- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствените Форумци
ами ако си останеш ерген завинаги.Човече ти си роден монах
Няма значение кога един мъж почва да прави секс, но винаги има един етап на трупане на бройка. По-добре е да е преди сватбата.
Емии.. Девствеността ми е слаба работа, защото повечето ми връстнички, че и по-малки от мен вече не могат да се гордеят с нея, но пък аз мога и се радвам за това. В момента си нямам приятел, и няма как и да я загубя, но съм си решила да чакам докато не съм сигурна че го искам и не съм сигурна че трябва да е точно с дадения човек. Ако ще и до сватбата си ще чакам но преди да съм сигурна, няма да си легна с никой ;]]
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
и за кво?
не е лошо, ама представи си не си паснете с жена ти в леглото? ще си чакал напразно за да го установиш. пък и тя ако е напред с материала, а ти си още на А и Б само... ще ти бие шута и край с розовите филми.
щото секса е 50% от една връзка, куца ли - бегай.
Предполагам, когато намеря правилният човек, абе някой, с който ще се чувствам сигурна.
Мислех, че съм го намерила, но уви...
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Ами аз мисля,че автора има много добри възгледи върху живота,които съвпадат с моите.
Някога мислех по друг начин и бях на път да среша в преценката си към един човек.Добре,че си отворих очите.Сега вече знам какво искам и защо точно трябва да се чака.
И - говоря лично за себе си - не съм фен на лудите експерименти.Гледам си моята паничка.Украсявам си я и не я сравнявам с другите.Как да не си я харесам![]()
хехе аз съм такова невинно дете ти пак да го разбратяПървоначално написано от hoooodyhoooooo
![]()
,аз просто му завиждам ,защото на мен ми се иска да си бях все още девствена ,а не защото бях любопитна
![]()
Sleda ot liubovta
хах като чета някой мнения и се сещам каква бях преди около 2 години - на крилете на любовта, убедена, че това е точно моя човек, единствения и неповторим, че секса ще бъде кулминацията в нашите отношения, че ще е единственото момче в живота ми. Е, животът не е приказкаХората се променят и един ден биваш захвърлен от този, на който си дал всичко - и какво се случва -> Сексът престава да е това така специално нещо, а ... Е, дано съм единичен случай и наистина срещнете подходящия :P
Първоначално написано от TheImmortaL
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Аз съм съгласен с автора на темата,но може и по рано да загубя девственоста си![]()
Fitness
Еми по принцип и аз смятам с подходящия човек и т.н. , но това зависи от много неща така че най-общо казано: ПАЗЯ СЕ ЗА ПЪРВИЯ ПЪТ!
Автора на темата ме радва, поздравления, че се е запазил чак до сега.
Иначе аз съм казала, че до 17 при всички положения ще откарам, а най-хубаво до пълнолетие. Сигурна съм, че един ден няма да съжалявам.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
ще го направя когато съм готова, с този който ме обича и уважава
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
колко добре и хубаво звучи ..Първоначално написано от chocolatee
++
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Е, аз нямам амбиции да откарам до първата брачна нощ, но така или иначе сега-засега не съм открил подходящата девойка, с която да си паснем и да имам желание да се обвържем и физически.
И пак да си кажа , човек не се опознава с месеци , трябва да сте много близки , да го искате двамата , да сте сигурни и .. любовта няма граници.
Ако цените девствеността си разбира се.При момчетата е различно , въпреки, че момичетата се радват на момчета които не са докосвали друга , ако не са с него само заради секса.
I play solo
Авторе, ми секса ако ви куца?
Изневери, а?
Или направо резвод?
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
...
Аз и те обичам и уважавам !Първоначално написано от Hilary_
![]()
Добре де влюбени сте и мислите че всичко ще е ок, ама ако се окаже че секса не струва ? Или просто не би ли искал да разбереш как е секса с другите ? Само от любопитство ?![]()
Неразбрах какво ще и предлагаш-брак или секс ?Първоначално написано от TheImmortaL
Когато намеря човек с който се чувствам добре и когато и двамата го пожелаемНе смятам да се пазя за първата брачна нощ
![]()
--------------------------------------------------------