.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Менструацията ми дойде 13 дни по - рано ?!

Здравейте, преди известно време бях писала в тази тема, понеже се упасявах, че съм бременна : http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=302509 . Сега обаче стана друг катаклизъм... Менструацияата ми дойде днес, а трябваше да настъпи на 26-ти ( 13 дни по - рано) Да не би да има нещо общо с опасенията ми. Отново почнах да си въобръзявам, че съм бременна

Голям фен Аватара на stelit0
    не си бременна ,успокой се!!!Тва е от притеснение!!!Като се притесняваш и ти се нарушава цикала!!!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от stelit0
    не си бременна ,успокой се!!!Тва е от притеснение!!!Като се притесняваш и ти се нарушава цикала!!!
    ++
    Така си е..

Но щом се притесняваш толкова много - направи си тест..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

както бях писала още в миналата тема. Направих си. И то 5 теста. 4 отрицателни и 1 положителен.

А да тва го четох и аз мисля че не си бременна, но само за твое успокоение е най-добре да те види специалист! Просто тва е най-разумно.

P.P. Имам една приятелка от клуба в който тренирам синхронно плуване. Та тя няма просто състезание изпит или контролно на което да не и дойде . А се парави на спокойна.

Донякъде се радвам, че ми дойде сега. Даже бих казала много, ако всичко е наред. Е... чудото, на което се надявахме тайно аз и приятелят ми май стана :P Сега ще можем да си изкараме една наистина пълноценна и незабравима Коледа и Нова година Благодаря на всички за отговорите

Мега фен Аватара на t0d1t0
    и така не казвате най-важното,НАЙ-ВАЖНОТО - ГОДИНИТЕ!!! Щото ако си някаква пикла на 13-14-15 много ясно,че ще си идва когато си иска,бахти...
    Станислава

всъщност 16... и не виждам смисъл да се обиждаме...

Пол и години,иначе не очаквай адекватен отговор. И не те обиждам,просто казвам за каква можем да те вземем и да решим да не се занимаваме с твоите "проблеми".
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Пол ".

по-тъпо нещо от това което написа не съм виждала не съм чувала на момче да му идва че да питаш какъв пол е

weezy f baby

OMFG... Та както и да е... И явно не си чувала за потребител green95

"без указани ПОЛ&ВЪЗРАСТ НЕ разчитайте на адекватен отговор!!!"
    мотото на здравни проблеми... Където тя трябваше от началото да пише.
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си