- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствените Форумци
Robe, ние се чакахме година и половина, но реално бяха 9 месеца, защото останалите 9 бяхме разделени чисто физически. Сега от моята си позиция разбирам, че е било може би малко късно, но той не смята така. Казва, че такова опознаване ни е било нужно, за да се доверим 1 на друг. Аз се боях от хиляди неща, знам че и той също. Връзката ни вървеше по 1 начин и ме беше страх да променя посоката й. Неизвестното е интригуващо, но и плаши. Аз бях уплашена. Не от него, не от самия секс, а от промяната, която неминуемо ще стане. Да, промяна имаше. И хубаво, и лошо. 4 години сега караме така и мислим за друга промяна съвсем скоро. Искам я от 2 години. Това е най-голямото ми желание към момента, но ме е страх. Не знам дали промяната ще е добра или не. Боя се до мозъка на костите си, а едновременно с това го искам много. Е, така беше и с първия секс. Знам,че човек който не опитва да прави нови еща, не се развива, но......трябва да преодолее себе си. На някои хора им е нужно 2 дни, на други - 2 години.
Не съм се замисляла толкова с кой... Има доста кандидати(за слава) а пък на въпроса Кога? .. Ми 14-15.. скоро![]()
не съм мислила ...![]()
Първоначално написано от t0d1t0
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Това мнение е много красиво . . .Първоначално написано от krem4et0
Beware MFs!
I kill for cupcakes! x_x
ААААА НЕ НЕ.Това не е за мен.Живея си живота на макс.Някой ден човече ще съжеляваш БРУТАЛНО!! Ама тогава ще си на 25 няма да си толкова вървежен колкото сега.Така,че избора си е твой.Аз моя си го направих отдавна.Бой колкото можеш ..![]()
Ще се въздържам докато намеря някоя която обичам истински .
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .
Скайп : somebody---
Хе чак пък страх е малко пресилено според мен, бих казал притеснение?. Доста сте чакали определено.. явно найстина държиш на човека до себе си. Продължавайте все така лошо няма... евала найстина много точно го каза "човек който не опитва да прави нови еща, не се развива, но......трябва да преодолее себе си. На някои хора им е нужно 2 дни, на други - 2 години" обаче за 2 години можеш да изтървеш доста работи, даже и в най-хубавите си години.Първоначално написано от krem4et0
![]()
ами ако се разведете кво ще прайш бе авторе??![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Ми, пак ще се среща с Деса(дясната)![]()
![]()
![]()
И ЛилиПървоначално написано от Charmine
![]()
Westside rollin' all day, every day
Първоначално написано от m1nik
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Първоначално написано от t0d1t0
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Само ги подай насамПървоначално написано от c0ci
![]()
Westside rollin' all day, every day
мм май тук съм писала ..и все пак ..
По принцип не се замислях много кога ще стане това, защото според мен не трябва да се случва по график, но на последък се замислям, че може би това ще е последната ми година като монахиня ии чак ми става тъжничко ..![]()
А с кой .. с човека, който обичам и който ми отвръща със същото!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
горките наивни дечица ..
FUCK-тически не ме интересувате..
Аз не мисля да чакам до първата брачна нощ. Не вярвам, че ще е перфектно, не вярвам, че ще идеално, нито, че ще изпълнено с романтика, свещи, червено вино и листенца от рози по леглото. Бих искала да е така /в някакви блянове, които не могат да се сбъднат/, но знам, че не може да е така. Не вярвам, че ще е с човека, за който след това ще се оженя, с който ще прекарам живота си. Имам чувството, че не искам да е така. Искам да опитам от всичко, а не след десет години или петнайсет, да се обърна назад и да знам, че е можело да пробвам, да избирам, да преценявам, за да избера най-подходящия за мен. Защото за тия, които на петнайсет-шестнайсет се говори, че са най-големите ку*ви и уличници, понеже спали с петима или шестима в последствие създават страшно здрави семейства, именно поради тая прича - били са не с едно или две момчета, и имат да възможност да си изберат такъв, с който искат да бъдат завинаги..
Та, искам да кажа... Знам, че тоя с койтоще изгубя девствеността си няма да бъде любовта на живота ми, но в крайна сметка, ако чакам идеалния до сватбата и в последствие се окаже, че въобще не е идеален за мен?
Хмм интересна тема , а най-интересното ще е след време когато си чета коментара. След две седмици ставам на 18 и да определено съм мислила за това ,няма и как да е иначе особенно ,ако се появи човек към когото не си безразличен .Определено не смятам ,че ще е както красивите истории или по-скоро "както по филмите" това си е просто един момент ,през който всеки преминава. На принципа съм ,че е по-добре да бъде с човек към когото имам чувства и тогава когато съм сигурна ,че го искам наистина. В момента съм сигурна и знам ,че ще се случи скоро и въпреки ,че след време може да съжалявам ,че съм избрала този човек ,знам поне че ще съм го направила с човек към когото съм имала чувства .
товa не е по плaн (cпоред мен), товa cтaвa от изблик нa cтрacт между 2мa (или поне тaкa го миcлиa aз, нз):P
Ахахахах...девственоста ми я няма...обаче трябва да ви кажа(на тези които се пазите) че е много относително нещо секса и чувствата!!
преди няколко годинки срещнах 1-та си любов...нямаше друга такава изпепеляваща любов,като по филмите бе,чувства,романтика и т.н. обаче дойде деня да го направим...
1-я път айде той както и да е ..ужас..2-я пак така и трвтия и четвъртия...
ние не си подхождахме в леглотобеше ужасно...когато започвахме да го правим изчезваха и чувства и всичко...
Така че моя съвет..имаш си сериозен приятел/ка...ами като сте решили да сте заедно "завинаги" опитайте се как сте и заедно в леглото...да не съжалявате после ...
aми зa сегa си ниaмaм, но обмислиaлa съм го. Мислилa съм нaд товa 4е и 1 път триaa дa е с ниaкой с който ниaмa дa съжелиaвaме и дa ни е срaм дa кaжем (aко ни питaт)![]()
![]()