.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Колко ли още ще чакам ?

С приятеля ми попринцип се пазим по време на секс,но е имало случаи на прекъснат полов акт или в самото начало без презерватив после с до края..Някъде към 14 ден от цикъла имах тъпи болки в яйчнциите които отминоха за 1-2 дни,което ме притесни много-прочтох в интернет че това е един от признаците на бременност.Попринцип мензиса ми идва около 24-26 ден,а днес е 27ми и още я няма.. Правих 3 теста-на 20 ден,на 24 и на 27мия -отрицателни са ,но им нямам много доверие,цикъла ми винаги идва до 26 ден а сега го няма .. гърдите ме болят от около 10 дни много силно,както винаги преди цикъл .. без нападки моля ви,положението ми е много напрегнато и не знам още колко теста да направя за да се успокоя ,направо ми се пълнят очите от напрежение само при мисълта

Град
    София
    може да ти закъснява по много причини най-малкото от притеснение...карай го по спокойно щом имаш 3 отрицателни теста значи просто не си бременна

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от Nic3e3
    може да ти закъснява по много причини най-малкото от притеснение...карай го по спокойно щом имаш 3 отрицателни теста значи просто не си бременна
    ++++ не си бременна, спокойно
    )

закъснява ти от притеснение
    hating you makes me all warm inside : )

Re: Колко ли още ще чакам ?

Цитирай Първоначално написано от kvosekiorish
    С приятеля ми попринцип се пазим по време на секс,но е имало случаи на прекъснат полов акт или в самото начало без презерватив после с до края..Някъде към 14 ден от цикъла имах тъпи болки в яйчнциите които отминоха за 1-2 дни,което ме притесни много-прочтох в интернет че това е един от признаците на бременност.Попринцип мензиса ми идва около 24-26 ден,а днес е 27ми и още я няма.. Правих 3 теста-на 20 ден,на 24 и на 27мия -отрицателни са ,но им нямам много доверие,цикъла ми винаги идва до 26 ден а сега го няма .. гърдите ме болят от около 10 дни много силно,както винаги преди цикъл .. без нападки моля ви,положението ми е много напрегнато и не знам още колко теста да направя за да се успокоя ,направо ми се пълнят очите от напрежение само при мисълта
    закъснение може да има по много други причини ,не винаги трябва да си бременна ,а и дано да не си.Все пак си правила тест и е отрицателен ,най-вероятно може от нещо друго да е.
    Sleda ot liubovta

Повече от фен Аватара на Melanie
    Всичко е от притеснение. А болките в яйчниците към 14 ден от цикъла са признак и за овулация. Не се притеснявай, 1 ден не е толкова голямо закъснение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си