- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствените Форумци
няма какво да допълня, същотоПървоначално написано от Lucyy
![]()
здр. аз съм нова тука...
да ви кажа честно аз съм готова от много отдавна но все не намирам подходящия момент... сега с моя приятел сме решили на коледа да го направим за 1ви път...сискайте палци ...
![]()
![]()
Obi4am teeeeeeeeeeeeeeee (h)
имам един въпрос към вас ... Как си представяте 1вия път?![]()
Obi4am teeeeeeeeeeeeeeee (h)
Девствеността е лечима, но само ако се открие навреме.
А честитоПървоначално написано от TheImmortaL
Дано наистина да имате успехи както в секса, така и в съвместния живот. Дръж ни в течение за развитието на връзката. Такава любов рядко се среща, да не кажа 1 на милион. Адмирации
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
ама наистЕна ли ?! нИ мЪ лъжИш нали?!Първоначално написано от revolver
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ami kfo da kaja vseki kakty si iska i nikoi nqa pravo da my sa prismiva tfa e vapr0s na li4en izb0r 6t0m si re6il tova bravo vajno e tfoity mnenie![]()
![]()
![]()
evil lэm0n
Още няколко годинки друго ще мислиш. Аз не съм мислил на 14 май че беше спах за първи път с жена, естественно не беше кой знае кво. Но пък самото изживяване, няма равно.Първоначално написано от TheImmortaL
Мразя само две неща на света- расизмът и негрите
как на 20 ще се жениш е..Първоначално написано от TheImmortaL
Нз, ебe ми се много.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
хихих дамПървоначално написано от anichka12345678
![]()
Браво еи такива хора да имаше повече светът щеше да е по-добър...
Ам колкото по темата аз лично когато съм готова с подходящия не мисъл да чакам до сватбата, но все пак няма да е с първия които видя ...![]()
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Знам че си Уникален,но ми се струва,че издаваш звук Анален.Първоначално написано от TheImmortaL
Шегувам се,разибра се. Харесва ми мнението ти,но аз не бих чакал до сватбата...
Първоначално написано от iwancho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
браво, човек, смях се от сърце
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
При първа възможност. Момче съм на 17.
Бате да си жена да се пазиш ама да си момчеее пфуу не мога да си представя какво ти еПървоначално написано от TheImmortaL
![]()
хмм с една фр си казахме на шега че до 18 ще го направимтя ме изпревари. обаче сега съм намерил много свястно момиче с което за сега върви вс по вода и ако в крайна сметка сме заедно най-вероятно ще е с нея .
мое пък и да си изпълня обещанието
![]()
пп: за протокола моята фр обича страшно мн гаджето си и не е тръгнала с него за да го направи...
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Ами аз съм на 14 и мисля , че още не ми е дошло времето..може би когато стана на 16 или 17 .А човека с който ще го направя трябва да бъде човек на който имам доверие![]()
![]()
![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Определено намерих човек ,с когото искам да съм и то е осъзнато.Определено не мисля ,че съм безумна влюбена или нещо от сорта,но знам ,че ако го направя наистина ще бъде нещш невероятно. Но не съм сигурна,защото мисля ,че не съм достигнала годините и това ми е единствения проблем. Най-хубавото е ,че той не ме притиска нито ми намеква нещо,но аз определено искам ужасно много .
хаха еми с човек който ме обича такава каквато съм уважава ме и ми има доверие ..ест и аз на него. (: не бързам за никъде .. и още не се чувствам напълно готова(на 16 съм след 5 месеца правя 17
)
If I played you like a toy?