- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подигравките в училище
ДА! Емотата сме тихи и мълчаливи! Емотата не нареждат никого дюд, те са винаги със слушалки и по този начин заглушават подигравките и обидите! И да кифлите (като теб може би) имат нужда да мачкат и да избиват комплекси на гърба на някой! Определено има хора на които им съм безразличен, но това са нормалните момичета и момчета от класа ми на които фешанките-чалгарки също им се подиграват! Ако бяха нещо, те нямаше да се правят на голямата работа пред низшите (ние). Те го правят за да изпъкват на наш фон! За това и ни се подиграват, за да се чустват нещо!Първоначално написано от NoContinuation
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
За жалост навсякъде е пълно с такива слабоумни. Аз много се радвам на такива хора като тебНе им обръщай внимание на пиклите, те никога няма да оценят нещо по-различно от дрешките ти; Или просто ги нареди
аз така бих направила.
Ne,ne razbirate. Ne che tarsq wnimanie,prosto stawa netarpimo,wseki den- ei q staromodnata,edna pola nqa do obuesh,a nqkoi pat idwat i mi wikat ai na kafe ma i se smeqt. Dimi93 ne me razbirash,imah 2 drugi temi no te ne bqha che mi se podigrawat,prosto mi e tejko 4e wsi4ki sa takiwa,che nqma edno obiknoweno momiche kato men. Za wsichki koito si mislite che tarsq wnimanie-ne e taka.A dimi,ostanalite emota ne sa naistina emota chuwstwitelni i takiwa te se otwarqt,draznqt me... blagodarq na wsichkii![]()
![]()
![]()
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
Първоначално написано от someonerandom
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Пука ли ти ? - НЕЕЕЕЕ !!!!! That's all! : )
ONE LIFE ONE LOVE
Да ти кажа в днешно време нищо няма да ме учуди вече, но съвсем искрено ти го заявявам вината не е в тебе. Това , че всички те ходят с всички тези скъпотии дрехи, гримове и какво ли още не и с действията си към тебе и останалите хора показват, че са кръгла нула.
Срещата на два характера е като взаимодействието между две химически вещества: ако има реакция и двете се трансформират.
Хич да не ти дреме. Живот и здраве, по-догодина ще попаднеш (да се надяваме) в нормално училище с нормални ученици. Ще видиш как ти самата ще се промениш към по-добро или поне ще намериш съмишленици. А и виж, понякога не е трудно да се държиш като пичага. Всичко е в теб самата - ако си повярваш и си кажеш "АЗ МОГА" не съм нищо по-малко от тая там...ама дебела съм - и к'во, дебелите не са ли хора ? Примерно...ето това е. Не им обръщай внимание е have fun...
btw - абе верно ли си 6 клас или темата е е*авка ?
+1Първоначално написано от daru6a1
Това което не ме убива ме прави по - силна !
КАто по4нат да ти се праят на много важни и да те обиждат им кажи " я млъкваите бе кифли " или нещо от сорта на "мене кво ма интересува "
или пяк един ден с мом4етата ги пре4акаите с още една групи4ки и![]()
![]()
и ги опраите на бързо
![]()
Само не се филмирайтеПървоначално написано от sanyflower7
![]()
Е що бе таи ще им затвори големите 4овкиПървоначално написано от HanopkaH
![]()
Lucho 6 клас съм не е еб*вка
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
Изобщо не им обръщай внимание!Някой ден ще разберат колко са грешали! Та те си съсипват живота като си режат вените ! 6ти клас са! Господи... направво нямам думи ...
! Зарежи ги ! Нека се режат ... игнорирай ги
Дружи си с момчетата и готово
Учи си .. ии не ставай като тях !
![]()
Успех !
![]()
миличка, курвенството е до време, от мен да го знаеш...да не ти пука, ама ако вече мн те нерват съберете се с тея момчета причайкате най-нафуканите и ги ошамарете...да ги видим после
Сама си знаеш отговора. Изобщо не им обръщай внимание. Цигурно ще си кажеш, че не съм права, но в 6клас и при мен беше същото. Или след като те обидят им връщаш контра атака, или просто им казваш к***и и си заминаваш. Поне при мен действаи сега не се заяждат, ами ме уважават
УВАЖАВАЙ ДРУГИТЕ,
ЗА ДА ТЕ УВАЖАВТ И ТЕ!
Вината не е в тебе. Игнорирай ги и не им обръщай внимание,, не разговаряй с тях-- като ти кажат нещо прави се на луда и това е ...![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Има една поговорка " Вие ми се смеете, че съм различен/а, Аз ви се смея, че сте еднакви" сама си правии изводите![]()
Първоначално написано от ysmivka
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
6 клас дееба, тъкмо бяхме спрели да търкаме колички.![]()
![]()
Важното е да се запазиш каквато си, независимо от всички тия отношения там, не се трогвай. Време за връзки, забивки и тн. има. Поне до 2012 предполагам.![]()