- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Език в ануса?!?
Тука в този форум май всички са със адски ограничено въображение.. Значи е нормално да се чукаш в гъза на 13, а не е нормално да си вкараш език в задника й, като си например.. на повечко години?! А това с фекалиите няма да го коментирам... Средната възраст тука май гони 13.5 години..
не е толкова зле![]()
от личен опит ли казвашПървоначално написано от MyNameIsDidi
![]()
И как ще си вкара езика след като ти не си била подготвена и не си го очаквала? Просто ти се е сторило че го е пъхнал навътре. Няма как да мине през сфинктера с мекия си език докато ти си свиваш мускула![]()
Иначе на мен са ми го правили и е доста приятно. За сега не съм го прилагала на приятеля ми но като знам как реагира на заигравки с пръстче не вярвам да има нещо против.
Аз лично се мия всеки път след като ходя по голяма нужда просто защото се чувствам по-комфортно и ми се струва по-хигиенично отколкото да размазвам всичко и да протърквам нежната кожа с тоалетна хартияНе бих допуснала да мириша неприятно след като съм ходила до тоалетна. Пък и фекалии има в ануса непосредствено преди изхождане а не непрекъснато егати! Вземете прочетете малко и опознайте тялото си преди да се гнусите
![]()
^ Точно това имах предвид.
Според мен това е ужасно гадно. Може би детския ми акъл още функционира так и не мога да го приема, но мисля че никога не бих позволила да ми го направят, камоли пък да го правя на някой. Отврат!
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
hoooodyhoooooo къде се губиш тази тема е само като за насПървоначално написано от anichka12345678
![]()
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
баш да си го вкарам не, ама на 69 сьм си поигравал с дупето на някои, намирам го за възбуждащо - пък и под носа ти ебати, как да не лизнеш и да не си поиграеш малко
аз лично не искам да ми го прилага никой, все пак си е гадно момиче да го прави на момче, но на момичетата тая лека закачка много им харесва!
Аз съм го правил на приятелката ми веднъж.. т.е. не съм си пъхал езика в ануса й, само съм и го близал (тя има страхотна хигиена, а и се бяхме къпали преди това, а и по принцип не ме е гнус от нищо, камо ли от нея). Та и казах, че ще и направя нещо, да не мърда, и тя стоеше надупенаи докато я целувах по дупето по някое време и теглих един изненадващ език - тя се дръпна леко, но се засмя, май й хареса
то като се замисля, няма част от тялото, която да не съм й близал, добре че не е от захар, досега нищо да не е останало от нея![]()
всяко нещо с времето си. когато бях на 13 (сега вече на 13 са с дълбок опит) си мислех че свирките са ужасно гнусно нещо и че никога не бих го направила, а сега дори ми е приятно. В момента идеята за анални закачки каквито и да били, ми се струва неприятна и си мисля че никога не бих го направила но след време може да погледна нещата от друг ъгъл.
Не отричайте категорично каквото и да било.![]()
ужас.
не бих го направила/дала да ми го направят
МОМИЧЕ!
Първоначално написано от BlueFace
Мен също
гнусно.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Дори когато си го предстаавям ми се повръща - камо ли да го направя..Гнусно е![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Mного точно казано - нищо не бива да се отрича.Първоначално написано от vellvet
А Аничке - тук съм бе душицеПросто бях малко зает с едни проектчета, ама сега като ги оправих, вече съм изцяло посветен на форума :P
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
на мен лично страшно много ми харесва това с езика)
Нито той е споменал тая гадост, нито бих позволила това да се случи.
Трагедията е пълна...
Първоначално написано от hoooodyhoooooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
хах относно аналните..."ласки" винаги се уточнявам,че на този етап -НЕ ЖЕЛАЯ АНАЛНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ. на мен...език в ануса ми изглежда супер гнусно,и ще го сритам,ако се опита да го направи,през пичката ми е ,че ще се нацупи![]()
Каквато и хигиена да се постига си е за мен лично гадно.Все пак от там излизаш отпадацъте на организма ни,а те не са никак приятни......![]()
![]()