.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Височина

Hybrid View

Височина

здравейте аз съм момиче на 17 и съм висока едва 1.57 знаете ли някакви упражнения с които мога да парасна малко...без волейбол и баскетбол ?

Йога, стретчинг, плуване, висене.

кажи колко са високи родителите ти ако са по 160 няма да станеш много по висока от колкото са те всичко опира до гена ..

Град
    Sofia
    Ne go slu6ai ni6to ne opira tOlkova do gena do kolkoto do jelanieto! az sam 1.87 14 godini 86 kg ,ba6ta mi e 1,74 maika mi e kum 1i 68/9 .Cqlata mi roda ot dqdo do men sa po niski s nai malko glava ! Vsi4ko e do jelanie i beltuci! ako pu6i6 nqma6 6ans !

18 годишен - 1,94 съм ... с 1,80 баща и 1,67 майка ... гена не е толкова важен ... пробвай с плуване .. тялото се издължава доста а отделно, че развива всички мускулни групи
    Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
    ~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~

Град
    Plovdiv
    Хормон за разтежа пий и няма да имаш проблеми
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LuxurySk0B
    Няма да имаш проблеми да освен карцином на дебелото черво, диабет, болестта на Ходжкин, отоци...сомотропинът е анаболна субстанция и нищо хубаво няма да видиш.

Спорт му е майката. Баскетбол, волейбол, плуване...само така ще си здрава и естествено по-висока.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Няма да имаш проблеми да освен карцином на дебелото черво, диабет, болестта на Ходжкин, отоци...сомотропинът е анаболна субстанция и нищо хубаво няма да видиш.

Спорт му е майката. Баскетбол, волейбол, плуване...само така ще си здрава и естествено по-висока.
    Всичко знаеш
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

anonymous546178
    Guest
    Всичко знаеш
    Блъфира само

Иначе, зависи си от гена, зависи си как е протекла бремеността на майка ти и какъв живот е водила, зависи като малка кво си яла, зависи и сега кво ядеш, има и елемент на случайността, какви спортове практикуваш и тн.

Тъй че да не ти пука. Щом толкова искаш скачай на място

Скачай на въже или плувай
    Summer 09' <33

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от amk933

Дозата определя отровата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

За 1 път да съм съгласен ..

Относно страничните ефекти, зависи , ако се взима правилно в продължение на 2 години няма да има проблеми .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си