- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- На коя партия/движение симпатизирате?
Въпросът е ясен.
*Ако някой случайно пита кои са ООН - това е съвсем нова партия (Организация на Обединените Националисти) създадена от един от създателите на АТАКА.
ГЕРБ - отговорът е повече от ясен.
Защо? Защото няма друга алтернатива и защото имам близък поглед и знам какво и що.
Един шут и смешник, обвиняващ другите за собственото си невежество - Яне Янев
Един нагъл мафиот - Ахмед Доган
Един мадридски брокер - Симеон Сакскобургготски
Един руски школьник - Сергей Станишев
Едни бивши съмнителни лица - Костов и сие
Само за Сидеров мога да кажа, че има някаква надежда, но смятам, че такова управление е ВРЕДНО за България в момента чисто политически погледнато.
Ще видим - аз съм голям оптимист и вярвам, че ГЕРБ могат да оправят България стига да имат желанието. Поживьом, повидим...Първоначално написано от amk933
А относно СДС/ДСБ - Това за съжаление са единствените български либертариански партий. Дано в бъдеще се появят други, по-надеждни.
За Яне Янев не съм много съгласен с теб. Бях на визитата му в Монтана и мога да кажа, че е доста надъхан да се пребори с корупцията. Истински идеалист! Такива хора ни трябват.
Като заключение ще кажа, че би могло да стане добра коалиция между ГЕРБ, Атака и РЗС, но за съжаление имат малко разминавания.
Аз спимпатизирам на Евро Рома
Ще гласувам за теб!Първоначално написано от OldSchoolH8
Просто Янев е излъгал и теб в очите и си му повярвал. Аз познавам един от хората срещу които говори и го познавам достатъчно добре, за да знам какво става всъщност. Няма и 1% достоверност от това, което казва Янев. Янев е едно гоямо плямпало, което заблуждава българина, а той му вярва.Първоначално написано от Vesk0u
![]()
Янев дори и плямпало не е. Толкова е очевидно как наизустява всичките си речи, които дори не съчинява сам.Първоначално написано от amk933
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
тоя яне янев е най големия клоун който се е появявал в скоро време и мене лично ме дразни адски много...![]()
![]()
аз съм за атака
Да но комунистическата простота си казва думата и един тон баламурници му вярват. А така мазно лъже, че ми иде да счупя телевизора като го слушам какво говори и като наистина знам 100% какво се случва реално. Пълен олигофрен. И вини другите за професионалните гастърбайтъри в партията си. Да е мислил.Първоначално написано от Violenza
![]()
Аз симпатизирам на "Другата България". Иначе РЗС не се ли разпадна или нещо се лъжа? А Сакскобурготски се оттегли и сега няма нищо общо с партията (поне официално).
Разпадна се само в парламента, но извън него си е същата фабрика за фекалии...речи исках да кажа...Първоначално написано от montana6
![]()
Странно.. Засега АТАКА са първенците, въпреки че загубиха страшно много симпатизанти.
ВТФ? Кой е гласувал за мадридския брокер???![]()
Уоу, WTF?! Аман от такива МЛАДИ хора...Първоначално написано от amk933
Стига сте обиждали комунизмаИначе Атака/ГЕРБ
(:Първоначално написано от Vesk0u
Кои сте вие по дяволите,че да съдите хората заради политическите им пристрастия? Достатъчно ми е да гледам по телевизията всички да се обвиняват и всеки да твърди,че другия бил мошеник и т.н. Темата е направена за да може всеки да си изрази свободно мнението,а не веднага да бъде оплюван от вечните "политически анализатори" на форума.Много мразя изказвания от рода на"виж моята партия,в нея само надеждни и съвестни хора има,те ще оправят България,остай ги другите,всички останали са измамници и лъжци".Всеки има право на собствено мнение,за това не бива да се мъчите да му наслагвате своето.
Не се подчинявай на властта, ако това противоречи на принципите ти.
Алберт Айнщайн
Веднъж по телевизията даваха една бабка, спряха я на улицата журналисти и я питаха за кой ще гласува а тя каза: "За БСП!" Журналистка: "Защот за БСП?" , бабата: "Защото ние сме родени по времето на комунизма, създали сме деца, купи ли сме жилище."Първоначално написано от deputata
Вие сами си правете изводите...
И с приватизацията на Балкан за жълти стотинки ли?Първоначално написано от Wildchildd
![]()
Не съм запознат напълно,може би само Иван Костов знае най-точно какво е станало.Не мога да споряПървоначално написано от amk933
![]()
не там нещо "парламентарната им група " се разпадна щот наш 4овек Янев обиди некой си там (плс , не ме обиждайте , щот не знам кой обидил , слушах Хоризонт през нощта 20 мин. преди да заспа)Първоначално написано от montana6
А отделно аз съм за социалистите - БСП .
А мнението ми за ГЕРБ :
Господи
Ела
Разкарай
Боклука.