.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 145 от общо 145
    Цитирай Първоначално написано от TheImmortaL
    Знам, че е старомодно, но съм Уникален!
    аххахахах болен човек аз когат ми падне ще я одрусам едно хубаво

Аз имам сериозна приятелка.. от 2 години сме заедно и скоро ще и предлагам.. и двамата сме девствени, вярваме си и сме си решили сефтето да е първата брачна нощ!
    XJAXAAXHAXHHAXHAXHAXHAXHAXHAXHXAHXAHXAH AHXHXAHXAHAXAXHHAXHAXAXHhXAAX Успех !!!
    Da da

Така.... Аз съм вече почти на 15 и мисля скоро да изгубя девствеността си, при това с момичето , харесвам и мисля също че и тя иска да го направим, но да видим какво ще стане. Стискайте ми палци
    Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе

Re: Девствените Форумци

Само за девствени!
    Мисли ли сте кога ще загубите девственоста си?
    Ами когато съм готова
    С кого?
    Ами с правилния,и с човек,с който се обичаме
    Аз лично съм решил да се пазя до първата брачна нощ, колкото и трябва да чакам. Решил съм сефтето да е с любимата, с тази с която ще съм цял живот!
    Ще издържиш ли дотогава
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    браво на теб! аз също не смятам да бързам.Имам точния човек ,но искам да почакам максимално дълго

Мега фен Аватара на teenems
    Когато му дойде времето ще го усетя.
    Все още мисля ,че ми е рано ..
    Не искам да се на**а с някой и да го за**а ..
    Аз преди също си мислех да се пазя за 1 брачна нощ ,ама не знам ;д
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    бълХаристан
    аз съм. искам алекс93 да ме отрака
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Град
    София

първата брачна нощ,
    с тази с която ще съм цял живот!
    а какво те кара да мислиш, че брака е гаранция за вечна любов?
    и изобщо кво значение има дали ще е първата брачна нощ или преди това? Това е твоето решение, уважавам го, но е глупаво да мислиш, че ще го направиш с жената, с която ще си цял живот, защото няма гаранция... не можеш да си сигурен дали ще сте заедно вечно, сега се обичате, щастливи сте и всичко е точно, но след 10-15 години дали ще е така?

come here rude boy, boy, can you GET IT UP? ♥

Цитирай Първоначално написано от kypo
    аз съм. искам алекс93 да ме отрака
    на опашката моля шегувам се
    та по темата още не съм на 16 съм за сега нямам приятелка и мисля, че няма да е скоро, но сигурно на 17 тая година вече няма да съм девствен

Супер фен Аватара на Everytime
    много малко хора мога да изтърпят до тогава , евалата пич дано изтраеш.Иначе няма нищо лошо в това да си чист и да се пазиш само за една жена даже е супер,ако и тя е девствена ще си спестите зарази

Само за девствени!
    Мисли ли сте кога ще загубите девственоста си? С кого? Аз лично съм решил да се пазя до първата брачна нощ, колкото и трябва да чакам. Решил съм сефтето да е с любимата, с тази с която ще съм цял живот!

Моля не започвайте да пишете коментари от сорта - ти луд ли си и др. Нека всеки девстен да даде своето "решение".
    еми ко да ти кажа...респект ако изтраеш...или тя изтрае
    За контакти...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    На 15 съм,имам сериозен приятел от 2 години,вярвам му,но още не съм го поискала.Ще го направя тогава,когато го поискам вътрешно и когато съм сигурна,че няма да съжалявам за избора си.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Действай до като си млад не се знае до кога ще си на този свят .. има рима и верно (малко песимистично но е истина ...)

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    На 15 съм,имам сериозен приятел от 2 години,вярвам му,но още не съм го поискала.Ще го направя тогава,когато го поискам вътрешно и когато съм сигурна,че няма да съжалявам за избора си.
    Мислила ли си поне малко за него? Прим че той го желае.. и се сдържа само заради теб

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Това ми хареса!!

Град
    Lyon
    евала човек !!! малко хора биха го направили това . ))

на 17 съм и при мен това е цел.. да се пазя до първата брачна нощ . Не виждам нищо лошо в това. Може да ви се струва смешно (някои хора) , но преди хората много често са го правили ( да се пазят) . Не е старомодно , всичко е до личната представа към целите в живота . И от сорта " ако не е добра/добър в леглото" са пълни глупости .. и кво ? ти си със твоя партньор , обичаш го , боготвориш го и накрая нещо ви куца в леглото ? е и ? веднага ще го напуснеш ли ?след всичко през което сте минали , ще го захвърлите заради секса ? то по тази логика той може да остане сам цял живот бе ! всеки проблем може да се реши с малко желание и смелост . ))))
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Не мога да си намеря свястно девойче . end of line

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Действай до като си млад не се знае до кога ще си на този свят .. има рима и верно (малко песимистично но е истина ...)
    Предпочитам да живея кратко, но да съм щастлив със свястно момиче до мен .
    В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Ххх и приятелката ми беше ''девствена'' и не правихме секс около година до като не разбрах че се натиска с 10 човек от нейния град (живеем в различни градове на по 10 км растояние) виждахме се доста често но ... От тогава за мене девствени НЯМА И с такава повече няма да тръгна до като не се уверя че е такава

да

е хубаво сте решили няма лошо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си