.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 145
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Robe, ние се чакахме година и половина, но реално бяха 9 месеца, защото останалите 9 бяхме разделени чисто физически. Сега от моята си позиция разбирам, че е било може би малко късно, но той не смята така. Казва, че такова опознаване ни е било нужно, за да се доверим 1 на друг. Аз се боях от хиляди неща, знам че и той също. Връзката ни вървеше по 1 начин и ме беше страх да променя посоката й. Неизвестното е интригуващо, но и плаши. Аз бях уплашена. Не от него, не от самия секс, а от промяната, която неминуемо ще стане. Да, промяна имаше. И хубаво, и лошо. 4 години сега караме така и мислим за друга промяна съвсем скоро. Искам я от 2 години. Това е най-голямото ми желание към момента, но ме е страх. Не знам дали промяната ще е добра или не. Боя се до мозъка на костите си, а едновременно с това го искам много. Е, така беше и с първия секс. Знам,че човек който не опитва да прави нови еща, не се развива, но......трябва да преодолее себе си. На някои хора им е нужно 2 дни, на други - 2 години.

Не съм се замисляла толкова с кой... Има доста кандидати(за слава) а пък на въпроса Кога? .. Ми 14-15.. скоро

Аз за себе си предпочитам да е за 1 нощ...

не съм мислила ...

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    OMFG
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не си разваляйте сватбата с първи секс. ОК, оженете се девствени, но не го правете първата нощ след сватбата. Едно на ръка, че ще сте уморени. Друг е въпросът, че ще развали удоволствието от сватбата. Защото сексът между двама девственици е всичко друго, но не и романтичен и прекрасен. Може да не боли, може да стане веднага, но едва ли. Първият секс често е болезнен, има кръв, дискомфорт и при двамата, притеснение, срам, страх. Да, не съм девствена. В един момент и аз мислех като теб, но беше отдавна. Не мога да си представя да се омъжа за човек, който не познавам напълно и който не ме познава изцяло. Сексът много променя отношенията, връзката между хората, може да ги сближи, но може и да ги раздели. Това, че се обичате не значи, че винаги сексът ще е чудесен. Първите пъти няма да е невероятен. Водя сексуален живот от близо 4 години с 1 мъж. Първи сме си и аз с цялото си сърце вярвам, че ще сме си и последни. Но колкото и да се обичахме преди, чувствата ни след това избуяха. Не мога да го опиша. Има 1 момент на интимност, който дори и да правите всичко заедно и даже всичко в леглото без проникване, нищо не го наподобява. Това е мига, в който ставате 1 същество, 1 организъм, движите се в общ ритъм и сърцата ви бият близо 1 до друго в ритъма на страстта, желанието, обичта, себеотдаването. Обожавах и преди приятеля си. Но от момента, в който почувствах това (и това не беше при първия ни секс), знам че това е ТОЙ. Усеща се с цялото ти същество, че желаеш този миг на единение да е вечен. Усещаш, че ако не сте сляти в 1, вие сте незавършени. Да, аз така разбрах, че той е моята половинка. Просто си паснахме идеално и достигнахме това ниво, в което не правим секс с телата, а с душите си.

Пожелавам го на всички да го изпитат 1 ден. Ако е имало момент, в който съм се венчала пред небето и Бога с него, това е този миг. И всеки път когато това се случи, аз знам, че това е моят мъж, определен ми от живота, съдбата. Да, може да не е мой съпруг по смисъла на българското законодателство, но в сърцето и душата ми друг мъж за мен няма.
    Това мнение е много красиво . . .

Beware MFs!
    I kill for cupcakes! x_x

Град
    Варненска чайка ;)
    ААААА НЕ НЕ.Това не е за мен.Живея си живота на макс.Някой ден човече ще съжеляваш БРУТАЛНО!! Ама тогава ще си на 25 няма да си толкова вървежен колкото сега.Така,че избора си е твой.Аз моя си го направих отдавна.Бой колкото можеш ..

Град
    Пловдив
    Ще се въздържам докато намеря някоя която обичам истински .
    НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .

Скайп : somebody---

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Robe, ние се чакахме година и половина, но реално бяха 9 месеца, защото останалите 9 бяхме разделени чисто физически. Сега от моята си позиция разбирам, че е било може би малко късно, но той не смята така. Казва, че такова опознаване ни е било нужно, за да се доверим 1 на друг. Аз се боях от хиляди неща, знам че и той също. Връзката ни вървеше по 1 начин и ме беше страх да променя посоката й. Неизвестното е интригуващо, но и плаши. Аз бях уплашена. Не от него, не от самия секс, а от промяната, която неминуемо ще стане. Да, промяна имаше. И хубаво, и лошо. 4 години сега караме така и мислим за друга промяна съвсем скоро. Искам я от 2 години. Това е най-голямото ми желание към момента, но ме е страх. Не знам дали промяната ще е добра или не. Боя се до мозъка на костите си, а едновременно с това го искам много. Е, така беше и с първия секс. Знам,че човек който не опитва да прави нови еща, не се развива, но......трябва да преодолее себе си. На някои хора им е нужно 2 дни, на други - 2 години.
    Хе чак пък страх е малко пресилено според мен, бих казал притеснение?. Доста сте чакали определено.. явно найстина държиш на човека до себе си. Продължавайте все така лошо няма... евала найстина много точно го каза "човек който не опитва да прави нови еща, не се развива, но......трябва да преодолее себе си. На някои хора им е нужно 2 дни, на други - 2 години" обаче за 2 години можеш да изтървеш доста работи, даже и в най-хубавите си години.

Град
    Стара Загора
    ами ако се разведете кво ще прайш бе авторе??
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Град
    Кърджали
    Ми, пак ще се среща с Деса(дясната)

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от Charmine
    Ми, пак ще се среща с Деса(дясната)
    И Лили
    Westside rollin' all day, every day

Повече от фен Аватара на c0ci
    или двете Лилии

Цитирай Първоначално написано от m1nik
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Мислиш ли,че ще разбереш,че тя е единствената,ако не спиш с нея до брачната нощ или ти щом разбереш отрано ще й предложиш?
    +++
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    OMFG
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от c0ci
    или двете Лилии
    Само ги подай насам
    Westside rollin' all day, every day

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Девствените Форумци

мм май тук съм писала .. и все пак ..

По принцип не се замислях много кога ще стане това, защото според мен не трябва да се случва по график, но на последък се замислям, че може би това ще е последната ми година като монахиня ии чак ми става тъжничко ..
    А с кой .. с човека, който обичам и който ми отвръща със същото!

горките наивни дечица ..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Аз не мисля да чакам до първата брачна нощ. Не вярвам, че ще е перфектно, не вярвам, че ще идеално, нито, че ще изпълнено с романтика, свещи, червено вино и листенца от рози по леглото. Бих искала да е така /в някакви блянове, които не могат да се сбъднат/, но знам, че не може да е така. Не вярвам, че ще е с човека, за който след това ще се оженя, с който ще прекарам живота си. Имам чувството, че не искам да е така. Искам да опитам от всичко, а не след десет години или петнайсет, да се обърна назад и да знам, че е можело да пробвам, да избирам, да преценявам, за да избера най-подходящия за мен. Защото за тия, които на петнайсет-шестнайсет се говори, че са най-големите ку*ви и уличници, понеже спали с петима или шестима в последствие създават страшно здрави семейства, именно поради тая прича - били са не с едно или две момчета, и имат да възможност да си изберат такъв, с който искат да бъдат завинаги..
    Та, искам да кажа... Знам, че тоя с койтоще изгубя девствеността си няма да бъде любовта на живота ми, но в крайна сметка, ако чакам идеалния до сватбата и в последствие се окаже, че въобще не е идеален за мен?

Голям фен
    Град
    Лондон
    Хмм интересна тема , а най-интересното ще е след време когато си чета коментара. След две седмици ставам на 18 и да определено съм мислила за това ,няма и как да е иначе особенно ,ако се появи човек към когото не си безразличен .Определено не смятам ,че ще е както красивите истории или по-скоро "както по филмите" това си е просто един момент ,през който всеки преминава. На принципа съм ,че е по-добре да бъде с човек към когото имам чувства и тогава когато съм сигурна ,че го искам наистина. В момента съм сигурна и знам ,че ще се случи скоро и въпреки ,че след време може да съжалявам ,че съм избрала този човек ,знам поне че ще съм го направила с човек към когото съм имала чувства .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Re: Девствените Форумци

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    мм май тук съм писала .. и все пак ..

По принцип не се замислях много кога ще стане това, защото според мен не трябва да се случва по график, но на последък се замислям, че може би това ще е последната ми година като монахиня ии чак ми става тъжничко ..
    А с кой .. с човека, който обичам и който ми отвръща със същото!

+

товa не е по плaн (cпоред мен), товa cтaвa от изблик нa cтрacт между 2мa (или поне тaкa го миcлиa aз, нз) :P

Ахахахах...девственоста ми я няма...обаче трябва да ви кажа(на тези които се пазите) че е много относително нещо секса и чувствата!!
    преди няколко годинки срещнах 1-та си любов...нямаше друга такава изпепеляваща любов,като по филмите бе,чувства,романтика и т.н. обаче дойде деня да го направим...
    1-я път айде той както и да е ..ужас..2-я пак така и трвтия и четвъртия...
    ние не си подхождахме в леглото беше ужасно...когато започвахме да го правим изчезваха и чувства и всичко...

Така че моя съвет..имаш си сериозен приятел/ка...ами като сте решили да сте заедно "завинаги" опитайте се как сте и заедно в леглото...да не съжалявате после ...

Град
    София
    за за ! забранения плод е най-сладък !
    Exorcism !

aми зa сегa си ниaмaм, но обмислиaлa съм го. Мислилa съм нaд товa 4е и 1 път триaa дa е с ниaкой с който ниaмa дa съжелиaвaме и дa ни е срaм дa кaжем (aко ни питaт)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си