.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 132
    Тука в този форум май всички са със адски ограничено въображение.. Значи е нормално да се чукаш в гъза на 13, а не е нормално да си вкараш език в задника й, като си например.. на повечко години?! А това с фекалиите няма да го коментирам... Средната възраст тука май гони 13.5 години..

Град
    |На 3еМяТ@|
    Цитирай Първоначално написано от bathory

ьз

не е толкова зле

Град
    |На 3еМяТ@|

Re: ьз

Цитирай Първоначално написано от MyNameIsDidi
    не е толкова зле
    от личен опит ли казваш

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    И как ще си вкара езика след като ти не си била подготвена и не си го очаквала? Просто ти се е сторило че го е пъхнал навътре. Няма как да мине през сфинктера с мекия си език докато ти си свиваш мускула

Иначе на мен са ми го правили и е доста приятно. За сега не съм го прилагала на приятеля ми но като знам как реагира на заигравки с пръстче не вярвам да има нещо против.
    Аз лично се мия всеки път след като ходя по голяма нужда просто защото се чувствам по-комфортно и ми се струва по-хигиенично отколкото да размазвам всичко и да протърквам нежната кожа с тоалетна хартия Не бих допуснала да мириша неприятно след като съм ходила до тоалетна. Пък и фекалии има в ануса непосредствено преди изхождане а не непрекъснато егати! Вземете прочетете малко и опознайте тялото си преди да се гнусите

^ Точно това имах предвид.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Не бих го пожелала и не бих гледала с добро око към това.Колкото и да съм си търкала задните части със сапун и да съм си правила клизма,пак не смятам,че е достатъчно хигиенично,за да си навре езика вътре или около ануса.
    Не смятам,че и с езика му ще ми се активира някаква чувствителна точка,която ще ме доведе по-бързо до оргазъм.
    Ако не го може с пенис или да се научи или да не го "прикрива" по този начин.
    +1

Град
    София
    Според мен това е ужасно гадно. Може би детския ми акъл още функционира так и не мога да го приема, но мисля че никога не бих позволила да ми го направят, камоли пък да го правя на някой. Отврат!
    I look up to the sky
    And now the World is mine
    I've known it all my life
    I made it, I made it!!!

http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q

Град
    Пред очите ти!
    Цитирай Първоначално написано от Lucyy
    Според мен това е ужасно гадно. Може би детския ми акъл още функционира так и не мога да го приема, но мисля че никога не бих позволила да ми го направят, камоли пък да го правя на някой. Отврат!
    +1

Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    Цитирай Първоначално написано от hoooodyhoooooo
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Вика му се анилингус и всъщност е често срещана практика, особено при хомосексуалистите.

Аз лично не съм пробвала.
    Мда, точно анилингус беше понятието, като се замисля. На английски му викат Rimming, или Rim-job. Аз съм го правил на момиче, откача от кеф. Каза точно, че е странно, но е приятно. На мен не са ми го правили, но не бих отказал, стига да съм сигурен, че съм постигнал максимума от хигиената си там
    неса ми го правили ,но небих и карала някои да ми го прави,ако поиска може би няма да откажа ,а аз небих го правила на някой.
    hoooodyhoooooo ако ти го правиш съм почти сигурна,че ще съм много доволна
    hoooodyhoooooo къде се губиш тази тема е само като за нас
    Sleda ot liubovta

Град
    бълХаристан
    баш да си го вкарам не, ама на 69 сьм си поигравал с дупето на някои, намирам го за възбуждащо - пък и под носа ти ебати, как да не лизнеш и да не си поиграеш малко
    аз лично не искам да ми го прилага никой, все пак си е гадно момиче да го прави на момче, но на момичетата тая лека закачка много им харесва!

Аз съм го правил на приятелката ми веднъж.. т.е. не съм си пъхал езика в ануса й, само съм и го близал (тя има страхотна хигиена, а и се бяхме къпали преди това, а и по принцип не ме е гнус от нищо, камо ли от нея). Та и казах, че ще и направя нещо, да не мърда, и тя стоеше надупена и докато я целувах по дупето по някое време и теглих един изненадващ език - тя се дръпна леко, но се засмя, май й хареса
    то като се замисля, няма част от тялото, която да не съм й близал, добре че не е от захар, досега нищо да не е останало от нея

Голям фен
    всяко нещо с времето си. когато бях на 13 (сега вече на 13 са с дълбок опит) си мислех че свирките са ужасно гнусно нещо и че никога не бих го направила, а сега дори ми е приятно. В момента идеята за анални закачки каквито и да били, ми се струва неприятна и си мисля че никога не бих го направила но след време може да погледна нещата от друг ъгъл.
    Не отричайте категорично каквото и да било.

Супер фен Аватара на cookie_master
    ужас.
    не бих го направила/дала да ми го направят
    МОМИЧЕ!

Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Не ме радва мисълта да си вкарвам езика в гъза и

Мен също

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    гнусно.
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Дори когато си го предстаавям ми се повръща - камо ли да го направя..Гнусно е
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Цитирай Първоначално написано от vellvet
    всяко нещо с времето си. когато бях на 13 (сега вече на 13 са с дълбок опит) си мислех че свирките са ужасно гнусно нещо и че никога не бих го направила, а сега дори ми е приятно. В момента идеята за анални закачки каквито и да били, ми се струва неприятна и си мисля че никога не бих го направила но след време може да погледна нещата от друг ъгъл.
    Mного точно казано - нищо не бива да се отрича.

А Аничке - тук съм бе душице Просто бях малко зает с едни проектчета, ама сега като ги оправих, вече съм изцяло посветен на форума :P
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

на мен лично страшно много ми харесва това с езика )

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Нито той е споменал тая гадост, нито бих позволила това да се случи.
    Трагедията е пълна...

Цитирай Първоначално написано от hoooodyhoooooo
    Цитирай Първоначално написано от vellvet
    Mного точно казано - нищо не бива да се отрича.

А Аничке - тук съм бе душице Просто бях малко зает с едни проектчета, ама сега като ги оправих, вече съм изцяло посветен на форума :P
    Sleda ot liubovta

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не ме кефи идеята!Да цункаш момичето по дупето окей хубавите дупета са сладки в дънки, в бельо че и без него ...но да си вкарваш езика там, независимо дали си мъж или жена не ме кефи...и клизми да правиш и Циф и Доместос да слагаш все си остава "отходния канал" сори .

хах относно аналните..."ласки" винаги се уточнявам,че на този етап -НЕ ЖЕЛАЯ АНАЛНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ. на мен...език в ануса ми изглежда супер гнусно,и ще го сритам,ако се опита да го направи,през пичката ми е ,че ще се нацупи

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Цитирай Първоначално написано от random_guy1
    Аз съм го правил на приятелката ми веднъж.. т.е. не съм си пъхал езика в ануса й, само съм и го близал (тя има страхотна хигиена, а и се бяхме къпали преди това, а и по принцип не ме е гнус от нищо, камо ли от нея). Та и казах, че ще и направя нещо, да не мърда, и тя стоеше надупена и докато я целувах по дупето по някое време и теглих един изненадващ език - тя се дръпна леко, но се засмя, май й хареса
    то като се замисля, няма част от тялото, която да не съм й близал, добре че не е от захар, досега нищо да не е останало от нея
    + и ние така....
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Каквато и хигиена да се постига си е за мен лично гадно.Все пак от там излизаш отпадацъте на организма ни,а те не са никак приятни......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си