.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    На мен ми се вижда смешно ,че човека който пише тема за възмущение от курвите и простотията им в постовете си показва колко е ограничен.
    Каквото и да ми говорите , с каквото и да ми се оправдавате вие се защитавате с обиди , псувни и куп грозни изрази.
    Според вас това ли е начина?Така ли показвате колко сте духовно "извисени". За мен човек който гледа първо да напсува и не може да напише един ред с правилен правопис не може да критикува останалите.Просто е смешно....

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Пишеш ми тема в която се възмущаваш от идиотщината в България ,а в същото време си толкова безмозъчен и лишен от здрав разум.Преди да почнеш да пускаш такива теми обогати общата си култура и вдигни интелектуалното си ниво.

Какво като в България има някакви 12-13 годишни пикли които се ебат от ранна възраст и са к**ви и половина?Това не прави нормалните хора които имат мозък и ценности по-малко.
    Образованието ни е под всякаква критика ,но го няма и желанието у хората да се научат на нещо..Вие не можете да се видите какви глупости говорите.Какво ми говориш за деградация като тука със аlesk сте кретени и половина...Вие сте пример за глупост и то неосъзната.Вместо да обиждате LadyDi и да пишете глупави теми отидете и се научете на нещо.От нещата които сте написали тук вие показвате ,че нямате елементарна култура...
    Как да очакваме нещо да се промени когато хора като вас продължават да се раждат??
    Вие критикувате тъпите 12-13 годишни пикли ,пропушили на 11 и без грам мозък в главата ,но вие не сте нещо повече от тях.Вярно е ,че деградацията е тотална и че глупостта превзема нацията -та вие сте пример за това.И докато обикновеният българин продължава да седи и да гледа безучастно ще си стоиме в това положение.
    И сега вместо да бързаш да ме оборваш и да пишеш по-големи глупости отиди и отвори някоя книжка да прочетеш или си пусни Discovery Chanel -туко виж ти влязло нещо в главицата.

Лелеее колко научно се изказа,да да виждам,че не Дискавъри,а Енимъл планет гледаш ти.Недей да салгаш нито мен,нито автора в едно изречение с представителките,описани в темата!Ше ти кажа по прост начин Недей да ми даваш наклон накъде ДА МОЧАМ,че нищо не разбираш,хайде отиди да отнесеш една биричка на тати,че гледайки драсканиците ти разбирам какво възпитание имаш!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от allesk
    Лелеее колко научно се изказа,да да виждам,че не Дискавъри,а Енимъл планет гледаш ти.Недей да салгаш нито мен,нито автора в едно изречение с представителките,описани в темата!Ше ти кажа по прост начин Недей да ми даваш наклон накъде ДА МОЧАМ,че нищо не разбираш,хайде отиди да отнесеш една биричка на тати,че гледайки драсканиците ти разбирам какво възпитание имаш!
    И какво възпитание имам???Погледни се отстрани,човек който започва изречението си с "ше" не е в никаква позиция да ми казва какво да правя.
    На вас с автора мястото ви е точно с тези момичета които са описани в началото.Защото вие показахте вашето възпитание с коментарите си в темата.А ти "умнико" какво имаш против Енимъл планет?Аз съм сигурен ,че ти тези канали само по име ги знаеш.
    За мен вие сте пример за деградацията в България...Колко жалко

И какво възпитание имам???Погледни се отстрани,човек който започва изречението си с "ше" не е в никаква позиция да ми казва какво да правя.
    На вас с автора мястото ви е точно с тези момичета които са описани в началото.Защото вие показахте вашето възпитание с коментарите си в темата.А ти "умнико" какво имаш против Енимъл планет?Аз съм сигурен ,че ти тези канали само по име ги знаеш.

Тия програми съм ги гледал,много преди ти да си имал кирлявото си pc- правец 2 =)

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Salieri

хаха важих с тоя отговвор Няма да убиждам никои,жалко е че има много хлебарки в тоя форум

LadyDi и стига вече с това момиче,тя излезе наи великата в тоя форум.По голяма мъченица от нея няма в света,и няма и да има

1. Изречението се започва с главна буква!
    2. Пише се Обиждам!
    3. Пише се най-великата!
    4. Пред че има запетая !
    5. Пише се по-голяма!
    6. Пред "и" няма запетая!

С всеки следващ пост доказваш още повече неграмотността си ... После защо имало деградация....Еми заради такива като вас...

Колко се тесногръд кой курс си,драги ми Смехурко?Това за ше-то беше направо lame,човече!И не мога да ти отговоря адекватно,защото все още се чудя дали да заплача,или да те съжалявам,поради простата причина наречена беден речник,не можа да задържиш вниманието ми,шанс братле,другият път!

Град
    Paradise
    Като само кифли/курви можеш да си намериш, шанс. Човек или има подбор, или не. Ти сам си избираш жените, тъй че нямаш право да се оплакваш от тях.

Щом си толкова дълбоко отчаян и си вярваш, че едва ли не всички жени са като тези в първият ти пост, ето ти бързо, ясно и сигурно решение: Стани гей

хаха важих с тоя отговвор Няма да убиждам никои,жалко е че има много хлебарки в тоя форум

LadyDi и стига вече с това момиче,тя излезе наи великата в тоя форум.По голяма мъченица от нея няма в света,и няма и да има

1. Изречението се започва с главна буква!
    2. Пише се Обиждам!
    3. Пише се най-великата!
    4. Пред че има запетая !
    5. Пише се по-голяма!
    6. Пред "и" няма запетая!

С всеки следващ пост доказваш още повече неграмотността си ... После защо имало деградация....Еми заради такива като вас...
    Благодаря невежество Не кисна по цял ден в този тъп форум като теб,и не пиша толкова често съответно на киририлица...

Супер фен Аватара на AutomatiC
    ми като всичко в България е курвенско ходи да живееш в чужбина..
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Като само кифли/к**ви можеш да си намериш, шанс. Човек или има подбор, или не. Ти сам си избираш жените, тъй че нямаш право да се оплакваш от тях.

Щом си толкова дълбоко отчаян и си вярваш, че едва ли не всички жени са като тези в първият ти пост, ето ти бързо, ясно и сигурно решение: Стани гей
    Не съм отчаян,просто искам да се забавлявам с тъпите момичета коет и правя цял живот

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Благодаря невежество Не кисна по цял ден в този тъп форум като теб,и не пиша толкова често съответно на киририлица...
    Правописът и пунктуацията в българския език се учи в училище. Не по форумите.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Едно време във форума имаше един такъв като теб, авторе, който много обичаше да прави секс с малки надути и лесни госпожици, а после да ги зарязва. Разликата между теб и тях е, че той беше забавен. А на мен наистина ми мирише вече на комплекси това, че "се забавляваш с тъпите момичета". Опитваш се да се доказваш на някого, поне аз така го възприемам. Жалкото е, че такива деградирали малки госпожици не са забавни, а просто скучни.

Да не говорим, че курви има навсякъде по света, само българинът обаче обича да се прави на бай Ганьо, мрънкайки какви ужасни жени са българките, но как той е пича в цялата ситуация и успява да ги върти и на малкия си пръст. Кой кого обаче?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Темата твърде се отклони
    Във всеки случай, аз съм привърженик на това, че всеки има право на мнение. Без значение колко глупаво е то.

Броя на мненията ми няма нищо общо и ако ги сравниш с датата, на която съм се регистрирала, ще видиш, че са много по-малко отколкото на потребители, регистрирани много по-късно.

Възрастта ми също не е от значение. И на 14 години, пак не подкрепях такава простотия, каквато демонстрира автора.

Към такива теми съм изключително невъзприемчива, точно защото (въпреки твърденията на автора), поставят хората, в случая жените, под общ знаменател. Не мисля, че личният злощастен опит на един индивид, и то в такава крехка възраст, му дава право да се изказва по този грозен и подронващ начин за всички жени.
    Ако ги нямаше жените, и самият той нямаше да бъде на този свят, за да разпръсква глупостта си.
    Коя да е представителка на някоя от тези групи прочете темата няма да се оприличи с дадените примери, но отсрани нещата изглеждат по много по различен начин. Няма как да ти обясня защо в тази тема има толкова истина, защото си жена и няма да ме разбереш. Всичко написано от-до е вярно. Разбира се не за всички жени ( както е подчертано в началото ) но за една солидна част от тях - да.

Защо толкова се засягаш не мога да разбера? Да не би да се опреличаваш в някой от горепосочените примери?

Не мисля, че личният злощастен опит на един индивид, и то в такава крехка възраст, му дава право да се изказва по този грозен и подронващ начин за всички жени.
    Не познавам автора, но съм сигурен, че не е личен злощастен опит. Просто познаване и способност за анализиране на женско поведение, подкрепено с доста опит на бойното поле.
    След като прочетох темата осъзнах, че съм се сблъсквал доста с почти същите жени, каквито са в примерите. Не че се оплаквам... просто съм приел реалността. Пък, и ако ги нямаше тези жени, щеше да е по-малък броят на жените, с които съм спал за една вечер. Жалко само за нещастниците, които ги оставят да им се качват на главата.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Варна
    Дори и да ти обясня защо се впрягам - няма да разбереш. Сигурно, защото си мъж.

Хахаха автореее, осъзнай се малко.Момичетата/жениет били курви, живеели сме в курвенска държава и какви ли простотий не прочетох още.Просто реших, че няма смисъл да си хабя времето и не прочетох темата до край.Извиняваай, забравих да ти кажа, че ти си единствения свестен човек в България, всички хора да ядат пасти пред тебе След като ние сме били курви, момчетата/мъжете какви сте ? Всеки един човек е различен сам по себе си.Има мъже, които не заслужават да живеят, само че има и много свестни мъже.Вярно е, че има жени, които са боклуци, само че всички ли са такива ? След като ти си толкова ограничен, прост, грозен и не знам още какво и не можеш да си намериш нормално момиче, което да те прави щастлив и т.н си е лично твой проблем.Нямаше смисъл д ани губиш времето.Нямаше смисъл и да пораждаш този спор, въпреки, че сайта е за споделяне на собствени мисли и чувства, това твое мислене ме навежда на мисълта, че трябва да посетиш психиатър.Иначе много се радвам на LadyDi i na BlueFace как те правят на 2 стотинки, а ти явно си свикнал и не ти прави впечатление

ПП: Направи ми впечатление, че знаеш доста за курвите, явно имаш нещо общо с тях

Град
    Студентски град
    Дори и да ти обясня защо се впрягам - няма да разбереш. Сигурно, защото си мъж.
    Може би си права, но поне се опитвам да разбера.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Варна
    Съжалявам, но аз не се опитвам да го обясня.
    Отнесох достатъчно псувни за една вечер, don't you think.
    Не виждам смисъл да влизам в спор, който знаем къде ще отведе.

Град
    Студентски град
    Съжалявам, но аз не се опитвам да го обясня.
    Отнесох достатъчно псувни за една вечер, don't you think.
    Не виждам смисъл да влизам в спор, който знаем къде ще отведе.
    Не им обръщай внимание на малките чекии. Дано само не си се обидила от написаното в първия коментар, защото това означава, че го приемаш за себе си.

лягам
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Варна
    Някой път ще ти обясня.
    Лека нощ.

Мега фен Аватара на machoka
    Научете се на уважение, само това ще ви кажа.

Ако вие сте заобиколени от куpви, в моята среда момичетата са супер свежи, супер готини като хора, а като професионалисти всяка от тях може да се похвали с достижения от световен мащаб. Така че не приемам мнението ви за жените като цяло, а ако използвате само сайтовете за запознанства като мерило - толкова по-зле за вас.

Salieri - ако си позволиш още веднъж да държиш такъв тон на LadyDi, или на която и да било друга дама от форума, ще ти бъде за последно.

Лека вечер.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си