.

Виж резултатите на анкетата: На коя партия симпатизирате

Гласували
63. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • АТАКА

15 23,81%
  • ГЕРБ

16 25,40%
  • БСП

9 14,29%
  • НДСВ

6 9,52%
  • ВМРО

6 9,52%
  • СДС

1 1,59%
  • ДСБ

2 3,17%
  • РЗС

2 3,17%
  • БНС/Гвардия

4 6,35%
  • БНРП

1 1,59%
  • БЗНС

1 1,59%
  • ДПС

0 0%
  • ООН

0 0%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    ^За най-големия грабител на България? Мама или тати или и двамата перат комунистически пари?

NSDAP
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Цитирай Първоначално написано от amk933
    ^За най-големия грабител на България? Мама или тати или и двамата перат комунистически пари?
    Или това, или чува за "хубавото време" от баба и от дядо без да мисли. ;D
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    AAA не ! 1во - не съм за комунистите (за СССР да но не и за комунягите) а за социалистите , 2ро не съм 4ул това от никой- баба и дядо гледат турски сериали а мама и тате не се интересуват от политика, и 3 Първанов и Станишев -
    Бивш Социалист
    Социалист
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Град
    Варна
    xxx

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bimmer
    Би ли обяснил на глупавите какво конкретно е направил серго, нали така, по-подробно, за да ни убедиш, че герб са най- всякаквата партия?
    Ма ти сериозно ли??? И не съм споменал ГЕРБ тук...

Нека някой друг от БСП "любителите" ти обясно, че ще кажеш, че съм пристрастен. Някой, който не е за ГЕРБ...

Трябва много сляп и глух да си та да не знаеш....

Разби ме с тоя въпрос...само не ми казвай, че и ти си за БСП...

Град
    Варна
    xxx

Град
    София
    ^Не симпатизирам само на ГЕРБ...просто имам някакво мнение над тази партия изградено от лични впчеатления и преживявания на семейството ми. За това я покрепям, защото знам как се работи и за какво става въпрос. Не казвам, че е само тя. Атака ми е на 2-ро място в листата и напоследък ми се издига в очите. Не мога да подкрепя хора като Костов, Доган, Сакскобурготски и Доган, които ограбиха държавата. Не мога и лъжци и палячовци като Янев да подкрепя. За Янев съм го казвал мнооого преди да се отцепи от мнозинството...Някак си против принципите ми е да подкрепя такива хора.

БСП в България си е чист комунистически символ. И много са социални да, за това баба ти получава 300 вместо 600 лв. Защото целия фонд Пенсии е бил изяден от БКП и комунистите и сега никой не знае къде са парите...Радвай се на БСП, няма лошо. Пак ще ти заформят едно правителство с Доган и с мадридския брокер и ще се радваме на опразнена хазна. Да не говорим, че аз съм против социалната полирика, която се води специално в здравеопазването...

Град
    Варна
    xxx

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bimmer
    Aха, това беше доста конкретно, с доказателства и всичко, напълно ме убеди.../не споря дали е истина или не/
    Коалицията с двете партии наистина беше голяма грешка това е така и съм го писал.
    Заплатата на баба ми въобще не я знам да ти кажа
    И ще видиш сега батмана как ще приватизира и болниците като се заприказвахме за здравеопазване...
    То това е добре, ще кажеш, пък аз ще остана без коментар.
    Аз пък не симпатизирам на никоя партия. Старая се (колкото и да не личи) да гледам обективно на нещата. За мен всички политици са еднакви, различни партии - една цел.
    Човеко не те лъжа. Питай майка си, баща си, който поискаш. Фонд "Пенсии" е бил разграбен от комунистите преди да слязат от власт и всичките пари, които баба ти и дядо ти някога са плащали като осигуровки са потънали в червените гърла, партийни каси и мутренски перални. Всички възрастни го знаят това. Дядо ми и баба ми знаеш ли как се ядосват. Пенсиите сега можеше да са много по-високи. Аз доказателства, ако имах и го говорех това, мислиш ли, че щях да съм жив? Това е обществена тайна. Питай.

И ще ми обясниш ли как Станишев за 4 години с премиерската заплата си купи апартамент в един от най-скъпите комплекси в София?

Да и сигурно някой приятел му подари златен часовник с рубини за няколко десетки хиляди?

А и знам какви подкупи взимаше леля ти Масларова да задвижва разни документи и да ускорява процедури...

Град
    Екатеринбург, Русия
    Не симпатизирам на нито една партия.

Я дайте повече инфо за тази нова партия,"ООН" ?

Град
    Варна
    xx

АТАКА...
    не мога да гледам просто веч1е цигани
    повдига ми се
    БГ е БГ и в нея циганите нямат място
    Не е важно какво говорят зад гърба ти.Важното е когато се обърнеш ВСИЧКИ ДА МЪЛЧАТ!!!

Град
    Варна
    xx

То първо, че "нехаресването" на циганите не е расизъм, защото те НЕ са раса и второ, че АТАКА не е партията, която ще оправи циганите, щото те, заедно с приятелчетата им ГЕРБ, ще имат гласове благодарение на мургавите.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от Ares
    Я дайте повече инфо за тази нова партия,"ООН" ?
    Официалният им блог: http://oon-bg.blogspot.com/

Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    ГЕРБ - отговорът е повече от ясен.

Защо? Защото няма друга алтернатива и защото имам близък поглед и знам какво и що.

Един шут и смешник, обвиняващ другите за собственото си невежество - Яне Янев
    Един нагъл мафиот - Ахмед Доган
    Един мадридски брокер - Симеон Сакскобургготски
    Един руски школьник - Сергей Станишев
    Едни бивши съмнителни лица - Костов и сие
    Само за Сидеров мога да кажа, че има някаква надежда, но смятам, че такова управление е ВРЕДНО за България в момента чисто политически погледнато.
    Ще видим - аз съм голям оптимист и вярвам, че ГЕРБ могат да оправят България стига да имат желанието. Поживьом, повидим...

А относно СДС/ДСБ - Това за съжаление са единствените български либертариански партий. Дано в бъдеще се появят други, по-надеждни.

За Яне Янев не съм много съгласен с теб. Бях на визитата му в Монтана и мога да кажа, че е доста надъхан да се пребори с корупцията. Истински идеалист! Такива хора ни трябват.

Като заключение ще кажа, че би могло да стане добра коалиция между ГЕРБ, Атака и РЗС, но за съжаление имат малко разминавания.
    Просто Янев е излъгал и теб в очите и си му повярвал. Аз познавам един от хората срещу които говори и го познавам достатъчно добре, за да знам какво става всъщност. Няма и 1% достоверност от това, което казва Янев. Янев е едно гоямо плямпало, което заблуждава българина, а той му вярва.
    Напълно съм съгласен с казаното от теб и във 2-та коментара

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    ГЕРБ/Атака .
    В спора исках да видя мненията на Bimmer. Явно се е засрамил човека

рзс е 'дъщерна' партия на бсп, бе дяца. смехотворно е атака да управлява, замислете се. всичко е толкова объркано в нашата държавица, че просто трябва да се избере най-малкото зло, което в случая е герб. вярно икономиката на държавата е много зле, но я се замислете защо е така? коя партия ни управлява 50 години? как е възможно да се оправят тези щети за 1 мандат? луди ли сте, замислете се малко хора, амк арменеца го каза добре.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Точно, подкрепяйте Болен ! Партиятата му - бияч (Юри Галев), педофил (Владо Кузов). пияница (болен). А защо напуснаха някои от най - верните му хора ? Беше теглил по 5000 лв. кредит на тяхно име. А това, че накара човек да лъжесвидетелства, за инцидента на магистрала "Тракия" ? Това ли ви е идеала за човек.
    n00bs

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    се в гъз
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    БСП - единствената партия , която кажи-речи направи нещо през последните години.ГЕРБ не желая да коментирам - след година ще си проличи резултата от некадърното им управление.
    Кой от БСП направи нещо ? ПХАХАХА
    Емилия Масларова дето се оказа най - "социално слабата" ? Или Р.Овч. ?
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си