искам да купя подарък на приятеля си за коледа и мисля това да е парфюм Булгари ,но незнам на каква цена е пък не ми се чака до утре за да проверятака ,че ако някой знае
може ли да ми помогне
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ами аз не съм много сигурно, но ги бях гледала мъжките за около 40-50-60лв.![]()
Ще те намеря ли някога... ;(
Ами, провери си в някой сайт. Пълно е с такива , само пишеш на гугъл парфюми и готово.А , по-добре му вземи тестер
/ по-евтини са и много по-трайни. /
To infinity and beyond.
ми различно.
Не са по-евтини от 50-60 лева.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
++Първоначално написано от slynchoo
Различно
Аз бях подарила на брат си един парфюм на Булгари..Струваше около 45лв.
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
да ама ,защото като ходих да проверявам ми казаха ,че били коло 60-70 ,че е нагорее
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
OOo 100% e над70,akо не и сто.На Витошка гледах Givenci исках да купа,ама то 130 лева,а тва Булгари не ми се вярва да е евтино.
В момента освен всички други имам 3 на Булгари и зависи каква разфасовка е. Ако е 100мл > 100 лв. Малко над 100 всъщност. Ако е 100мл< не знам как е, ама мисля, че към 60-80.![]()
абе приготви си към 100 :P
Просто аз
абе приготви си към 100 :P
Просто аз
И аз се чудя и щях да питам за себе си. На каква цена е BVLGARI AQUA. Официалния им сайт е много зле направен неможах да намеря парфюмите... само аксесоари, пък и за всяка страна различно нз. Моля хора които го купуват да казват на каква цена и къде живеят. Може и момичетата да кажат дали им харесва този BVLGARI Aqua :P
Аз имам и Аква, и Аква Марин и Булгари Булгари и още един негов и Аквата определено му е от хубавите.Първоначално написано от RoYaLTy
Иначе аз принципно съм по-фен на Келвин Клайн и Армани за парфюми специално.![]()
Ами аз съм адски пристрАстен и имам/ съм имал всички парфюми до един на Келвин Клайн и много ги харесвам всичките. Този е много хубав. Еуфорията също е добра както и IN2U. А да има един, който не ми харесва само и това е Night и Obsession Night. Просто са ми гадно тежки. Другите всички са хубави и този също. Помириши го в някоя парфюмерия, помириши и другите 2 и виж кое ти харесва най-много. Но принципно няма парфюм на Келвин Клайн, който да не ми харесва и да не съм ползвал до сега. Просто са убийствени. Няма да сбъркаш с нито един от тях. Предполагам, че не си на повече от 22-23 години и, че човекът за когто е също не е на повече от толкова, а парфюмите на Келвин са точно по-свежи и младежки. Абе много ги харесвам. Помириши го - хареса ли ти не се двууми, няма да сбъркаш.![]()
Ако харесва Аквата и Еуфория според мен ще хареса и този. Има един мн хубав също на Армани - Diamond. Помириши и него. Тези всичките са доста близки като миризми и няма начин да не го зарадваш според мен.Първоначално написано от heiress
![]()
нямаа нищоо![]()