.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 132
    Когато става дума за удоволствия - няма правила. Всичко останало са предрасъдаци на тесногръди хора, които не знаят как да се забавляват.

Анилингуса е доста приятно нещо. Правил съм го много пъти, но си трябва подход. И наистина е голям кеф за партньорката.

Ако имате възможност да опитате - не се колебайте, а действайте.
    И разбира се - не забравяйте за хигиената.

Цитирай Първоначално написано от Рипката Виж мнението
    аз не съм пробвала но много ми се иска
    А на мен много ми се иска да ти направя :P :P :P

Супер фен Аватара на Pug_306
    С удоволствие ще ти сбъдна желанието После може да пробваме и аналния секс , ако искаш Ще ти стана личен АНАЛизатор
    Последно редактирано от Pug_306 : 05-05-2015 на 11:49

С най-голямо удоволствие бих ти сбъднал всички сексуални желания!!!

Цитирай Първоначално написано от hahavteen Виж мнението
    И как ще си вкара езика след като ти не си била подготвена и не си го очаквала? Просто ти се е сторило че го е пъхнал навътре. Няма как да мине през сфинктера с мекия си език докато ти си свиваш мускула

Иначе на мен са ми го правили и е доста приятно. За сега не съм го прилагала на приятеля ми но като знам как реагира на заигравки с пръстче не вярвам да има нещо против.
    Аз лично се мия всеки път след като ходя по голяма нужда просто защото се чувствам по-комфортно и ми се струва по-хигиенично отколкото да размазвам всичко и да протърквам нежната кожа с тоалетна хартия Не бих допуснала да мириша неприятно след като съм ходила до тоалетна. Пък и фекалии има в ануса непосредствено преди изхождане а не непрекъснато егати! Вземете прочетете малко и опознайте тялото си преди да се гнусите
    Езикът също е мускул

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    колкото и отворена да съм и да се правя над нещата, има неща, които просто не са приемливи.
    сори.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    колкото и отворена да съм и да се правя над нещата, има неща, които просто не са приемливи.
    сори.
    Не е важно да ли си отворена или си над нещата. По-важно е да можеш да поемаш и даряваш удоволствие, без значение да ли е физическо или душевно!!!

Повече от фен Аватара на obicham69
    потвърждавам че е приятно да ти правят да разхожда езиче по кура ти после надолу по топките и до ануса ммм

някои не ги разбирам от какво се гнусят, чистият анус нито мирише нито има лайна по него или не се къпите преди секс?

Цитирай Първоначално написано от obicham69 Виж мнението
    потвърждавам че е приятно да ти правят да разхожда езиче по кура ти после надолу по топките и до ануса ммм

някои не ги разбирам от какво се гнусят, чистият анус нито мирише нито има лайна по него или не се къпите преди секс?
    За това са казали че докато не пробваш, няма как да знаеш!

Това всъщност е един от големите проблеми в БГ ) хехе
    пълно е с гъзолизци хехехе
    иначе едно нежно и обезкосмено създание от женски пол с удоволствие бих излизал навсякъде без изключения ))
    бой, йебанье и чалга

Много искам да си намеря момиче, което да ми го направи ама уви :д

А като всички девойки се заричате, почти всички правите отзад, отпред и за финал в устата.....
    Е то не е ли същото?

Цитирай Първоначално написано от boroto Виж мнението
    pi6i mi
    Кой?
    Аз ли?
    Ето пиша ти.
    И?

Цитирай Първоначално написано от Shia Виж мнението
    Не бих го пожелала и не бих гледала с добро око към това.Колкото и да съм си търкала задните части със сапун и да съм си правила клизма,пак не смятам,че е достатъчно хигиенично,за да си навре езика вътре или около ануса.
    Не смятам,че и с езика му ще ми се активира някаква чувствителна точка,която ще ме доведе по-бързо до оргазъм.
    Ако не го може с пенис или да се научи или да не го "прикрива" по този начин.
    Права си! Веднаж един опита по този начин да ми каже, че иска анален секс.

supportbot
    Guest
    1

Мега фен Аватара на baby_baby
    Гадост

Мега фен Аватара на solo_
    Много е яко, стига да имаш фетиш ! - Без фетиш не знаеш как се прави !

На мен не ми харесва. Но това е строго индивидуално. Най-близката ми приятелка казва, че не харесва анален секс, отвращава я. Но ми сподели, че сърцето и подскача само като си помисли, че на края на акта мъжа и влиза и свършва в дупето и. Харесвало и усещането за самото свършване. И така го правели с мъжа си. Иначе ако я питаш, никога не е правила анален. И си вярва.

Merry95
    Guest
    Леле. Какви неща се исписаха. Повечето на база предположения. Явно повечето си представят как езика влиза в ануса и от там се почва с едни интерпретации.
    На мен пък са ми правили. Но винаги под душа в банята. Според мен си е до човек. Като гледам как гаджето ми го прави с кеф и страст и ми става готино.

Цитирай Първоначално написано от Merry95 Виж мнението
    Леле. Какви неща се исписаха. Повечето на база предположения. Явно повечето си представят как езика влиза в ануса и от там се почва с едни интерпретации.
    На мен пък са ми правили. Но винаги под душа в банята. Според мен си е до човек. Като гледам как гаджето ми го прави с кеф и страст и ми става готино.
    Ами гаджетото ти най-вероятно иска да ти пъхне нещо друго там, ако не си разбрала намека му.

Правили са ми го и от опит мога да кажа, че е много голямо удоволствие. Поне аз не съжалявам, харесва ми.

Merry95
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lili-ton Виж мнението
    Ами гаджетото ти най-вероятно иска да ти пъхне нещо друго там, ако не си разбрала намека му.
    Че той ми пъха. Е, само когато му дам. Ако питаме него всеки път и само там ще го пъха. Всъщност там му давам само когато много качествено е уважил котето ми. Слава богу не съм приятелка на животните и обичам често да ми "бият катерицата".

Супер фен Аватара на Pug_306
    Че той ми пъха. Е, само когато му дам. Ако питаме него всеки път и само там ще го пъха. Всъщност там му давам само когато много качествено е уважил котето ми. Слава богу не съм приятелка на животните и обичам често да ми "бият катерицата".
    хахаха тая катерица да не я посинят от биене Няма да може да яде после

На мен ли го казваш! И моя само в задника ще иска, ако му давам. Но си реших проблема. Съгласих се, но условието аз да свърша, или поне да ми хареса. Ако не се справи, няма да види анален дълго време. И ето, една събота го направихме през деня. Той се стара много и успях да свърша, с малко моя помощ, но беше добре. И както очаквах, той скоро не се сети за анален, въпреки, че го похвалих. Правилно предположих, че очакването да се представи добре и вдигнатата летва го изнервят. Или защото разбра, че имам повече опит от него и се замисли, че някой преди него се е представил по-добре. То си е истина, но няма нужда да го разбира. Сега пак правим секс през 2-3 дни, но вече много по-рядко има мераци към дупето ми. Престана и с дебелашките подхвърляния за аналния секс и задника ми.
    Последно редактирано от reni12 : 04-11-2016 на 13:56

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си