- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос към всички...
^^Имах в предвид, че не може да съществува същество като теб, в смисъл такъв, че се правиш на тъп, а всъщност не си толкова тъп. Просто е невъзможно да съществува толкова тъп човек сеш се![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
сега, представи си, не се сеща...сеш се?Първоначално написано от mmKamm
http://www.youtube.com/watch?v=6lbuATrlg2c Поздрав за Jimmy, само ми кажи от коя страна на барикадата си![]()
![]()
![]()
Дайте по фаст, че утре съм на лекции. А защо си мислиш, че съм тъп и така на татака ? Кое те наведе на тази мисъл ?
Слизаш една надолу,ляв мигач и изподветрената страна
Нее най-яките са тези който те търсятПървоначално написано от JimmyGestapo
![]()
![]()
Първоначално написано от JimmyGestapo
франкенщайн имал мозак, но чакай чакай - можел и да го използва, това ще предизвика фурор в научните среди, утре ще се похваля на доц. Георгиев, нали може ?
А ако поиска да ти направи аутопсия нали няма да се възпротивиш? Питам само, защото може да се заинтригува. А ти имаш поздрави от учителя ми по физкултура... И иска пак да се видите, прати ти иПървоначално написано от JimmyGestapo
но ме е срам да ти ги предам пред всички
![]()
1. Еййй направо ми идва да ти дам автограф..Първоначално написано от JimmyGestapo
2. Профила е стар не съм обновявал на снимката съм си нормален (до колкото може да се каже) нищо, там съм 190 -70 кг . сега съм 194 105 кг, иде ми да те прегърна, но като приятел, ся да не си помислиш нещо...
3. Не знам от каде ти хрумна че съм ученик не знам, но караий... Само за инфо - МУ Варна...
hehe ve4niqt vypros![]()
4alga i nacisti, samo ne se snimajte
no muzi4kata e na nivo (; / http://www.youtube.com/watch?v=NESmeCqsd3A /
Хахаха не знам дали изобщо останаха живи от S.H.A.R.P. Но дори и да няма - не е гояма загуба... И да ти кажа - SHARP не са нацисти...Първоначално написано от Shelcha
Стой де, защо трябва да е с лошо дай да се видим да пием по един shvepsssss да поговорим за нещата от живота.... Кому е нужно това насилиее ...Първоначално написано от JimmyGestapo
P.S. На меннннннн![]()
![]()
Но стой такъв хубав разговор си водим ...
pohvali mi se nqkoj skinhead da ne e nacist ili 4ervenПървоначално написано от NimfomaN
sbyrkvat se horata, mn jalko (;
inache skin ne zna4i fashaga, not tova e bilo ooootdavna :P
Не съм казал, че всички Скинхед са нацисти, но по голямата част са, разни хора - разни идеали ... Всеки може да бъде какъвто си поиска... Демокрация...Първоначално написано от Shelcha
![]()
Не знам дали съм машина, но ако съм, ти ми действаш като смазка ...Първоначално написано от JimmyGestapo
Пък защо трябва да се "денеш" някаде, стой си там... отговаряй... Да минава времето...
leleПървоначално написано от NimfomaN
bdsm laski po4naha da se razmenqt...
mn jenstveno tvyrde
Нали... не става само с ядене, трябва и акъл... Но като те гледам наблягаи на ученето, изостава тиПървоначално написано от JimmyGestapo
Пък корав батко трудно ще станеш, по добре бии по малките от тебе (които можеш де, че май и 4-ти клас ти дават зор), зимай им парите за закуска и си купувай цигари. Ае с едве думи - Бъди велик. Пък остави другото... Нали знаеш живота преебава всички. Т.е. и за тебе има шанс да не се споминеш неопознал секса...
Nimfoman : ти по рождение ли си скинхед? Аз мога ли да стана утре например ако реша?![]()
Е браво тука ме зарадва особено много...Първоначално написано от Shelcha
Но като гледам разбираш от bdsm а ? Харесва ли ти
![]()
Ама ще си взема кубинки...![]()
Първоначално написано от NimfomaN
potvyrjdavash?
Еми баща ми е от старата генерация... Ако ти говори нещо... Та смятам, че от доста малък съм запознат с тези неща... Пък утре ако искаш и магазинер ставай... Но дали ще си годен за това или за скин - времето ще покаже ... Но както всичко - трябва да ти идва от вътре... Поне така са ме училиПървоначално написано от hottie
Ееее естествено, че не, не си падам по маже, е виж ти си друго нещоПървоначално написано от Shelcha
![]()
JimmyGestapo : Обаче ми харесва как си повтаряш, и се обеждаваш, че си повече от мене, не знам може и да е така... Зад монитора всички са големи... Но на живо всичко се случва...
E след като използваш ирония, значи не е така... Пък не искаш да пием shvepsssss ?Първоначално написано от JimmyGestapo
Естествено, че не. Сънуваш... Спиш на клавиатуратаПървоначално написано от merediana
![]()
![]()
![]()
![]()
Нямаше да се получи без теб... Нека да споделим успеха заедноПървоначално написано от JimmyGestapo
![]()
![]()