- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Втори шанс..
Историята ее следната преди 2 месеца скъсах с гаджето си, ходихме 3-4 месеца скъсахме ии седмица след като скъсахме се скрахаме ии си наговорихме какви ли не неща , като цяло и двамата постъпихме зле един към друг.Въпросът е там, че той беше нещо за мен много преди дори да се познаваме ии дори и до днес аз все още имам чувства към него ии искам да сме отново заедно.Но той дори не искаше да ме вижда или чува блокира ме в скайп ии не вдигаше телефона си ии каза че дори е иска поглед ,въпреки факта че учим на един етаж в училище. Ноо преди 3 дни получих смс от него , че му липсвам аз му написах 2 смс-а , ноо нищо от негова страна.Има ли шанс според вас да сме отново заедно ии как мога да си го върна ако е възможно.Знам , че е глупаво ии че ще има още много след него , но аз не искам никой друг , който и да е на света , а него , надявам се някой да успее да ме разбере.Благодаря предварително.
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
имаше такава сапунка![]()
..може би си дайте още малко време ..после звънни и се уговорете да излезнете да поговорите, без да се обиждате..това е моето мнение
I don`t care .. ;] ..
найстина всичко беше такава сапунка , че чак сама се учудих как попаднах в такъв филм.Ноо въпросъте че той дори не искам да ме погледне камоли каквото и да е др...
Щом не си си взела поука от първия път пробвай пак...![]()
казах ти.. нужно е време, не се натискай, нали знаеш има 1 приказка ще я променя малко..Първоначално написано от s_E_x_Y_y_Y
-той ако те обича и те иска ще се върне! всичко си зависи от него..![]()
I don`t care .. ;] ..
Почакай малко и ако той нищо не предприеме - действай ти и поговори с него.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Ако той ти дава надежда .. защо не опитате отново.
Отиди при него , излезте на кафе. Говорете си открито.
Кажи му как се чувстваш .. всичко.
Опитайте първоначално да възвърнете приятелските си отношения.
и аз мисля, че трябва да поизчакаш още малко.. после да му кажеш, че съжаляваш за нещата, които си му наговорила и че е било прекалено детинско да се държите по този начин, кажи му, че ако не може повече то поне приятели искаш да си останете.. почнете да излизате и може и пак да го спечелиш.. а за да ти прати смс, явно наистина си му липсвала и е бил в момент на слабост..но явно си има и причина, която го спира да е с теб - след като ти е писал, че му липсваш и после не ти е отговорил на смсите...
Първоначално написано от iiordanova
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Поредния възгордял се, който опитва да се прави на силен и безчувствен сякаш е невъзможно да бъде наранен.. Според мен той още изпитва чувства към теб, но му дай време. Не го търси, не му звъни, не му пиши.. Почакай и ще видиш, че той ще те потърсиНай-вече ако те види в компания на някое момче
Има една поговорка: Ако обичаш някого, пуни го на свобода! Ако и той те обича ще се върне и ще те потърси!
Е успех!
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Отдръпни се навреме,иначе ще загубиш докрай достойнството си.Лесното не е интересно.Потрай малко па виж какво ще стане.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Аз мисля,че само те дразни и за това те търси.Не се унижавай да тичаш след гъза му.Намери си някой с когото няма да се "храните" и блокирате по скайп.Това си е лапешко държание.Изобщо не си прави труда да му отговаряш на смс-ите.Човек преди всичко трябва да уважава себе си и да се цени,за да могат и останалите да го оценяват.Успех!
+Много точно,ти е написано.Успех,и най-добре не се натискайПървоначално написано от izlishna
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Каза,че учите на един етаж.. А като те види поздравява ли те?![]()
When u cant be with the one you love,will u stay with the one who loves u? (:
След като веднъж нещата не са потръгнали първия път и сега няма да стане ..![]()
Няма смисъл .. явно просто те иска за резерва до себе си и за това ти пуска разни смс-ченца от тоя тип .. пфф ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
амиии нищо,че не ти е отговорил на смс-ите .. МОят съвет е да не го оставяш, всмисъл бори се за него до края за да не съжаляваш после
Направи всичко възможно и вече ако не стане поне няма да съжаляваш,че не си опитала ..
Късмет :P
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
амиии нищо,че не ти е отговорил на смс-ите .. МОят съвет е да не го оставяш, всмисъл бори се за него до края за да не съжаляваш после
Направи всичко възможно и вече ако не стане поне няма да съжаляваш,че не си опитала ..
Късмет :P
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
sigorna li si 4e sms-a e ot nego??? ako ne e ... prav ti pytПървоначално написано от s_E_x_Y_y_Y
![]()
Porednata vseznae6ta prudlaПървоначално написано от izlishna
Стига с тва достойнство .. то хубаво , не му падай на колене да му ревеш ама що пък не му кажеш , че ти липства и още имаш чувства към него .. ако искаш да кажеш нещо на някой му го казваш и изобщо не ти пука кой кво ш ти каже на теб .. действаш си бе , момиче , иначе може да стане късно и да го загубиш завинаги .. Импулсивността му е майката ..Първоначално написано от sulley
![]()
аз съм му казвала какво изпитвам към него след като скъсахме и се скрахме , ноо той всякаш не искаше да ме чуе , а аз колкото и да се опитвам не мога да се откажа от него , днес седяхме в училище в лафката през 2 метра еидн от друг ии бяхме само аз той и един фр в стаята и незнам какво ме спираше просто да отида ии да го гушна и да го цункам пак , а толкова мнго исках...