.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 145
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не си разваляйте сватбата с първи секс. ОК, оженете се девствени, но не го правете първата нощ след сватбата. Едно на ръка, че ще сте уморени. Друг е въпросът, че ще развали удоволствието от сватбата. Защото сексът между двама девственици е всичко друго, но не и романтичен и прекрасен. Може да не боли, може да стане веднага, но едва ли. Първият секс често е болезнен, има кръв, дискомфорт и при двамата, притеснение, срам, страх. Да, не съм девствена. В един момент и аз мислех като теб, но беше отдавна. Не мога да си представя да се омъжа за човек, който не познавам напълно и който не ме познава изцяло. Сексът много променя отношенията, връзката между хората, може да ги сближи, но може и да ги раздели. Това, че се обичате не значи, че винаги сексът ще е чудесен. Първите пъти няма да е невероятен. Водя сексуален живот от близо 4 години с 1 мъж. Първи сме си и аз с цялото си сърце вярвам, че ще сме си и последни. Но колкото и да се обичахме преди, чувствата ни след това избуяха. Не мога да го опиша. Има 1 момент на интимност, който дори и да правите всичко заедно и даже всичко в леглото без проникване, нищо не го наподобява. Това е мига, в който ставате 1 същество, 1 организъм, движите се в общ ритъм и сърцата ви бият близо 1 до друго в ритъма на страстта, желанието, обичта, себеотдаването. Обожавах и преди приятеля си. Но от момента, в който почувствах това (и това не беше при първия ни секс), знам че това е ТОЙ. Усеща се с цялото ти същество, че желаеш този миг на единение да е вечен. Усещаш, че ако не сте сляти в 1, вие сте незавършени. Да, аз така разбрах, че той е моята половинка. Просто си паснахме идеално и достигнахме това ниво, в което не правим секс с телата, а с душите си.

Пожелавам го на всички да го изпитат 1 ден. Ако е имало момент, в който съм се венчала пред небето и Бога с него, това е този миг. И всеки път когато това се случи, аз знам, че това е моят мъж, определен ми от живота, съдбата. Да, може да не е мой съпруг по смисъла на българското законодателство, но в сърцето и душата ми друг мъж за мен няма.

Град
    Русе

Re: Девствените Форумци

Цитирай Първоначално написано от TheImmortaL
    Само за девствени!
    Мисли ли сте кога ще загубите девственоста си? С кого? Аз лично съм решил да се пазя до първата брачна нощ, колкото и трябва да чакам. Решил съм сефтето да е с любимата, с тази с която ще съм цял живот!

Моля не започвайте да пишете коментари от сорта - ти луд ли си и др. Нека всеки девстен да даде своето "решение".

Разбира се че ще бъде с любимата. Все още съм девствен (дано утре не..) не мога да чакам някоя уличница да ми дойде с ключа за свободата ми.
    По-добре да чакам.. да чакам но да знам че рано или късно деня идва.

Повече от фен
    Град
    София

Само за девствени!
    Мисли ли сте кога ще загубите девственоста си? С кого? Аз лично съм решил да се пазя до първата брачна нощ, колкото и трябва да чакам. Решил съм сефтето да е с любимата, с тази с която ще съм цял живот!

Моля не започвайте да пишете коментари от сорта - ти луд ли си и др. Нека всеки девстен да даде своето "решение".
    Хмм .. Ами аз смятам да го направя , когато се чувствам готова с точния човек
    А колкото до теб .. Амии не мислиш ли , че ако запазиш всичко за първата брачна нощ с любимата после може да ти омръзне или да се питаш как би било и с друга жена ?!
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Град
    Bulgaria
    чудно ми е тези дето чакате любовта на живота си и перфектния човек .. как ще разберете че е той ?

някъде из темата четох че някой/я го е дочакал/а и .. после заебавка ..

така че очаквайте първия път да е и последен с този човек =]
    "Изхитрихме се чрез технологиите да си създаваме свят, който не ни се налага да опознаваме." Макс Фриш

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Хахахаха първата брачна нощ бъркаш в гащите на жена ти и набарваш голяма космата анаконда.

Не мисля че нормално момче би писало такива неща като автора на темата. Най-вероятно си педерас или си прекалено зле да си намериш нещо за плющене.
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Sirius
    Не мисля че нормално момче би писало такива неща като автора на темата. Най-вероятно си гей или си прекалено зле да си намериш нещо за плющене.
    или не е гей и си има за 'плющене' само че чака идеалния момент
    "Изхитрихме се чрез технологиите да си създаваме свят, който не ни се налага да опознаваме." Макс Фриш

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    За момчетата всеки момент е идеален.
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от Sirius
    За момчетата всеки момент е идеален.
    Ееее стига бре, не сме чак такива безсрамници (Е има и такива де, не отричам)

секса с чувства е най-добрият ,но като за първи път нема мислите много за чувства а затова "абе къде и е дупката не мога да я уцеля"....първия секс никога не е очароващ дори и за момче но послеее влезеш ли в системата халифакс нема излизане само затва мислиш

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    Бахти колко глупости изчетох не е истина....... Да си дествен било гордост? ХАХА Като си дествен си бил уникален пред приятелитети защото те не били девствени.... ОМГ Не мога да разбера как можете да се въздържате от най-хубавото нещо на света СЕКСА. Просто мога да кажа на сички девственици пазете се до сватбата но да знаете много изпускате.........

Фен
    Град
    botevgrad

gf

Robe браво на теб .....току що с твоя коментар каза на всички 11-12-13 пикли да се нае*ат с първия срещнат батко на улицата.и аз не съм кой знае колко голяма.на 15 съм и се гордея с това че съм девствена....не споделям мнението за първата брачна нощ,но със сигурност ще го направя с човек който ме обича и цени,защото без малко 1 път да бъде не едно хубаво нещо,а нещо не по мое желание....

Първия път би трябвало да е с любовта на живота ти... но не след това да минеш още 2-3.... понеже най - добрата ми фрка... го направи с гаджето и което така обичаше... и после като скъсаха (14 години за пръв път) 2 години прекара в мъка и ебане с още 4 човека...
    It's too late...

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Това е супер романтично,но като се замисля може да дойде ден не дай си боже да се скарате и тогава ще съжаляваш,че не си опитал секс с друга.А и тази връзка,която имате с приятелката ви е наистина платонична,всъщност това е най-хубавата,романтичната,прек расна възка ,ама аз съм на друго мнение всичко трябва да се опита а и така както се говори за 2012 ... Гледаш дойде края на света и си девствен ...
    Summer (h)

Фен
    Град
    Варна бе, лек !

Re: gf

Цитирай Първоначално написано от swete
    Robe браво на теб .....току що с твоя коментар каза на всички 11-12-13 пикли да се нае*ат с първия срещнат батко на улицата.и аз не съм кой знае колко голяма.на 15 съм и се гордея с това че съм девствена....не споделям мнението за първата брачна нощ,но със сигурност ще го направя с човек който ме обича и цени,защото без малко 1 път да бъде не едно хубаво нещо,а нещо не по мое желание....
    Eeeee chak pyk na 11 godini ne be primerno na 15-16-17 e normalno da zapochnesh polov jivot (razumen i predpazliv estestveno). I ne s vseki sreshnat mi s averite si ........ tova vi e problema na vas vkarvate si mn lubovni filmi i turski sapuneni seriali........... nqmate nikakfo sexualno jelanie daje nqkago vi sa chudq kak izdyrjate. o.O I 1viq pyt ne e nishto po razlichno ot sledvashtite prosto shtot neznaesh kakfo e i si malko pritesnen/a no dori kato sa razchupi leda i tova ne sa oseshta veche zavsisi ot choveka

p.s. sorka za latinicata v zala sym

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Това не е оправдание - има кирилизатори.
    Ползвай ги!

Да ти кажа, аз трюфели не съм яла и не ми се ядат, защото е нещо вкусно да речем. Може би от любопитство, ама като не знам какво е,няма как да го искам супер много. Същото беше със секса. Като не бях правила, все ми беше тая. Като не знаех какво е...не ме бъркаше, че не правя. \Сега, като съм бръкнала в кацата с меда, спирка няма, но преди бях меко казано безразлична към тези отношения.
    Не живея в сериал или романтичен филм. Просто възприемам секса по по-друг начин. Той при мен се изживява най-напред на 1 друго, духовно ниво, а не на физическо. За мен е било от изключителна важност да обичам човека, с който ще го направя, да ме обича, уважава и цени, да е мил, нежен и внимателен и да се познаваме добре. Да, гордея се, че съм съблюдавала принципите си и съм усетила красотата на секса с любов. Сега нямам желание за опитам друг, защото той ти дава едно по-различно от физическото единение. Чувствам как се сливаме в 1 - тяло, душа, сърца, чувства, хармония.

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Това не е оправдание - има кирилизатори.
    Ползвай ги!

Да ти кажа, аз трюфели не съм яла и не ми се ядат, защото е нещо вкусно да речем. Може би от любопитство, ама като не знам какво е,няма как да го искам супер много. Същото беше със секса. Като не бях правила, все ми беше тая. Като не знаех какво е...не ме бъркаше, че не правя. \Сега, като съм бръкнала в кацата с меда, спирка няма, но преди бях меко казано безразлична към тези отношения.
    Не живея в сериал или романтичен филм. Просто възприемам секса по по-друг начин. Той при мен се изживява най-напред на 1 друго, духовно ниво, а не на физическо. За мен е било от изключителна важност да обичам човека, с който ще го направя, да ме обича, уважава и цени, да е мил, нежен и внимателен и да се познаваме добре. Да, гордея се, че съм съблюдавала принципите си и съм усетила красотата на секса с любов. Сега нямам желание за опитам друг, защото той ти дава едно по-различно от физическото единение. Чувствам как се сливаме в 1 - тяло, душа, сърца, чувства, хармония.
    Благодая за изчерпателното мнение Съгласявам се с тебе. Но като гледам половината теми в форума са "да му пуснали?"; "Ще ме остави ли да му пусна?" и гледам се дълги връзки повечето (6 месеца - 1 година). Тези момичета не са готови да поемат отговорност към 1 връзка (съответно и секса...), щом за такъв дълъг период не готови на рискове с любимия човек с кой тогава? И сички девственици така приказват се едно вече е модерно...... къде отидоха онези времена където девственяците за задръстени. ? Tell me

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    пи4 пе4ен си ако издържи6 аз нз кога 6се оженя но с първото гадже мисля да го правя второто де 4ек

Голям фен Аватара на gret4ety
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    пи4 пе4ен си ако издържи6 аз нз кога 6се оженя но с първото гадже мисля да го правя второто де 4ек
    Ти досега не си Ли имал Гадже

Аз не съм мислила кога ще си изгубя девственоста. Не всички действия са обмислени и не винаги може да си подготвен за тях. Когато стане тогава

Град
    Кърджали
    Да ви кажа честно вие сте късметлии, аз още не съм се целувал та какво остава за секса...

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново

Само за девствени!

Няма да те нападам или нещо подобно, но повярвай ми (по думите ти съдя, че си момче) - няма да издържиш без секс до тогава. ;ддд

I'm inlove with a criminal...

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Когато открия правилното момиче.Аз съм на 16 години и съм изкарал без секс толкова време,та още малко ли не мога да почакам.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Фен
    Град
    sofiq
    и аз съм така решил съм да съм девствен имал съм много възможности да я изгубя ама съм се заклел! подкрепям те с това евала не съм само аз! дано да има още много такива хора
    dont't fuck with me

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Когато ми се отдаде възможност. Защо да чакам до брачна нощ и т.н.?
    Търсещ половинка .

Девтстено момиче
    с ръцете ледени
    с косми необърснати
    как ухаеш на сирирни х2

Дествено момиче
    с ръцете ледени
    с косми необърснати
    как ухаеш на сърми х10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми