- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствените Форумци
аххахахах болен човек аз когат ми падне ще я одрусам едно хубавоПървоначално написано от TheImmortaL
XJAXAAXHAXHHAXHAXHAXHAXHAXHAXHXAHXAHXAH AHXHXAHXAHAXAXHHAXHAXAXHhXAAX Успех !!!Първоначално написано от TheImmortaL
Da da
Така.... Аз съм вече почти на 15 и мисля скоро да изгубя девствеността си, при това с момичето , харесвам и мисля също че и тя иска да го направим, но да видим какво ще стане. Стискайте ми палци![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!
Първоначално написано от TheImmortaL
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Когато му дойде времето ще го усетя.
Все още мисля ,че ми е рано ..
Не искам да се на**а с някой и да го за**а ..
Аз преди също си мислех да се пазя за 1 брачна нощ ,ама не знам ;д
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
аз съм. искам алекс93 да ме отрака![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
а какво те кара да мислиш, че брака е гаранция за вечна любов?Първоначално написано от TheImmortaL
и изобщо кво значение има дали ще е първата брачна нощ или преди това? Това е твоето решение, уважавам го, но е глупаво да мислиш, че ще го направиш с жената, с която ще си цял живот, защото няма гаранция... не можеш да си сигурен дали ще сте заедно вечно, сега се обичате, щастливи сте и всичко е точно, но след 10-15 години дали ще е така?
come here rude boy, boy, can you GET IT UP? ♥
на опашката моляПървоначално написано от kypo
шегувам се
та по темата още не съм на 16 съм за сега нямам приятелка и мисля, че няма да е скоро, но сигурно на 17 тая година вече няма да съм девствен
много малко хора мога да изтърпят до тогава , евалата пич дано изтраеш.Иначе няма нищо лошо в това да си чист и да се пазиш само за една жена даже е супер,ако и тя е девствена ще си спестите зарази![]()
еми ко да ти кажа...респект ако изтраеш...или тя изтраеПървоначално написано от TheImmortaL
![]()
За контакти...![]()
На 15 съм,имам сериозен приятел от 2 години,вярвам му,но още не съм го поискала.Ще го направя тогава,когато го поискам вътрешно и когато съм сигурна,че няма да съжалявам за избора си.
Действай до като си млад не се знае до кога ще си на този свят .. има рима и верно (малко песимистично но е истина ...)
Мислила ли си поне малко за него? Прим че той го желае.. и се сдържа само заради тебПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
евала човек !!! малко хора биха го направили това .))
на 17 съм и при мен това е цел.. да се пазя до първата брачна нощ . Не виждам нищо лошо в това. Може да ви се струва смешно (някои хора) , но преди хората много често са го правили ( да се пазят). Не е старомодно , всичко е до личната представа към целите в живота . И от сорта " ако не е добра/добър в леглото" са пълни глупости .. и кво ? ти си със твоя партньор , обичаш го , боготвориш го и накрая нещо ви куца в леглото ? е и ? веднага ще го напуснеш ли ?след всичко през което сте минали , ще го захвърлите заради секса ? то по тази логика той може да остане сам цял живот бе ! всеки проблем може да се реши с малко желание и смелост .
))))
![]()
![]()
![]()
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Предпочитам да живея кратко, но да съм щастлив със свястно момиче до менПървоначално написано от BiGBaDWolF
.
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
Ххх и приятелката ми беше ''девствена'' и не правихме секс около година до като не разбрах че се натиска с 10 човек от нейния град (живеем в различни градове на по 10 км растояние) виждахме се доста често но ... От тогава за мене девствени НЯМАИ с такава повече няма да тръгна до като не се уверя че е такава
![]()
е хубаво сте решили няма лошо![]()