.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 107

Подигравките в училище

Благодаря на всички,оправих се
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

Супер фен Аватара на someonerandom
    Проблма определено не е в теб...досега се опитвах ад се сдържам по темата,обаче като чъх,че 6 клас си нарязала вените заради 19 годишен... А до това,че ходиш с дънки,пак си е съвсем нормално,онея си ги остави да ходят с късите поли.Дружи си с момчетата,които явно са ти приятели,щом те защитават,както и с онези 2 момичета,и игнорирай онези,или се карай с тях .Нз,няма как да си ги махнеш от главата,обаче не може и да се харесваш на всички...

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Остай ги.. не им обръщай внимание. Остави ги да си нарежат вените всичките ,пък си живей живота.. Тия мърли после ще ходят по магистралите ама и циганите няма да искат да ги ебът .. и за чистачки на тоалетни няма да стават... На тая възраст трябва само да учиш и нищо повече... Както се казва и както ти си им казала - всичко с времето си
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Голям фен Аватара на daru6a1
    Много ме е яд на такива кифли ! Ами напрей се на интересна ,, един ден се гримирай ,, облечи се по-тей и отиди при тях и им кажи : А тей как е ?! Като се прая на кифла по-добре ли изглеждам?!
    Или ако не ти се занимава просто не им обръщай внимание и просто им кажи :Майната ви .. Като не ме харесвате не ме гледайте ! Има лесно .. Ама така е .. който завижда .. обижда

Кифли прости ,, гледай аз ако бях попаднала на тях как щях да ги наръса

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    По добре се махни от тая шматки да не станеш и ти такава...Пф.Може ли да са такива тъпи бе...
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Аз пък харесвам такива като теб

Град
    Пред очите ти!
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Остай ги.. не им обръщай внимание. Остави ги да си нарежат вените всичките ,пък си живей живота.. Тия мърли после ще ходят по магистралите ама и циганите няма да искат да ги е*** .. и за чистачки на тоалетни няма да стават... На тая възраст трябва само да учиш и нищо повече... Както се казва и както ти си им казала - всичко с времето си
    Напълно подрепям мнението ти!

Град
    |На 3еМяТ@|
    Цитирай Първоначално написано от TheImmortaL
    Остай ги.. не им обръщай внимание. Остави ги да си нарежат вените всичките ,пък си живей живота.. Тия мърли после ще ходят по магистралите ама и циганите няма да искат да ги е*** .. и за чистачки на тоалетни няма да стават... На тая възраст трябва само да учиш и нищо повече... Както се казва и както ти си им казала - всичко с времето си
    +1 и авторката на темата ми хареса страшно много

Голям фен Аватара на FantaMen
    Не мога да си представя в 6 клас такива момичета който даже незнаят какво е да обичаш някого.Какво им пука на тях с какво ходиш. Явно момчетата имат малко мозък или поне достатъчно да разберат че са куч*и.. Ама нали знаеш от високо най лесно и най болезнено се пада.
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

ти си съвсем нормална .. просто тези около теб смятат ,че си различна понеже се мислят за нещо повече като имат снимки с прашки в импулс ... по-добре ги игноррирай .. а и момчетата са на твоя страна и можеш да си дружиш с тях не бива да ти пука какво казват тия кифли за теб .. знам че е неприяно да ти кажат мърла например обаче като спреш да им обръщаш внимание и те ще спрат да ти се подиграват

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Противно е просто,момиче което е 6 клас да се снима по прашки в импулс и тем подобни..е тея нямат ли родители бе?!пфф..ужас..това пък вече е вулгарно колкото до темата..оплачи се на класната или не им обръщай внимание,отбягвай ги.Дружи си с другите 2 момичета и с момчетата и хич да не ти пука.

Повече от фен Аватара на sl0w
    Неможе без тях ...

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Кажи сега кои са тея,че ми се бият заешки задници
    Брях,брях

Град
    Варна
    Заебавай... ;]]

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheImmortaL
    Присъединявам се с две вдигнати ръце ;]]
    Ще ти кажа само, че после те ще патят, знам защото преди бях като тях и после не знаех 2 и 2 колко е ;]] Нищо няма да постигнат, само презрение! А ти си учи, подготвяй се за испитите които са ти скоро, гледай си живота и приятелите и не се занимавай ама хич със тях ;]]
    I look up to the sky
    And now the World is mine
    I've known it all my life
    I made it, I made it!!!

http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q

Супер фен Аватара на AutomatiC
    щом момчетата те защитават според мен няма за какво да се тревожиш..
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Амии,благодаря на всички ви,ще ги игнорирам,момчетата казаха,че ще си ги подиграват,докато не се разделим И все пак,ми е кофти.. Ми да,нека си режат вените,проблема е техен,предполагам като пораснат ще видят колко глупавички са били...Много ме дразнят иначе,като дойдат с едни къси полии,на телефона им милото,като почнат колко е сладък този или онзи като говорят за 18-19 годишнии..Таа отново-благодаря ви,ще се радвам да чуя още мнения.. :P
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

Нормално е да ти е неприятно, все пак колкото и да се правим на непукисти, на никой не му е хубаво да му отправят такива глупави злобни подмятания. Важното е да не им се вързваш и да не ставаш като тях. А щом имаш и приятели, които да те защитават, то няма за какво да се тревожиш, просто направи всичко възможно да ги игнорираш максимално и това е.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Изобщо не им обръщай внимание !! Остави ги да правят каквото искат..

daru6a1 ти даде доста добра идея..Облечи са като тях и да видим тогава какво ще ти кажат ..
    Много ги мразя такива + това са "кифли" още от 6 клас ..Накъде отива света
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart

Re: Подигравките в училище

Момичетата от класа ти се мислят за вървежни, но истината е, че брутално се излагат.
    Ех, деца... Ще дойде време, когато сами ще го проумеете. И да разбереш думите ми, файда няма да има, тъй като съученичките ти ще си останат същите.
    Това, че момчетата те защитават, е добре - явно не им допада поведението на другите момичета.
    Просто благодари на бога, че те е надарил с мозък - има време да станеш суетна (но не и глупава), не бързай. Ще дойде време, когато на тях ще им се присмиват. Само почакай да влезнеш в гимназия (не знам дали не съм единствена, но съм извадила късмет с клас, където няма и една глупачка, дето да се копира с друг, да парадира с глупост и т.н.).

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от IncHeTy
    Амии,благодаря на всички ви,ще ги игнорирам,момчетата казаха,че ще си ги подиграват,докато не се разделим И все пак,ми е кофти.. Ми да,нека си режат вените,проблема е техен,предполагам като пораснат ще видят колко глупавички са били...Много ме дразнят иначе,като дойдат с едни къси полии,на телефона им милото,като почнат колко е сладък този или онзи като говорят за 18-19 годишнии..Таа отново-благодаря ви,ще се радвам да чуя още мнения.. :P
    А и да не забравяме че въпросните 18-19 годишни са изпаднали лайнари,дето не могат да си хванат момиче,на тяхната възраст или поне да не са на 12,поради простата прилина че акъла им се равнява на този на четвъртокласник.
    И както казаха в по-горния пост,само чакай гимназията,та ше видиш тея кифли как си намират майстора
    Брях,брях

Напълно съгласен-такива кифли са навсякъде,дет се вика то и да си глупав не е лесно

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Радвам се, че има поне 1 здравомислещо момиче на 12, което не бърза да порасне и гледа да си изживее детството.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Честно казано ти си най-нормалната в класа ти.Евала

Фен Аватара на Witch94
    Град
    Плевен

Re: Подигравките в училище

Цитирай Първоначално написано от IncHeTy
    Здравейте,на 12 съм,момиче и имам проблем.Пуснах-3-4 теми,бях наистина объркана аз ли не съм нормална или момичетата около мен с всичките си гаджета,разголени снимки,надувки.Добре,не се занимавам с тях,не ми пречеха,но ето,че се започна.Имам буквално 2 приятелки,по простата причина,че са различни от всички тези кифли,дружа си с момчета. Проблемът е,че ми се подиграват,викат ми "детенце",била съм още недорасла и не съм се занимавала с момчета,гримове,кафета и гаджета,като им кажа,че всичко с времето си те ми се смеят. Подиграват ми се и за външния ми вид,как можело да идвам с дънки примерно,защото те идват с ужасно къси поли,половината са емота,с огромни очила,по прашки се снимали в импулс... 6 клас сме за Бога... Момчетата естествено ме защитават,обиждат ги,те казват ок спираме и на следващия ден се започва-ей я мърлата дето не се гримира и не заглежда момчетата. Вчера едната си нарязала вените,чух случайно разговор между нея и едната и приятелка,заради 19 годишен.. Пълни с неизвинени отсъствия,двойки,ама много се трогват.. Та,това беше,просто исках да споделя,а ако имате мнение или съвет-кажете..
    Човече, сякаш описваш моя живот. O_о На същата възраст съм и постоянно ми се присмиват разни кифли, и тем подобни . Mомиче, не им се оставяй!В продължение на 3 години търпя това, и от опит знам, че няма смисъл да се ядосваш . Те няма да се спрат, те приемат различните хора като извънземни . Никога не съм обръщала внимание на този тип глупави кифли, защото съм сигурна, че с техния акъл до никъде няма да стигнат ! Не се занимавай с тия хора, загубена работа е. xD Просто се замисли - има ли смисъл да се тревожиш заради обидите на такива низши твари, които не могат да напишат името си правилно, и в главите им има мухи и хлебарки ? Не падай на тяхното ниво, игнорирай ги . :P Това в някои случаи ги дразни още повече и започват да се подиграват двойно повече от преди, но да не ти пука .
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си