- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много неща са
Не знам на колко години е момчето, но не вярвам, че е много по-голям от теб, пък и това няма особено знаение. Има повече знаение как той може да чете сигналите ти. Като за начало - няма абсолютно никакво знаение дали си се целувала, правила секс или си със сини или кафеви очи и разни простотии! Важното е дали ще му покажеш, че се притесняваш от този факт. В такъв смисъл, че хората на нашата възраст не възприемат околните, като си вадят собствени изводи от факти за тях, а го правят посредством това, което другите показват. Сещам се за един примар от филм. Един мъж беше сготвил закуска за приятелката си и каза, че не е важно дали можеш да готвиш или не. Дори е по-добре да не можеш да готвиш, но да не се притесняваш да го покажеш. Изглеждаш по-добре в неяните очи. Дано не съм те объркала повече. А ако си чела някоя друга книга за езика на тялото, трябва да знаеш, че той изгражда повече от половината впечатление. За това наистина не трябва да се притесняваш. Не знам точно как ще го направиш, всеки си има собствени начини, но не трябва. Защото ако не с това, което казваш, ще си проличи от жестовете ти, това дали го гледаш в очите, начина по който седиш и т.н. Бъди уверена.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.