.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва

Втори шанс..

Историята ее следната преди 2 месеца скъсах с гаджето си, ходихме 3-4 месеца скъсахме ии седмица след като скъсахме се скрахаме ии си наговорихме какви ли не неща , като цяло и двамата постъпихме зле един към друг.Въпросът е там, че той беше нещо за мен много преди дори да се познаваме ии дори и до днес аз все още имам чувства към него ии искам да сме отново заедно.Но той дори не искаше да ме вижда или чува блокира ме в скайп ии не вдигаше телефона си ии каза че дори е иска поглед ,въпреки факта че учим на един етаж в училище. Ноо преди 3 дни получих смс от него , че му липсвам аз му написах 2 смс-а , ноо нищо от негова страна.Има ли шанс според вас да сме отново заедно ии как мога да си го върна ако е възможно.Знам , че е глупаво ии че ще има още много след него , но аз не искам никой друг , който и да е на света , а него , надявам се някой да успее да ме разбере.Благодаря предварително.
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Re: Втори шанс..

имаше такава сапунка

..може би си дайте още малко време ..после звънни и се уговорете да излезнете да поговорите, без да се обиждате.. това е моето мнение
    I don`t care .. ;] ..

Град
    найстина всичко беше такава сапунка , че чак сама се учудих как попаднах в такъв филм.Ноо въпросъте че той дори не искам да ме погледне камоли каквото и да е др...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Щом не си си взела поука от първия път пробвай пак...

Цитирай Първоначално написано от s_E_x_Y_y_Y
    найстина всичко беше такава сапунка , че чак сама се учудих как попаднах в такъв филм.Ноо въпросъте че той дори не искам да ме погледне камоли каквото и да е др...
    казах ти.. нужно е време, не се натискай, нали знаеш има 1 приказка ще я променя малко..
    -той ако те обича и те иска ще се върне! всичко си зависи от него..
    I don`t care .. ;] ..

Почакай малко и ако той нищо не предприеме - действай ти и поговори с него.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Мега фен Аватара на iiordanova
    Ако той ти дава надежда .. защо не опитате отново.
    Отиди при него , излезте на кафе. Говорете си открито.
    Кажи му как се чувстваш .. всичко.
    Опитайте първоначално да възвърнете приятелските си отношения.

и аз мисля, че трябва да поизчакаш още малко.. после да му кажеш, че съжаляваш за нещата, които си му наговорила и че е било прекалено детинско да се държите по този начин, кажи му, че ако не може повече то поне приятели искаш да си останете.. почнете да излизате и може и пак да го спечелиш.. а за да ти прати смс, явно наистина си му липсвала и е бил в момент на слабост..но явно си има и причина, която го спира да е с теб - след като ти е писал, че му липсваш и после не ти е отговорил на смсите...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Ако той ти дава надежда .. защо не опитате отново.
    Отиди при него , излезте на кафе. Говорете си открито.
    Кажи му как се чувстваш .. всичко.
    Опитайте първоначално да възвърнете приятелските си отношения.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Поредния възгордял се, който опитва да се прави на силен и безчувствен сякаш е невъзможно да бъде наранен.. Според мен той още изпитва чувства към теб, но му дай време. Не го търси, не му звъни, не му пиши.. Почакай и ще видиш, че той ще те потърси Най-вече ако те види в компания на някое момче Има една поговорка: Ако обичаш някого, пуни го на свобода! Ако и той те обича ще се върне и ще те потърси! Е успех!
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Абе аре да не е единствен... Следващия

Изчакай да те потърси пак.Щом го е направил веднъж,ще го направи пак.

Град
    Бикини-Ботъм
    Отдръпни се навреме,иначе ще загубиш докрай достойнството си.Лесното не е интересно.Потрай малко па виж какво ще стане.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Голям фен
    Аз мисля,че само те дразни и за това те търси.Не се унижавай да тичаш след гъза му.Намери си някой с когото няма да се "храните" и блокирате по скайп.Това си е лапешко държание.Изобщо не си прави труда да му отговаряш на смс-ите.Човек преди всичко трябва да уважава себе си и да се цени,за да могат и останалите да го оценяват.Успех!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Поредния възгордял се, който опитва да се прави на силен и безчувствен сякаш е невъзможно да бъде наранен.. Според мен той още изпитва чувства към теб, но му дай време. Не го търси, не му звъни, не му пиши.. Почакай и ще видиш, че той ще те потърси Най-вече ако те види в компания на някое момче Има една поговорка: Ако обичаш някого, пуни го на свобода! Ако и той те обича ще се върне и ще те потърси! Е успех!
    +Много точно,ти е написано.Успех,и най-добре не се натискай
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Каза,че учите на един етаж.. А като те види поздравява ли те?
    When u cant be with the one you love,will u stay with the one who loves u? (:

Мега фен Аватара на Hilary_
    След като веднъж нещата не са потръгнали първия път и сега няма да стане .. Няма смисъл .. явно просто те иска за резерва до себе си и за това ти пуска разни смс-ченца от тоя тип .. пфф ..

Град
    Перник
    амиии нищо,че не ти е отговорил на смс-ите .. МОят съвет е да не го оставяш, всмисъл бори се за него до края за да не съжаляваш после
    Направи всичко възможно и вече ако не стане поне няма да съжаляваш,че не си опитала ..
    Късмет :P
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    Перник
    амиии нищо,че не ти е отговорил на смс-ите .. МОят съвет е да не го оставяш, всмисъл бори се за него до края за да не съжаляваш после
    Направи всичко възможно и вече ако не стане поне няма да съжаляваш,че не си опитала ..
    Късмет :P
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Re: Втори шанс..

Цитирай Първоначално написано от s_E_x_Y_y_Y
    Историята ее следната преди 2 месеца скъсах с гаджето си, ходихме 3-4 месеца скъсахме ии седмица след като скъсахме се скрахаме ии си наговорихме какви ли не неща , като цяло и двамата постъпихме зле един към друг.Въпросът е там, че той беше нещо за мен много преди дори да се познаваме ии дори и до днес аз все още имам чувства към него ии искам да сме отново заедно.Но той дори не искаше да ме вижда или чува блокира ме в скайп ии не вдигаше телефона си ии каза че дори е иска поглед ,въпреки факта че учим на един етаж в училище. Ноо преди 3 дни получих смс от него , че му липсвам аз му написах 2 смс-а , ноо нищо от негова страна.Има ли шанс според вас да сме отново заедно ии как мога да си го върна ако е възможно.Знам , че е глупаво ии че ще има още много след него , но аз не искам никой друг , който и да е на света , а него , надявам се някой да успее да ме разбере.Благодаря предварително.
    sigorna li si 4e sms-a e ot nego??? ako ne e ... prav ti pyt

Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Porednata vseznae6ta prudla

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sulley
    Отдръпни се навреме,иначе ще загубиш докрай достойнството си.Лесното не е интересно.Потрай малко па виж какво ще стане.
    Стига с тва достойнство .. то хубаво , не му падай на колене да му ревеш ама що пък не му кажеш , че ти липства и още имаш чувства към него .. ако искаш да кажеш нещо на някой му го казваш и изобщо не ти пука кой кво ш ти каже на теб .. действаш си бе , момиче , иначе може да стане късно и да го загубиш завинаги .. Импулсивността му е майката ..

Град
    аз съм му казвала какво изпитвам към него след като скъсахме и се скрахме , ноо той всякаш не искаше да ме чуе , а аз колкото и да се опитвам не мога да се откажа от него , днес седяхме в училище в лафката през 2 метра еидн от друг ии бяхме само аз той и един фр в стаята и незнам какво ме спираше просто да отида ии да го гушна и да го цункам пак , а толкова мнго исках...

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Изяснете се ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си