която често дава точни мнения в темите в "Любов".
    Много беше грозен целият този цирк в първите страници, проява на абсолютна детинщина.
    И защо по дяволите, Смирненски и творчеството му са намесени в съдържанието на темата?

И за да не флуудя излишно:
    Да, има елементарни жени. Те обикновено се опитват да си доизживяват младостта, мислят като тинейджърки, държат се като такива => не могат да поемат ни най-малка отговорност, за каквото и към когото и да било, нито да оценят или да дадат (нечия) любов. Такива жени са много. Но не са чак една такава огромна маса, каквато се представя. А разните напудрени пуберки, които ходят с минижупи и мечтата им е да си хванат батко с пари, че да им плаща кафето и да ги кара на училище с голфа - те са едни заблудени хлапета, с кофти родители, които не са им обяснили кое е добро и лошо и какви ценности и принципи трябва да има човек. Но отново казвам, че тея чаршафени истории винаги са ми били глупави. Глупаво ми е и това, че когато някоя девойка пусне статия от Космополитън във форума, има масово неодобрение от момичета и момчета, а когато един мъж/момче пусне тема, в която се оплюват жените, все се намират разни, които да го поддържат, все едно е кой знае какво геройство да оплюеш всичко с гърди и вагина.

авторе, някаква връзка със suckmycock да имаш случайно?

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Пишеш ми тема в която се възмущаваш от идиотщината в България ,а в същото време си толкова безмозъчен и лишен от здрав разум.Преди да почнеш да пускаш такива теми обогати общата си култура и вдигни интелектуалното си ниво.

Какво като в България има някакви 12-13 годишни пикли които се ебат от ранна възраст и са к**ви и половина?Това не прави нормалните хора които имат мозък и ценности по-малко.
    Образованието ни е под всякаква критика ,но го няма и желанието у хората да се научат на нещо..Вие не можете да се видите какви глупости говорите.Какво ми говориш за деградация като тука със аlesk сте кретени и половина...Вие сте пример за глупост и то неосъзната.Вместо да обиждате LadyDi и да пишете глупави теми отидете и се научете на нещо.От нещата които сте написали тук вие показвате ,че нямате елементарна култура...
    Как да очакваме нещо да се промени когато хора като вас продължават да се раждат??
    Вие критикувате тъпите 12-13 годишни пикли ,пропушили на 11 и без грам мозък в главата ,но вие не сте нещо повече от тях.Вярно е ,че деградацията е тотална и че глупостта превзема нацията -та вие сте пример за това.И докато обикновеният българин продължава да седи и да гледа безучастно ще си стоиме в това положение.
    И сега вместо да бързаш да ме оборваш и да пишеш по-големи глупости отиди и отвори някоя книжка да прочетеш или си пусни Discovery Chanel -туко виж ти влязло нещо в главицата.
    хаха важих с тоя отговвор Няма да убиждам никои,жалко е че има много хлебарки в тоя форум

LadyDi и стига вече с това момиче,тя излезе наи великата в тоя форум.По голяма мъченица от нея няма в света,и няма и да има

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си