Не си разваляйте сватбата с първи секс. ОК, оженете се девствени, но не го правете първата нощ след сватбата. Едно на ръка, че ще сте уморени. Друг е въпросът, че ще развали удоволствието от сватбата. Защото сексът между двама девственици е всичко друго, но не и романтичен и прекрасен. Може да не боли, може да стане веднага, но едва ли. Първият секс често е болезнен, има кръв, дискомфорт и при двамата, притеснение, срам, страх. Да, не съм девствена. В един момент и аз мислех като теб, но беше отдавна. Не мога да си представя да се омъжа за човек, който не познавам напълно и който не ме познава изцяло. Сексът много променя отношенията, връзката между хората, може да ги сближи, но може и да ги раздели. Това, че се обичате не значи, че винаги сексът ще е чудесен. Първите пъти няма да е невероятен. Водя сексуален живот от близо 4 години с 1 мъж. Първи сме си и аз с цялото си сърце вярвам, че ще сме си и последни. Но колкото и да се обичахме преди, чувствата ни след това избуяха. Не мога да го опиша. Има 1 момент на интимност, който дори и да правите всичко заедно и даже всичко в леглото без проникване, нищо не го наподобява. Това е мига, в който ставате 1 същество, 1 организъм, движите се в общ ритъм и сърцата ви бият близо 1 до друго в ритъма на страстта, желанието, обичта, себеотдаването. Обожавах и преди приятеля си. Но от момента, в който почувствах това (и това не беше при първия ни секс), знам че това е ТОЙ. Усеща се с цялото ти същество, че желаеш този миг на единение да е вечен. Усещаш, че ако не сте сляти в 1, вие сте незавършени. Да, аз така разбрах, че той е моята половинка. Просто си паснахме идеално и достигнахме това ниво, в което не правим секс с телата, а с душите си.
Пожелавам го на всички да го изпитат 1 ден. Ако е имало момент, в който съм се венчала пред небето и Бога с него, това е този миг. И всеки път когато това се случи, аз знам, че това е моят мъж, определен ми от живота, съдбата. Да, може да не е мой съпруг по смисъла на българското законодателство, но в сърцето и душата ми друг мъж за мен няма.