Здравейте,
Скоро искам да си направя татус и единственото студио, за което се сещам е на Пиротска 3. Можете ли да ми предложите някое студио, където биха ме татуирали на 17 години без родител по възможност (Не, че не ми дават, а просто не им се разкарва). Моля ви предложете ми студио в София! Според вас колко ще излязат татусите като цена (по единично)?
Това са татусите, които искам:
![]()
Не съм казала, че искам и 3ти веднага. Искам само една от тези и още не съм решила коя точно.Първоначално написано от heiress
Значи моя на китката е 40 лева.. така че около 40 споре мен.
За кръста.. не могад а ти кажа..
Феникса (на феникс ми прилича) зависи колко е голям..
Абе наиш какво правиш, изкарваш си ги на принтер и отиваш и директно ще ти кажат кое колко струва.
И да кажа, без един татос може, с един неВинаги искаш още и още..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Изкарваш ги на листове, и обикаляш студиата и питаш колко ще ти струват , но попринцип цените започват от 40лв нагоре![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
много ме кефят татусите ти особенно тоя за китката и ако можеш да ми кажеш какво осначаве много ще те обичам![]()
![]()
Боси по асфалта вървят си .... lqlqllq
Съгласна съм с всичко написано !!!!!Първоначално написано от marin4itu
Да, но обмисляшПървоначално написано от heiress
![]()
Не съм чула за човек с един татос, който ДОРИ да не обмисля за втори.. и там вече зависи от волята..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Онзи ден приятелка си направи тату голямо една педя.И й я напвиха за 6 часа.![]()
Много я боля![]()
Аз се съмнявам,че ще изтраеш до завършека на едната,пък като ли за
другите.![]()
Да не говорим,че след това се подува и колко боли когато се къпеш докато зарасне![]()
Като е някоя малка-не.Но 6 часаПървоначално написано от heiress
![]()
Първоначално написано от heiress
При мен беше така.
Татуса за китката осначава "феникс". Много ми харесва тази птица пак и напоследък все причинявам пожари (за 1 месец 2 къщи)Първоначално написано от lilqnkaaaaa
и все оцелявам от огъня без драскотинка.
![]()