- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Височина
здравейте аз съм момиче на 17 и съм висока едва 1.57 знаете ли някакви упражнения с които мога да парасна малко...без волейбол и баскетбол ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Йога, стретчинг, плуване, висене.
кажи колко са високи родителите ти ако са по 160 няма да станеш много по висока от колкото са те всичко опира до гена ..
Ne go slu6ai ni6to ne opira tOlkova do gena do kolkoto do jelanieto! az sam 1.87 14 godini 86 kg ,ba6ta mi e 1,74 maika mi e kum 1i 68/9 .Cqlata mi roda ot dqdo do men sa po niski s nai malko glava ! Vsi4ko e do jelanie i beltuci! ako pu6i6 nqma6 6ans !
18 годишен - 1,94 съм ... с 1,80 баща и 1,67 майка ... гена не е толкова важен ... пробвай с плуване .. тялото се издължава достаа отделно, че развива всички мускулни групи
![]()
Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~
Хормон за разтежа пий и няма да имаш проблеми![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Няма да имаш проблеми да освен карцином на дебелото черво, диабет, болестта на Ходжкин, отоци...сомотропинът е анаболна субстанция и нищо хубаво няма да видиш.Първоначално написано от LuxurySk0B
Спорт му е майката. Баскетбол, волейбол, плуване...само така ще си здрава и естествено по-висока.![]()
Първоначално написано от amk933
![]()
Всичко знаеш
![]()
![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Блъфира самоПървоначално написано от LuxurySk0B
![]()
Иначе, зависи си от гена, зависи си как е протекла бремеността на майка ти и какъв живот е водила, зависи като малка кво си яла, зависи и сега кво ядеш, има и елемент на случайността, какви спортове практикуваш и тн.
Тъй че да не ти пука. Щом толкова искаш скачай на място![]()
Дозата определя отровата.Първоначално написано от amk933
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
За 1 път да съм съгласен ..Първоначално написано от LuxurySk0B
Относно страничните ефекти, зависи , ако се взима правилно в продължение на 2 години няма да има проблеми .