- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- На коя партия/движение симпатизирате?
Да съм честен за детския център в Добрич оказа най-голяма подкрепа ндсв само осъдихме министъра на образованието![]()
ОДИН!!!
За мен някоя наистина българска партия,която иска да направи нещо за нашата страна,а не само да сму4е от народа! Но под4ертавам Българска,а не догановска или турксаа,турците в турция!!!! Интересно ми е има ли в турция Българска партия????
АЗПървоначално написано от amk933
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Ае вие хич не сте в ред ве. КАК МОЖЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ДРУГИ ОСВЕН ГЕРБпределно ясно е че герб е 80240287 пъти по добре от всички партий в България за момента...Тез миналите грабеха България ТОЛКОВА МНОГО ЧЕ АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ ОСТАНА ! И сега Бойко и другите от ГЕРБ обират всичките оплювания от българите,турците ,циганите и всички др етнически групи там.. Само заради ония миналите те са виновни не ГЕРБ ! А тея АТАКА зако и за тях гласувате ? Искате да вкарате България в некфа война ли ? Щот Волен само това може да направи за България нищо друго ... Да ти писне от слепи наивници...
Първоначално написано от yokishimaru
![]()
![]()
![]()
ВМРО!!!
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
Скрий се комунистче.Първоначално написано от winterfresh4o
Герб/Атака му е майката.
![]()
Герб/Атака също са комунисти.Тъпата мутра е бил гард на Тато, а в партията на Сидеров е пълно с бивши ченгета и горди членове на Партията, съответно предлагам да се скриете и двамата.
Аз симпатизирам на националсоциалистическата партия ама вече такава няма![]()
![]()
![]()
Badabumbaaa
Баси яката тема с баси яките мнения.
Струва си да се навъртам и в тоя раздел от време на време май...
Никоя партия не отговаря на моите изисквания, но ако трябва да гласувам задължително, бих избрал ГЕРБ, поне виждам някакъв потенциал в тях, а дали ще го развият е друг въпрос.
ВМРО
Аз донякъде подкрепям Атака и ВМРО. Иначе никога не съм вярвал на мутрата каратистче Бойко Борисов.
Иначе на никоя партия или на човек от парламента нетрябва да се вярва на 100%
ГЕРБ!
Аз виждам в Бойко Борисов твърда и полицейска ръка , която е нужна на българската държава ! Нека му дадем шанс , за да се докаже. Това трудно може да стане с един мандат,да очакваме да вдигне заплатите на 1000 лева,за всичко трябва време . Както и парадоксът,че винаги търсим винага във всички,само не и в себе си !
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си!
В момента на никоя партия. Тая държава има нужда от ново Велико Народно Събрание, нова Конституция, нови политици и партии. Стига само едни и същи политически хамелеони отрочета на ДС. Играят си политическите игри, а народа се джавка на червени, сини, жълти и т.н. Всичко това са измислици, в тая държава няма комунисти, демократи и т.н., ами само крадци, наследници на БКП(и отцепниците-крадци от СДС). А ГЕРБ не са нищо по-различно.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101