- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не съм на ясно със себе си
Писала съм тук разни неща за личния си живот, макар че ми беше доста странно.
В най-общи линии - затънала съм безумно по колега /от университета/, който ми беше добро другарче. Излизахме известно време заедно, нищо не се случи, защото не посмяхме и двамата /май?!?/. В последствие стана така, че прекарвахме ужасно много време заедно само като приятели и както си бях свикнала да сме си дружки спахме заедно няколко пъти.
Дотук всичко наред. Обаче на мен нещо ми куца в историята - никога не сме говорили за какво иде реч. Ние правим секс и никога не го коментираме и не сме го коментирали. Аз пък от безумните ни отношения или може би, защото няма никакъв друг симпатичен човек около мен, си затъвам все повече и повече. В момента сме близки, вярваме си, разчитаме един на друг. Но аз имам проблем, искам да разбера какво ще се случва нататък или просто да приключа с цялата история. Идеи?!?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ъм... а пробвала ли си да говориш с него?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Еми може би просто най-накрая трябва да говорите на тая тема . Сигурно и на него му е страшно объркано и незнае какво да ти каже и за това избягва темата ама освен с разговор незнам как могат да се оправят нещата или по-скоро да тръгнат в някаква посока.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Не, не съм пробвала, защото има един основен проблем.
Просто не знам...ок, ако ми каже "оставаме си приятелчета", ще го приема, ще ми е кофти, естествено и може да си попрецакаме отношенията, макар че не ми се вярва...но ако каже "Ами, да, и аз съм го мислил това и може би е време да сме заедно" кво правим...не знам дали го искам толкова, в смисъл искам да съм с него, да, но ще ни се загубят сякаш някакси прекрасните отношения...игричката, интригата...и вероятно в един момент ще почнем да си късаме нервите и край...няма приятелче, няма нищо, има добри познати, които общуват, защото се налага заради уни-то.
Не знам, имам нужда от различни мнения май, за да намеря отговора в някое от тях, защото в главата ми това е невъзможно, явно.
Ъмм... Аха. Да.
Да, добре.
Поговорете. Ще ви олекне и на двамата. После ден-два-три се дистанцирай от него, за да погледнеш нещата отстрани. Ако осъзнаеш, че наистина желанието ти е да сте заедно - нов разговор. ;д Ако ли искаш да сте просто приятели - нещата продължават по старому. Не се опитвай да надцакваш себе си, подтискайки чувствата си. Не за друго, просто надали ще ти се получи.
Cannot process. Insert random drugs.
Основния проблем е да прехвърлиш на нас отговорността за твояите действия. Получавайки random отговор да го приложиш и после каквото и да стане да кажеш че е станало щото ние сме те посъветвали.
Лапешки мислиш, а казваш че си в уни. Хайде седни като голямо момиче, кажи му това което написа тук, и слушай какво ще ти отговори той. Разбира се преди това в главата ти трябва да е кристализирала идеята за гадже, искаш ли такова и колко сериозно го искаш. Има някокло варианта - искаш да си играете на котка и мишка, ако е така няма нужда от разговор. Просто се кефиш на това което става. Вариант две, искаш гадже, но не много сериозно - питаш за неговото мнение, и казваш своето. Взимате общо решение на базата на отговорите си. Вариант три - искаш сериозно гадже и точно него - пак питаш за неговото мнение и казваш твоето. Ако каже "Добре" перфектно. Ако каже че не е сигурен, означава по скоро не. Тук вече се намсва фактора искаш ли/можеш ли да имаш отношения с него само като френд. Ако да - гълташ си егото и продължавате. Ако не - по живо по здраво всеки.
Вариант четири - не искаш гадже. Тук също няма смисъл да повдигаш въпроса. Остави се на течението.
Общо взето ти показах четирите възможни ситуации в твоя случай. Избери си кой от тях е твоя и давай
Успех!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз търся мнение на случаен човек, в което има поне малко логика, приличаща на моята. В този момент не мога да въвличам приятелите си, за да ги моля за съвети...Те знаят историята и моето виждане, затова са малко или повече натоварени от моите собствени заключения.
Да, мисля като детенце, не го отричам...мога да продължа да си подтискам чувствата, това не е проблем, както не е било година вече сигурно...просто той е едно от най-хубавите неща, който са ми се случвали евър. Да, не е сериозен, изпълнителен, не е верен може би, играе си с нервите ми понякога, но обичам да съм с него, обичам да го чувствам, да знам какво мисли, да усещам какво казва...да ме разбират точно както искам, да ме приемат колеблива и ненаясно със себе си...
Но не мога да говоря за това, не умея, не знам как да намеря сили в себе си да започна този разговор, аз не знам какво ще кажа след това...
А аз мисля, че трябва да вземеш решение какво точно искаш. До тогава, всеки съвет е useless...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от Assshley
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
не искам да се заяждам, но ако ти не си наясно със себе си от нас ли очакваш да сме наясно с теб?!решавай какво искаш и говори с него
![]()
I don`t care .. ;] ..
Значи доколкото разбирам не си сигурна какво изпитва към теб и искаш да разбереш дали би се получило между вас?Ако и двамата се чакате другия да направи първата крачка няма да стане скоро ;д затова ти повдигни въпроса,може би не директно.Вземи нещата в свои ръцеПървоначално написано от AliceSw
Успех.
Според мен първо трябва да помислиш, помисли дали си готова да го загубиш като фр., но не мисля, че можете да продължавате така... вие сега сте 1н вид приятели с изгодине можете да продължавате така, защото ти си супер привързана към него и 1н вид той ако си хване друга, ти ще си много наранена... и някак си ще ти е кофти да си фр-ка с него.. мисля, че е най-добре да поговорите и да тръгнете... явно държите 1н на друг, привличате се и физически... защо не опитате?!? може пък нещата да се получат - хем ще сте пак така добри приятели, хем ще имате и интимни отношения - подобно на сега, с разликата, че официално ще сте си 1н на друг
т.е. няма да има изненадващи гаджета
помисли, че може би сте перфектни 1н за друг след като имате такива хубави отношения... и може да си открила човека на живота си... не е казано, че трябва да късате
попринцип човек не трябва да тръгва с някой с нагласата, че ще скъса с него.. така цялото ходене си губи 1н вид смисъла...
Мое мнение..надявам се да съм ти помогнала поне малко
бтв аз имам 2 бивши, с които съм в мн добри отношения.. така че дори и да скъсате след време може пак да сте си приятели
![]()
поговори с него....Тия ва6те взаимоотно6ения не са нито приятелски нито сте и пове4е от приятели....