.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Бъркай,пък каквото сабя покаже!

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Не му бъркай отначло в гащите нито му го хващай през тях.Просто леко си играй ,пипай около члена му ,но не и самия член,след това си пъхни ръката вътрре но не до "мястото",а отново около него.Това ще започне да го побърква и всеки един момент ще се надява да му го хванеш.И звади си пак ръката и така няколко пъти и след това вече му го хвани,а за да е пълна клумницията му направи свирка.Падни леко на колене извади му го,поиграи си първос ръка ,след това го близни и го налапй.АКо не му омекнат и неговите колене та на!
    Задръж малко бе, момичето е на 14. Накъде бързаш ?

Цитирай Първоначално написано от gogo4o4o
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Не му бъркай отначло в гащите нито му го хващай през тях.Просто леко си играй ,пипай около члена му ,но не и самия член,след това си пъхни ръката вътрре но не до "мястото",а отново около него.Това ще започне да го побърква и всеки един момент ще се надява да му го хванеш.И звади си пак ръката и така няколко пъти и след това вече му го хвани,а за да е пълна клумницията му направи свирка.Падни леко на колене извади му го,поиграи си първос ръка ,след това го близни и го налапй.АКо не му омекнат и неговите колене та на!
    Задръж малко бе, момичето е на 14. Накъде бързаш ?
    съвсем навреме за такива неща си е
    алекс- май си внимавала в час \/

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    най-хубаво ще му стане ако го яздиш
    Summer (h)

Re: дали го възбужда..

Цитирай Първоначално написано от DevlLady666
    Излизам с едно момче(не ходим а само сме излизали няколко пъти)..таа последните пъти се натискахме на едно закрито местенце..беше страхотно и страшно се възбудихме ..утре ще излизаме пак и предполагам ще се случи същото..имах едно хрумване..фантазия го наречете ако искате..както се натискаме да го помачкам.. дали ще му хареса..ии как да постъпя..нежно или пооо-грубо.. или да у бръкна вв джоба..иска нещо да му подкоси краката! ии ако имате др идеи казвайте
    P.S.момчето е на 16
    ако бех аз не 4е 6те ми хареса ми и 6а ти са нахфърла

Цитирай Първоначално написано от hoooodyhoooooo
    Бъркай смело, кво се притесняваш Ще се накефи 100 на 100, и един съвет - гледай го в очите, така наистина ще му се подкосят краката. Очният контакт със стимулация винаги докарва възбудата на едно по-високо ниво. Особено ако той/ти сте девствени.
    +++

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Ти каквото и да направиш той е на 16 и ще му омекнат коленете

Карай я по-леко, че както си се засилила да не го скопиш..
    ++
    FUCK-тически не ме интересувате..

само внимавай да не стиснеш топките :Д
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Град
    София
    извинявай но поне на мене ако ми бръкнеш в гащите на 2-3 среща .. ще те помисля за адската курва сори .. има доста точки който вазбуждат момчето .. а и неса определени .. действай с нежни движения и изпълнени с чувство .. апа ако искаш да му се подкосят краката му удари една плесница ..
    Exorcism !

Цитирай Първоначално написано от ozzy
    извинявай но поне на мене ако ми бръкнеш в гащите на 2-3 среща .. ще те помисля за адската к***а сори .. има доста точки който вазбуждат момчето .. а и неса определени .. действай с нежни движения и изпълнени с чувство .. апа ако искаш да му се подкосят краката му удари една плесница ..
    адската к***а си ти ще я помисля за много сигурна и решителна т***к такъв

Че то на всеки, ако му бръкнат в гащите в първите срещи примерно ще си помисли, че е поредната бройка само
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от snake223071
    Цитирай Първоначално написано от ozzy
    извинявай но поне на мене ако ми бръкнеш в гащите на 2-3 среща .. ще те помисля за адската к***а сори .. има доста точки който вазбуждат момчето .. а и неса определени .. действай с нежни движения и изпълнени с чувство .. апа ако искаш да му се подкосят краката му удари една плесница ..
    адската к***а си ти ще я помисля за много сигурна и решителна т***к такъв
    пичага секи има различно мислене нали се сещаш
    Exorcism !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си