- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Държавата на к**вите
На мен ми се вижда смешно ,че човека който пише тема за възмущение от курвите и простотията им в постовете си показва колко е ограничен.
Каквото и да ми говорите , с каквото и да ми се оправдавате вие се защитавате с обиди , псувни и куп грозни изрази.
Според вас това ли е начина?Така ли показвате колко сте духовно "извисени". За мен човек който гледа първо да напсува и не може да напише един ред с правилен правопис не може да критикува останалите.Просто е смешно....![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от BlueFace
Лелеее колко научно се изказа,да да виждам,че не Дискавъри,а Енимъл планет гледаш ти.Недей да салгаш нито мен,нито автора в едно изречение с представителките,описани в темата!Ше ти кажа по прост начин Недей да ми даваш наклон накъде ДА МОЧАМ,че нищо не разбираш,хайде отиди да отнесеш една биричка на тати,че гледайки драсканиците ти разбирам какво възпитание имаш!
И какво възпитание имам???Погледни се отстрани,човек който започва изречението си с "ше" не е в никаква позиция да ми казва какво да правя.Първоначално написано от allesk
На вас с автора мястото ви е точно с тези момичета които са описани в началото.Защото вие показахте вашето възпитание с коментарите си в темата.А ти "умнико" какво имаш против Енимъл планет?Аз съм сигурен ,че ти тези канали само по име ги знаеш.
За мен вие сте пример за деградацията в България...Колко жалко![]()
Тия програми съм ги гледал,много преди ти да си имал кирлявото си pc- правец 2 =)Първоначално написано от BlueFace
Първоначално написано от Salieri
1. Изречението се започва с главна буква!
2. Пише се Обиждам!
3. Пише се най-великата!
4. Пред че има запетая !
5. Пише се по-голяма!
6. Пред "и" няма запетая!
С всеки следващ пост доказваш още повече неграмотността си ...После защо имало деградация....Еми заради такива като вас...
Първоначално написано от BlueFace
Колко се тесногръд кой курс си,драги ми Смехурко?Това за ше-то беше направо lame,човече!И не мога да ти отговоря адекватно,защото все още се чудя дали да заплача,или да те съжалявам,поради простата причина наречена беден речник,не можа да задържиш вниманието ми,шанс братле,другият път!
Като само кифли/курви можеш да си намериш, шанс. Човек или има подбор, или не. Ти сам си избираш жените, тъй че нямаш право да се оплакваш от тях.
Щом си толкова дълбоко отчаян и си вярваш, че едва ли не всички жени са като тези в първият ти пост, ето ти бързо, ясно и сигурно решение: Стани гей![]()
Благодаря невежествоПървоначално написано от BlueFace
Не кисна по цял ден в този тъп форум като теб,и не пиша толкова често съответно на киририлица...
ми като всичко в България е курвенско ходи да живееш в чужбина..
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Първоначално написано от Bellatrix
![]()
![]()
![]()
Не съм отчаян,просто искам да се забавлявам с тъпите момичета коет и правя цял живот
![]()
![]()
![]()
Правописът и пунктуацията в българския език се учи в училище. Не по форумите.Първоначално написано от Salieri
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Едно време във форума имаше един такъв като теб, авторе, който много обичаше да прави секс с малки надути и лесни госпожици, а после да ги зарязва. Разликата между теб и тях е, че той беше забавен. А на мен наистина ми мирише вече на комплекси това, че "се забавляваш с тъпите момичета". Опитваш се да се доказваш на някого, поне аз така го възприемам. Жалкото е, че такива деградирали малки госпожици не са забавни, а просто скучни.
Да не говорим, че курви има навсякъде по света, само българинът обаче обича да се прави на бай Ганьо, мрънкайки какви ужасни жени са българките, но как той е пича в цялата ситуация и успява да ги върти и на малкия си пръст. Кой кого обаче?![]()
Коя да е представителка на някоя от тези групи прочете темата няма да се оприличи с дадените примери, но отсрани нещата изглеждат по много по различен начин. Няма как да ти обясня защо в тази тема има толкова истина, защото си жена и няма да ме разбереш. Всичко написано от-до е вярно. Разбира се не за всички жени ( както е подчертано в началото ) но за една солидна част от тях - да.Първоначално написано от LadyDi
Защо толкова се засягаш не мога да разбера? Да не би да се опреличаваш в някой от горепосочените примери?
Не познавам автора, но съм сигурен, че не е личен злощастен опит. Просто познаване и способност за анализиране на женско поведение, подкрепено с доста опит на бойното поле.Не мисля, че личният злощастен опит на един индивид, и то в такава крехка възраст, му дава право да се изказва по този грозен и подронващ начин за всички жени.
След като прочетох темата осъзнах, че съм се сблъсквал доста с почти същите жени, каквито са в примерите. Не че се оплаквам... просто съм приел реалността. Пък, и ако ги нямаше тези жени, щеше да е по-малък броят на жените, с които съм спал за една вечер. Жалко само за нещастниците, които ги оставят да им се качват на главата.
Temet Nosce
벨야카
Дори и да ти обясня защо се впрягам - няма да разбереш. Сигурно, защото си мъж.
Хахаха автореее, осъзнай се малко.Момичетата/жениет били курви, живеели сме в курвенска държава и какви ли простотий не прочетох още.Просто реших, че няма смисъл да си хабя времето и не прочетох темата до край.Извиняваай, забравих да ти кажа, че ти си единствения свестен човек в България, всички хора да ядат пасти пред тебеСлед като ние сме били курви, момчетата/мъжете какви сте ? Всеки един човек е различен сам по себе си.Има мъже, които не заслужават да живеят, само че има и много свестни мъже.Вярно е, че има жени, които са боклуци, само че всички ли са такива ? След като ти си толкова ограничен, прост, грозен и не знам още какво и не можеш да си намериш нормално момиче, което да те прави щастлив и т.н си е лично твой проблем.Нямаше смисъл д ани губиш времето.Нямаше смисъл и да пораждаш този спор, въпреки, че сайта е за споделяне на собствени мисли и чувства, това твое мислене ме навежда на мисълта, че трябва да посетиш психиатър.Иначе много се радвам на LadyDi i na BlueFace как те правят на 2 стотинки, а ти явно си свикнал и не ти прави впечатление
![]()
ПП: Направи ми впечатление, че знаеш доста за курвите, явно имаш нещо общо с тях![]()
Може би си права, но поне се опитвам да разбера.Първоначално написано от LadyDi
Temet Nosce
벨야카
Съжалявам, но аз не се опитвам да го обясня.
Отнесох достатъчно псувни за една вечер, don't you think.
Не виждам смисъл да влизам в спор, който знаем къде ще отведе.
Не им обръщай внимание на малките чекии. Дано само не си се обидила от написаното в първия коментар, защото това означава, че го приемаш за себе си.Първоначално написано от LadyDi
лягам
Temet Nosce
벨야카
Някой път ще ти обясня.
Лека нощ.
Научете се на уважение, само това ще ви кажа.
Ако вие сте заобиколени от куpви, в моята среда момичетата са супер свежи, супер готини като хора, а като професионалисти всяка от тях може да се похвали с достижения от световен мащаб. Така че не приемам мнението ви за жените като цяло, а ако използвате само сайтовете за запознанства като мерило - толкова по-зле за вас.
Salieri - ако си позволиш още веднъж да държиш такъв тон на LadyDi, или на която и да било друга дама от форума, ще ти бъде за последно.
Лека вечер.