- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- На коя партия/движение симпатизирате?
^За най-големия грабител на България? Мама или тати или и двамата перат комунистически пари?![]()
NSDAP![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Или това, или чува за "хубавото време" от баба и от дядо без да мисли. ;DПървоначално написано от amk933
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
AAA не ! 1во - не съм за комунистите (за СССР да но не и за комунягите) а за социалистите , 2ро не съм 4ул това от никой- баба и дядо гледат турски сериали а мама и тате не се интересуват от политика, и 3 Първанов и Станишев -
Бивш Социалист![]()
![]()
![]()
Социалист
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Ма ти сериозно ли???Първоначално написано от Bimmer
И не съм споменал ГЕРБ тук...
Нека някой друг от БСП "любителите" ти обясно, че ще кажеш, че съм пристрастен. Някой, който не е за ГЕРБ...
Трябва много сляп и глух да си та да не знаеш....![]()
Разби ме с тоя въпрос...само не ми казвай, че и ти си за БСП...
^Не симпатизирам само на ГЕРБ...просто имам някакво мнение над тази партия изградено от лични впчеатления и преживявания на семейството ми. За това я покрепям, защото знам как се работи и за какво става въпрос. Не казвам, че е само тя. Атака ми е на 2-ро място в листата и напоследък ми се издига в очите. Не мога да подкрепя хора като Костов, Доган, Сакскобурготски и Доган, които ограбиха държавата. Не мога и лъжци и палячовци като Янев да подкрепя. За Янев съм го казвал мнооого преди да се отцепи от мнозинството...Някак си против принципите ми е да подкрепя такива хора.
БСП в България си е чист комунистически символ. И много са социални да, за това баба ти получава 300 вместо 600 лв. Защото целия фонд Пенсии е бил изяден от БКП и комунистите и сега никой не знае къде са парите...Радвай се на БСП, няма лошо. Пак ще ти заформят едно правителство с Доган и с мадридския брокер и ще се радваме на опразнена хазна. Да не говорим, че аз съм против социалната полирика, която се води специално в здравеопазването...![]()
Човеко не те лъжа. Питай майка си, баща си, който поискаш. Фонд "Пенсии" е бил разграбен от комунистите преди да слязат от власт и всичките пари, които баба ти и дядо ти някога са плащали като осигуровки са потънали в червените гърла, партийни каси и мутренски перални. Всички възрастни го знаят това. Дядо ми и баба ми знаеш ли как се ядосват. Пенсиите сега можеше да са много по-високи. Аз доказателства, ако имах и го говорех това, мислиш ли, че щях да съм жив? Това е обществена тайна. Питай.Първоначално написано от Bimmer
И ще ми обясниш ли как Станишев за 4 години с премиерската заплата си купи апартамент в един от най-скъпите комплекси в София?
Да и сигурно някой приятел му подари златен часовник с рубини за няколко десетки хиляди?
А и знам какви подкупи взимаше леля ти Масларова да задвижва разни документи и да ускорява процедури...
Я дайте повече инфо за тази нова партия,"ООН"?
АТАКА...
не мога да гледам просто веч1е цигани
повдига ми се
БГ е БГ и в нея циганите нямат място
Не е важно какво говорят зад гърба ти.Важното е когато се обърнеш ВСИЧКИ ДА МЪЛЧАТ!!!
То първо, че "нехаресването" на циганите не е расизъм, защото те НЕ са раса и второ, че АТАКА не е партията, която ще оправи циганите, щото те, заедно с приятелчетата им ГЕРБ, ще имат гласове благодарение на мургавите.
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
Официалният им блог: http://oon-bg.blogspot.com/Първоначално написано от Ares
Напълно съм съгласен с казаното от теб и във 2-та коментараПървоначално написано от amk933
ГЕРБ/Атака .
В спора исках да видя мненията на Bimmer. Явно се е засрамил човека![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
рзс е 'дъщерна' партия на бсп, бе дяца. смехотворно е атака да управлява, замислете се. всичко е толкова объркано в нашата държавица, че просто трябва да се избере най-малкото зло, което в случая е герб. вярно икономиката на държавата е много зле, но я се замислете защо е така? коя партия ни управлява 50 години? как е възможно да се оправят тези щети за 1 мандат? луди ли сте, замислете се малко хора, амк арменеца го каза добре.
Точно, подкрепяйте Болен ! Партиятата му - бияч (Юри Галев), педофил (Владо Кузов). пияница (болен). А защо напуснаха някои от най - верните му хора ? Беше теглил по 5000 лв. кредит на тяхно име. А това, че накара човек да лъжесвидетелства, за инцидента на магистрала "Тракия" ? Това ли ви е идеала за човек.
n00bs
Кой от БСП направи нещо ? ПХАХАХАПървоначално написано от winterfresh4o
![]()
![]()
![]()
Емилия Масларова дето се оказа най - "социално слабата" ? Или Р.Овч. ?
n00bs